Survivor 2024: Ο πρώτος υποψήφιος της εβδομάδας, η επιστροφή δύο «παλιών» και οι τρεις νέες προσθήκες - Δείτε βίντεο

Survivor 2024: Ο πρώτος υποψήφιος της εβδομάδας, η επιστροφή δύο «παλιών» και οι τρεις νέες προσθήκες - Δείτε βίντεο

Οι αντιδράσεις για την αποχώρηση του Ρομπ, η χαρά του αβοκάντο, τα παραπανίσια κιλά του Τζέιμς και η «μάχη» για τις μπάρες και την ασυλία

MixCollage-12-Feb-2024-01-05-AM-4327
Η 6η εβδομάδα στο Survivor 2024 ξεκίνησε με δύο «παλιούς» να επιστρέφουν στον Άγιο Δομίνικο και τρεις νέες προσθήκες, τους Μαχητές να κερδίσουν το πρώτο τοτέμ ασυλίας και στον τάκο να βγαίνει από τους Διάσημους η Ζωή Ασουμανάκη.

Στο επεισόδιο της Κυριακής (11/2) οι Μπλε σχολίασαν την προηγούμενη εβδομάδα που νικήθηκαν κατα κράτος από τους Διάσημους και την αποχώρηση του Ρομπ Τζειμς Σέιμουρ από το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ, τον οποίο «καθάρισαν» με την στρατηγική τους οι γυναίκες της ομάδας.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cz2fcqzt5l3l)


Κλείσιμο
Για την Χρύσα Χατζηγεωργίου το «μόνο κενό που άφησε ο Ρομπ ήταν το κρεβάτι του», ο Γιάννης Περπατάρης πιστεύει ότι ο Σκωτσέζος είχε βελτιωθεί και έπρεπε να φύγει γυναίκα, ενώ η «Κόκκινη» Όλγα Πηλιάκη συγκινήθηκε με την αποχώρηση του παίκτη της Μπλε ομάδας.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cz2f97htyu7t)

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cz2favuncczt)

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cz2fleacpxdt)


Οι προμήθειες της εβδομάδας ήρθαν ενισχυμένες στις δύο καλύβες με τους παίκτες να στέκονται στο αβοκάντο.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cz2fj3z6zlip)

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cz2fqgxexz69)

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cz2frqb4gfo9)


Ενισχυμένες όμως θα ήταν και οι ομάδες. Η Σταυρούλα Χρυσαειδή προστέθηκε στην μπλε ομάδα σκορπώντας χαμόγελα στους υπόλοιπους Μαχητές. Μόλις πάτησε για τρίτη φορά στα χώματα του Αγίου Δομινίκου, η Σταυρούλα τόνισε. «Ξανά πίσω, θα πω. Γνώριμα μέρη όσο δεν πάει, έχω ζήσει σε αυτήν την καλύβα πάρα πολλούς μήνες και όλα μου φαίνονται ίδια για να πω την αλήθεια. Με νέα όμως πρόσωπα. Η αλήθεια είναι ότι εγώ ζήτησα να μπω στην μπλε ομάδα! Εν τω μεταξύ σας βλέπω και έχετε αδυνατίσει πάρα πολύ όλοι, καιρός να αλλάξει λίγο αυτό. Τι λέτε; Να αρχίσουμε να τρώμε λίγο σιγά σιγά» τόνισε, με νόημα, η Σταυρούλα στους συμπαίκτες της.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cz2fygvg2wm9)


Με τους Μπλε θα αγωνίζεται και ο Τζέιμς Καφετζής, ο οποίος όταν έφτασε στην καλύβα δεν βγήκε κανέναν από την νέα του ομάδα. «Πρώτη ημέρα στο παιχνίδι και κατά την άφιξη μου δεν βρήκα κανέναν στην καλύβα. Οπότε έπρεπε να προχωρήσω πιο βαθιά στη ζούγκλα για να τους βρω» παραδέχθηκε στην κάμερα του ριάλιτι επιβίωσης. «Όλοι κάθονταν στο ποτάμι δίπλα , όπου έχουν φτιάξει ένα ωραίο στέκι εκεί πέρα και αράζουν οπότε είναι το νέο μου στέκι. Από ότι είδα, χάρηκαν όλα τα παιδιά της ομάδας όταν με είδαν» πρόσθεσε ο Τζέιμς στην κάμερα του Survivor

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cz2g6pqf4nnt)


Οι δύο «παλιοί» και οι τρεις νέες προσθήκες συναντήθηκαν λίγο πριν τον πρώτο αγώνα ασυλίας της εβδομάδας με τον Γιώργο Λιανό να στέκεται περισσότερο στην επιστροφή του Τζέιμς λεγοντάς του ότι το 2021 ξενέρωσε κόσμο, καθώς τον ήθελαν νικητή.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cz2hy5xctrcx)


Ο Αλέξης Παππάς δεν δίστασε να σχολιάσει την αλλαγή στην εμφάνιση του Τζέιμς Καφετζή, ο οποίος όπως παραδέχτηκε πήρε μερικά κιλάκια, θέλοντας να απολαύσει το διάστημα πριν μπει στο Survivor 2024.

«Το πάτωμα είναι πιο μαλακό γιατί τον βλέπω με παραπάνω κιλά, οπότε λίγο το σώμα του βοηθάει, κάνει μαξιλαράκι. Καλως ήρθες James», σχολίασε ο Αλέξης Παππάς και πρόσθεσε: «Mε το θέμα για το ποιος θα είναι καλύτερος στρατηγικά, δεν ξέρω, το μόνο σίγουρο είναι ότι ο James έχει έρθει με πληροφορίες, γνωρίζει πολλά πράγματα, θα ήθελα να κάτσουμε να πιούμε ένα νερό, να το βαφτίσουμε καφέ και να πούμε πέντε πράγματα. Αυτή τη στιγμή δεν έχουμε τη δυνατότητα».

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cz2i031zvvpd)


Σε ότι αφορά τους νέους παίκτες ο Γιώργος Λιανός σύστησε στο τηλεοπτικό κοινό τους Έλενα Αμανατίδου, Κώστα Βουγιουκαλάκη και Θοδωρή Τουρκογεώργο. Η 25χρονη Έλενα που είναι πανελλήνια πρωταθλήτρια στίβου στα 100 μέτρα γνωριζόταν και την Κατερίνα Δαλάκα με τον παρουσιαστή του Survivor να της ανακοινώνει ότι θα είναι συμπαίκτριες. Στους Κόκκινους πήγε και ο 30χρονος Θοδωρής, ενώ ο 29χρονος Κωνσταντίνος από τα Χανιά πήγε στους Μπλε.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cz2iqfgy8875)

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cz2isvnz5wjl)


Στα ματσαρίσματα οι δύο νέοι παίκτες της Κόκκινης ομάδας ηττήθηκαν, με τον Κωνσταντίνο να βγαίνει νικητής στο ντέρμπι των νεοφώτιστων.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cz2j9cv865s9)

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cz2jaa04tx3t)


Την ήττα γνώρισε και ο Τζέιμς κόντρα στον Αλέξη με τον παίκτη των Διάσημων να μειώνει σε 5-4.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cz2jmzel9f2p)


Αντίθετα με τον Καφετζή η Σταυρούλα νίκησε την Ασημίνα κάνοντας το 6-4 για τους Μπλε.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cz2jql7bqjd5)


Οι Μαχητές έφτασαν πρώτοι στο 10-8 με πόντο του Τζέιμς Καφετζή, ο οποίος τον πανηγύρισε δείχνοντας την πλαδαρή κοιλιά του. Ωστόσο ο αγώνας δεν τελείωσε καθώς ο Λιανός τους ειχε ανακοινώσει νωρίτερα πως θα κριθεί στους 12 πόντους.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cz2kcvd5xgq1)


Έτσι οι δύο ομάδες μπήκαν στην διαδικασία των flag race. Δώρα και Φάνης έκαναν το 11-8 για τους Μαχητές κόντρα σε Δαλάκα και Γκάνο.

Οι Τζέιμς και Σταυρούλα πήραν πάνω τους την ευθύνη για το επόμενο run και δικαιώθηκαν κερδίζοντας για ένα στόχο τους Ντάνιελ και Ασημίνα με το τελικό 12-8 να πανηγυρίζεται έξαλλα από τους Μαχητές που την προηγούμενη εβδομάδα είχαν μόνο ήττες. Εκτός από την ασυλία το μενού είναι και πρωτεϊνικές μπάρες.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cz2ki06qxzch)


Μετά το τέλος του αγώνα ο Αλέξης Παππάς εξέφρασε την έκπληξή του για την ταχύτητα του Τζέιμς παρά τα παραπανήσια κιλά του, ενώ ο Φάνης αποθέωσε την Δώρα για τις δυνάμεις της στα 46 της χρόνια.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cz2kvqs3ak81)

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cz2l02xgrkn5)


Στο Συμβούλιο οι δύο ομάδες σχολίασαν την απόδοσή τους και την στρατηγική που ακολούθησαν στον πρώτο αγώνα ασυλίας της εβδομάδας.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cz2lq3aobm0p)

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cz2m136upkap)


Στη συνέχεια οι Διάσημοι οδηγήθηκαν στην κάλπη και με 8 ψήφους έβγαλαν στον τάκο τη Ζωή Ασουμανάκη, η οποία έδειδε πως περίμενε το αποτέλεσμα.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cz2m9ih8aemh)


«Για να πω την αλήθεια το περίμενα. Στην αρχή, με το που ήρθα, δεν έδειξα και ένα τόσο καλό αγωνιστικό επίπεδο. Βέβαια στη συνέχεια άλλαξε αυτό. Θεωρώ ότι κατάφερα και βρήκα τα πατήματα μου, έφερα κάποιες νίκες στην ομάδα μου και όσο περνάει ο καιρός θεωρώ πως το βρίσκω και περισσότερο. Προς το παρόν όμως πιστεύω ότι είμαι από τις αδύναμες παίκτριες αυτής της ομάδας» δήλωσε χαρακτηριστικά η πρώτη υποψήφια προς αποχώρηση, Ζωή Ασουμανάκη.



Ειδήσεις σήμερα:

Ζεφύρι: Συνελήφθη 42χρονος Πακιστανός για τη σεξουαλική κακοποίηση 13χρονου αγοριού με αυτισμό

Συλλήψεις για εκρηκτικά: Η ΕΛ.ΑΣ «άκουγε» τους συλληφθέντες για πέντε μέρες - Ερευνά την εμπλοκή τους σε εμπόριο όπλων

Ιταλία: Σικελός στραγγάλισε δύο από τα τρία του παιδιά και έκαψε ζωντανή τη γυναίκα του - «Είδα τον δαίμονα»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης