Ανδρέας Μικρούτσικος: Αγκαλιά με τη σύντροφό του στο Instagram

Ανδρέας Μικρούτσικος: Αγκαλιά με τη σύντροφό του στο Instagram

Η φωτογραφία που ανάρτησε με την Έλενα Μαστραγγελή

mirkoytsikos202
Ο Ανδρέας Μικρούτσικος έχει εκφράσει πολλές φορές δημόσια, την αγάπη και τον θαυμασμό του στην Έλενα Μαστραγγελή, τη γυναίκα με την οποία έχει σχέση εδώ και αρκετά χρόνια. 

Την Κυριακή 11 Φεβρουαρίου, ο παρουσιαστής ανέβασε ένα στιγμιότυπο με τη σύντροφό του στο Instagram. Το ζευγάρι ποζάρει στην κάμερα αγκαλιασμένο, ενώ κοιτάζει ο ένας τον άλλο στα μάτια.

Δείτε την ανάρτηση του Ανδρέα Μικρούτσικου


«Δούλευε καθαρίστρια για να με συντηρήσει» 

Τον Δεκέμβριο, ο Ανδρέας Μικρούτσικος είχε κάνει μια αναφορά στη βοήθεια που του έχει προσφέρει η Έλενα Μαστραγγελή, ξεσπώντας σε κλάματα από τη συγκίνησή του. Ο ίδιος ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «Οδός Ζαρίφη 2» και όταν η Κατερίνα Ζαρίφη αναφέρθηκε στα δέκα χρόνια που ο Ανδρέας Μικρούτσικος απείχε από την τηλεόραση, εκείνος αναφέρθηκε στη στήριξη που είχε από τη την Έλενα Μαστραγγελή.

«Έκανα μια αποτυχημένη επενδυτική κίνηση, την πάτησα στην προσπάθειά μου να βοηθήσω κάποιους… Ήπια το πικρό αυτό ποτήρι. Καταστράφηκα… Δεν είχα χρήματα να ζήσω καθημερινά. Με συντηρούσε ο αδελφός μου και όταν η αρρώστια του πλέον δε του το επέτρεπε, έμεινα στο σπίτι, χωρίς ένα ευρώ… Να είναι καλά η Ελένη που έκανε τις πιο σκληρές δουλειές…Άστο» είπε και ξέσπασε σε κλάματα.
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cxd1vauvjaw9)
Κλείσιμο

Συνέχισε με μεγάλη φόρτιση, λέγοντας: «Μια κοπέλα πάει και δουλεύει καθαρίστρια για να συντηρήσει εμένα και τον εαυτό μου. Αυτό το πράγμα… Θα εκτιμώ ανθρώπους που δίνουν τη ζωή τους πραγματικά, χωρίς τουπέ, χωρίς κυριλίκια, χωρίς αριστοκρατίες… Μου βγήκε γιατί είναι ένα παράπονό μου. Ελένη μου συγγνώμη, και συγγνώμη που σε ανέφερα. Ξέρεις τι έχει ακούσει αυτό το κορίτσι; Πως την αντιμετωπίζουν;… Βράδυ να δουλεύει στην Ομόνοια 12 με 6 για να φάμε ένα μακαρόνι… Και αυτόν τον άνθρωπο εγώ να τον πουλήσω;» και κατέληξε λέγοντας:

«Αυτές είναι συμπεριφορές, αυτή είναι ενσυναίσθηση. Δεν είναι λογίδριο στη τηλεόραση για να έχουμε να τα λέμε. Έχει γίνει η ενσυναίσθηση, η τσίχλα του τοξικού, και έχω βγει εγώ τοξικός γιατί λέω τα πράγματα με το όνομά τους…».



Ειδήσεις σήμερα:

Ευδιάθετος στην κυριακάτικη λειτουργία ο Κάρολος, στο πλευρό του η σύζυγός του Καμίλα


Έτσι θ' ανοίξει το ΟΑΚΑ: Οι εργασίες-εξπρές και η συντήρηση εν λειτουργία - Πώς αποφεύχθηκε το φιάσκο με τους Coldplay


Πενταμελής οικογένεια κάηκε ζωντανή μέσα στο σπίτι της όταν Ρώσοι άνοιξαν πυρ σε πρατήριο καυσίμων
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης