Σταυρούλα Χρυσαειδή για Survivor: Σίγουρα θα υπάρξουν σχόλια που πάω για τρίτη φορά αλλά δεν παίρνω τα λεφτά κανενός

Σταυρούλα Χρυσαειδή για Survivor: Σίγουρα θα υπάρξουν σχόλια που πάω για τρίτη φορά αλλά δεν παίρνω τα λεφτά κανενός

«Σίγουρα έπαιξε σημαντικό ρόλο το οικονομικό κομμάτι για να πω το "ναι"» πρόσθεσε η παίκτρια που μπαίνει στο ριάλιτι επιβίωσης

stavroula-hrisaeidi
Η Σταυρούλα Χρυσαειδή μίλησε για τον νέο κύκλο του Survivor, λίγο πριν ταξιδέψει για τον Άγιο Δομίνικο.

Η πρώην παίκτρια του ριάλιτι επιβίωσης μίλησε στην εκπομπή «Fay's Time» και αρχικά, ανέφερε: «Σίγουρα θα υπάρξουν σχόλια που πάω για τρίτη φορά στο Survivor, αλλά δεν παίρνω τα λεφτά κανενός, ούτε νομίζω πως προσβάλλω κάποιον ή τον ενοχλώ».

Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Είμαι πανέτοιμη για τα σχόλια που θα δεχτώ και μέσα κι έξω. Σίγουρα έπαιξε σημαντικό ρόλο το οικονομικό κομμάτι για να πω το "ναι". Το μόνο που δεν ήθελα φέτος είναι να μην υπάρξουν ξανά παραβάσεις. Εννοείται αν γίνει κάτι που δεν είναι σωστό, θα βγω να το πω, γιατί έτσι κοροϊδεύεις όλους τους άλλους. Αλλιώς να τρώμε όλοι, να επικοινωνούμε όλοι, να παίζουμε και να είναι όλα τέλεια».

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cyysa0cinopl)
Κλείσιμο

Ανέφερε επίσης, πως τρεις παλιοί παίκτες το βράδυ εξαφανίζονται στη ζούγκλα. «Ήδη η καινούρια κοπέλα είπε ότι οι τρεις παλιοί φεύγουν στο δάσος το βράδυ. Εμένα αυτό μου είναι ύποπτο, όταν εγώ το έχω ζήσει δυο χρονιές και το ξέρω. Οπότε όταν θα πάω κάτω, θα το κοιτάξω. Γιατί να παίζω νηστική, να σπάσω τρίτη φορά τα πόδια μου, αν δεν έχω τα ίδια δικαιώματα με τους άλλους και υπάρχουν παραβάσεις; Είναι από τα πρώτα πράγματα που θα ψάξω. Αυτό που βλέπω είναι ότι επειδή ο κόσμος δεν ψηφίζει, έχουν ξεδιπλωθεί πολύ, μα πάρα πολύ οι παίκτες και στις δύο ομάδες. Από την άλλη αν μπει ξανά ψηφοφορία τι θα γίνει;», ανέφερε.

Τέλος, δήλωσε: «Θέλω να ανταγωνιστώ την Ασημίνα Χατζηανδρέου και την Κατερίνα Δαλάκα, είναι οι δύο παλιές και καλό είναι να αγωνίζονται με μία παλιά. Εκεί δείχνεις λίγο παραπάνω την αξία σου. Η αξία του νικητή έχει να κάνει και με ποιον παίζεις».

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης