Πάνος Βλάχος: Το παν είναι το ποιος θέτει τα όρια, λέει ο Τσαφούλιας για τους στίχους που τραγούδησε

Πάνος Βλάχος: Το παν είναι το ποιος θέτει τα όρια, λέει ο Τσαφούλιας για τους στίχους που τραγούδησε

Η αντίδραση του σκηνοθέτη με τον σάλο που έχει δημιουργηθεί με το «μέσα σ' ένα σάκο βάλτε, Άδωνι και Πορτοσάλτε» που τραγούδησε ο ηθοποιός

tsafoylias__panos__vlaxos
Ο Σωτήρης Τσαφούλιας σχολιάζει τους στίχους που τραγούδησε πριν από μερικές ημέρες ο Πάνος Βλάχος στη Θεσσαλονίκη: «Μέσα σ΄ ένα σάκο βάλτε, Άδωνι και Πορτοσάλτε».

Ο σκηνοθέτης και συνεργάτης του ηθοποιού, τόνισε ότι δεν έχει ενημερωθεί για το συγκεκριμένο θέμα και άφησε το σχόλιό του για το ποιος θέτει τα όρια. Οι κάμερες τον συνάντησαν στην παρουσίαση ενός βιβλίου και όταν ρωτήθηκε σχετικά με αυτό, ο Σωτήρης Τσαφούλιας απάντησε:

«Δεν έχω παρακολουθήσει το συγκεκριμένο θέμα, δεν είμαι ενημερωμένος γιατί σήμερα έτρεχα και με το θέατρο και με ένα κινηματογραφικό πρότζεκτ, αλλά σε κάθε περίπτωση θα το δω, θα ενημερωθώ. Ποτέ δεν κρύβομαι στο να τοποθετηθώ πάνω σε θέματα, απλά σήμερα είμαστε εδώ για τον συνάδελφό σας και το βιβλίο του» και συνέχισε: «Τα πάντα έχουν όρια, αλλά το παν είναι ποιος θέτει τα όρια».

Δείτε το βίντεο του «Happy Day»
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cz3q706qnevd)


Το τραγούδι και οι απαντήσεις Γεωργιάδη και Πορτοσάλτε
Ο Πάνος Βλάχος, δύο εβδομάδες σχεδόν μετά την επίθεση που εξαπέλυσε προς τους δημοσιογράφους, απασχόλησε ξανά καθώς ενώ έπαιζε μουσική στη Θεσσαλονίκη, τραγούδησε μεταξύ άλλων, «Μέσα σε ένα σάκο βάλτε Άδωνι και Πορτοσάλτε», με την αντίδραση των Άδωνι Γεωργιάδη και Άρη Πορτοσάλτε να είναι άμεση.

«Οι στίχοι και η τέχνη μου δεν έχουν σκοπό να υποκινήσουν τη βία. Δεν είναι το χιούμορ και η σάτυρα που γεννούν τη βία. Βάλτε με και εμένα μέσα στον σάκο. Ίσως έτσι να έρθουμε πιο κοντά» έγραψε στην ανάρτησή του, λίγο αφότου άρχισε να δέχεται σχόλια. 

Η ανάρτηση που έκανε ο Πάνος Βλάχος:
vlahos_2
Κλείσιμο
«Τί κρίμα! Ο Πάνος Βλάχος είναι ένας πράγματι ταλαντούχος ηθοποιός ο οποίος όμως θεώρησε εξυπνάδα να τραγουδήσει από σκηνής αυτό, δηλ "να μας βάλουν εμένα και τον Άρη Πορτοσάλτε σε ένα σάκο…" δηλ να μας σκοτώσουν;;; Και αυτό λέγεται χιούμορ; Και αν αύριο ένας τρελός όντως το κάνει; Τί θα λέει ο κ. Βλάχος στις οικογένειές μας «ζητώ συγγνώμη;». Κρίμα κρίμα κύριε Βλάχε!» έγραψε ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης.

Η ανάρτηση του Άδωνι Γεωργιάδη:


«Καλησπέρα. Ξέρετε ποιοι είναι αυτοί; Θα ήθελα πληροφορίες» σχολίασε από την πλευρά του ο δημοσιογράφος Άρης Πορτοσάλτε.

Η ανάρτηση του Άρη Πορτοσάλτε:






Ειδήσεις σήμερα:

«Θα τους σκοτώσω, γιατί τόλμησαν να με βγάλουν από το σπίτι μου» φώναζε μέσα στην εταιρεία ο Αιγύπτιος

Έμπειρος σκιέρ ο 36χρονος από τη Φλώρινα που καταπλακώθηκε από χιονοστιβάδα στη Βουλγαρία - Τι λένε μάρτυρες

Ισόβια στον 28χρονο Ιταλό ποδοσφαιριστή που δολοφόνησε την 56χρονη πρώην του με σφυρί

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης