Η άφιξη της Σταυρούλας Χρυσαειδή και του Τζέιμς Καφετζή στο Survivor έχει φέρει αναστάτωση στην κόκκινη ομάδα, μιας και οι Μπλε έχουν δυναμώσει αρκετά και πλέον σημειώνουν νίκες.
Η Σταυρούλα αντιμετωπίζει τις δύο καλύτερες παίκτριες των Κόκκινων, Ασημίνα Χατζηανδρέου και Κατερίνα Δαλάκα και τις κερδίζει.
Σχετικά με αυτό, η παίκτρια των Μπλε είπε στο επεισόδιο της Δευτέρας 12 Φεβρουαρίου: «Σίγουρα για τα κορίτσια είμαι ένας προβληματισμός, γιατί καλώς ς ή κακώς ξέρω και πώς παίζεται το παιχνίδι και ξέρω τι μπορούν να κάνουν».
Δείτε το βίντεο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cz3fbpemnz5l)
Με τη σειρά του, ο συμπαίκτης της, Φάνης Μπολέστης, τόνισε: «Νομίζω ότι η άφιξη της Σταυρούλας έχει φέρει ένα τελείως διαφορετικό κλίμα στην κόκκινη ομάδα και κυρίως στις πιο δυνατές παίκτριες, την Ασημίνα και την Κατερίνα. Νομίζω δεν έχουν καταλάβει τι τους έχει έρθει, γιατί η Σταυρούλα είναι μια φανταστική παίκτρια και το απέδειξε και σήμερα που μάτσαρε τις δύο πιο δυνατές παίκτριες και τις κέρδισε και τις δύο. Θυμάμαι το πρόσωπο της Ασημίνας μετά τις ήττες της».
Στο ηφαιστειακό κόσμημα του Αιγαίου, συνεχίστηκε το τριήμερο 29-31 Μαΐου το φετινό (2026) πρόγραμμα Plastic Free Greece, καταγράφοντας μια εντυπωσιακή συγκομιδή απορριμμάτων που ξεπέρασε τα 420 κιλά.
Σε μια βραδιά υψηλού συμβολισμού στην καρδιά της Αθήνας, με φόντο τον Ιερό Βράχο της Ακρόπολης, ο Παναθηναϊκός παρουσίασε τις νέες εμφανίσεις του για τη σεζόν 2026/27, εγκαινιάζοντας επισήμως παράλληλα και τη νέα στρατηγική συνεργασία του με τη Superbet, η οποία αποτελεί τον Μεγάλο Χορηγό της ομάδας