Κατερίνα Καινούργιου για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου: «Δεν γιορτάζω, είμαι στα χειρότερα μου»

Κατερίνα Καινούργιου για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου: «Δεν γιορτάζω, είμαι στα χειρότερα μου»

Δείτε το βίντεο με όσα δήλωσε η παρουσιάστρια στην εκπομπή της

katken
Η ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου δεν είναι για όλους μία όμορφη και ρομαντική ημέρα.

Πολλοί είναι εκείνοι που είναι μόνοι και δεν έχουν βρει το ταίρι, με το οποίο θα γιόρταζαν τον έρωτα σήμερα. Στο κλαμπ των single και πρόσφατα χωρισμένων, είναι και η Κατερίνα Καινούργιου


Η παρουσιάστρια του «Super Κατερίνα», που εδώ και μερικούς μήνες είναι χωρίς σύντροφο, προέβη σε μία αποκάλυψη σήμερα. 

Ντυμένη στα κόκκινα και με άκρως ερωτικό φόντο στο πλατό, η Κατερίνα Καινούργιου, λίγο πριν υποδεχθεί την καλεσμένη της, Ιωάννα Τούνη, εξομολογήθηκε ότι:

 
«Εγώ σήμερα δεν γιορτάζω… Τέλος πάντων είμαι και εγώ… στα χειρότερα μου. Χαίρομαι όταν γιορτάζουν οι άλλοι και έχουν κάνει τις σωστές επιλογές»

Δείτε το βίντεο:

Κατερίνα Καινούργιου: «Δεν γιορτάζω, είμαι στα χειρότερά μου»


Υπενθυμίζεται, ότι η σχέση της με τον επιχειρηματία Φίλιππο Τσαγκρίδη έληξε πριν από μερικούς μήνες. Οι δυο τους ήταν ζευγάρι από το 2019 και οι ρομαντικές βόλτες τους στην Αθήνα, απασχολούσαν πολύ τους παπαράτσι. 

Από τον χωρισμό και μετά, η μελαγχολία της παρουσιάστριας είναι εμφανής,  ενώ και η ίδια μοιράζεται συχνά τις σκέψεις της τόσο με το τηλεοπτικό κοινό της, όσο και με τους ακόλουθούς της στο Instagram.



Πριν μερικούς μήνες, η Κατερίνα Καινούργιου είχε αναφέρει ξανά στην εκπομπή της, πως δεν είναι καλά ψυχολογικά και πως τα μηνύματα που λαμβάνει στα social media  δεν τη βοηθούν: «Ειλικρινά παιδιά φωτογραφίζω τα μηνύματα που δέχομαι και αφορούν στην προσωπική μου ζωή. Δεν ξέρω! Γυρνάω σπίτι μου και δεν μπορώ να το διαχειριστώ. Είμαι τόσο χάλια ψυχολογικά. Είναι τόσο ακραίο όλο αυτό. Βρίσκομαι σε μία ευάλωτη φάση της ζωής μου και όταν ο άλλος σε χτυπάει κι άλλο κι άλλο κι άλλο, λες δεν γίνεται! Υπάρχει, όμως, και κόσμος υπέροχος», είχε δηλώσει τότε η παρουσιάστρια.


Ειδήσεις σήμερα:

H συγκλονιστική αγκαλιά ανάμεσα στη μάνα Τοπαλούδη και τη μάνα της Γαρυφαλλιάς

Ουκρανοί στρατιώτες σκότωσαν δύο Έλληνες ομογενείς κοντά στα σύνορα με την Ρωσία - Η ανακοίνωση του ΥΠΕΞ

Μέτρα για την πανδημία: Χαλάρωση εισηγείται η κυβέρνηση - Και για όρθιους η διασκέδαση - Με πληρότητα άνω του 50% τα γήπεδα

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ