Η είσοδος Ναυπλιώτου, τα ρεκόρ των «Ράδιο Αρβύλα» και οι ανανεώσεις συμβολαίων

Η είσοδος Ναυπλιώτου, τα ρεκόρ των «Ράδιο Αρβύλα» και οι ανανεώσεις συμβολαίων

Πολλά τα γεγονότα και ακόμη περισσότερες οι εκκρεμότητες στο τηλεοπτικό πεδίο

tv-maria-nafpliotou
Είναι ίσως η πιο δημοφιλής σειρά της ΕΡΤ. Εχει ενδιαφέρον, έχει ερμηνείες που πραγματικά προκαλούν εκρήξεις θαυμασμού, με αυτή του Γιώργου Νινιού να δεσπόζει, έχει και ενισχύσεις. «Η παραλία» , η οποία έχει και υπέροχη μουσική, ενισχύεται λοιπόν με δύο πολύ καλές πρωταγωνίστριες. Πρόκειται για την Μαίρη Μηνά (είσοδος στο 98ο επεισόδιο) και τη Μαρία Ναυπλιώτου (είσοδος στο 106ο επεισόδιο). Κρίμα που, όπως όλα δείχνουν, η σειρά δεν θα συνεχιστεί την επόμενη σεζόν.

Κρίμα επίσης που δεν θα γίνει κάτι πιο εντυπωσιακό για την Γιουροβίζιον και λόγω μπάτζετ όλα περιορίζονται στο ειδικό κανάλι στο ERTFLIX. Το σόου που συζητούσαν για να βγει στον αέρα με αφορμή την επέτειο, το έφαγε ο προϋπολογισμός.

Σε επανάληψη θα προβάλει η δημόσια τηλεόραση την σειρά «Η τούρτα της μαμάς» (β’ κύκλος). Κάθε Σάββατο και Κυριακή στις 20.00. Ηταν ενδιαφέρουσα.

Παράλληλα, οι συσκέψεις στο Ραδιομέγαρο συνεχίζονται και έχει αρχίσει φυσικά και η κουβέντα για την επόμενη σεζόν. Ποιοι τρεις θεωρούνται σχεδόν σίγουροι; Νάνσυ Ζαμπέτογλου, Θανάσης Αναγνωστόπουλος και Φώτης Σεργουλόπουλος. Ολοι οι υπόλοιποι στο «θα δούμε».

Κλείσιμο
Καθρέπτης της κοινωνίας τα πάνελ καλεσμένων όπου συζητιούνται σοβαρά θέματα, όπως οι γάμοι των ομόφυλων ζευγαριών και η λειτουργία ιδιωτικών ΑΕΙ. Επίσης κάποιοι παρουσιαστές μάλλον έχουν ξεχάσει την ύπαρξη του ΕΣΡ.

Η δική μου, ταπεινή άποψη είναι ότι καμία ανάγκη δεν έχει η ενημέρωση να απαντά στην ψυχαγωγία. Δεν χρειαζόταν το αστείο του Γιώργου Παπαδάκη και της Μαρίας Αναστασοπούλου για όσα λέγονται για την σχέση τους. Δεν το έχουν ανάγκη…

Καθόλου τυχαία η επιτυχία των «Ράδιο Αρβύλα». Λίγο να παρακολουθήσεις, θα καταλάβεις αμέσως ότι είναι, αν όχι η μόνη, μία από τις ελάχιστες εκπομπές που δεν θυμίζουν όλες τις άλλες και πάνε κόντρα σε όλα τα ρεύματα και κυρίως στο τηλεοπτικό.

Ένα από τα πιο επιτυχημένα και λιγότερο προβεβλημένα πρόσωπα στην τηλεόραση είναι ο Πέτρος Πολυχρονίδης. Κάνει σταθερά επιτυχία εδώ και χρόνια, δεν προκαλεί με ίντριγκες και ανοησίες και ελάχιστα απασχολεί την gossip διάσταση άλλων ζωνών. Κι όμως ο άνθρωπος πάει για ρεκόρ.

petros-polihronidis
Ο Ηλίας Βαλάσης είναι ένα πρόσωπο που η πορεία του στον χώρο της τηλεόρασης συνιστά σχεδόν περιεχόμενο για ντοκιμαντέρ. Ενας άνθρωπος από τα απαιτητικά σώματα του Στρατού που βρέθηκε στο ριάλιτι επιβίωσης όταν ακόμη η συνθήκη του «Survivor» ήταν πιο αθώα και πλέον πρωταγωνιστής σε θεατρικές και τηλεοπτικές παραγωγές υψηλών αξιώσεων και καλή αισθητικής. Αξιοθαύμαστος και πραγματικά σπάνιο φαινόμενο.

ilias-valasis


Η νοσταλγία για παλιά τηλεόραση και για εκπομπές άλλων εποχών είναι καλοδεχούμενη αλλά μη ρεαλιστική. Τίποτα από όλα έγιναν στο παρελθόν δεν μπορεί να επαναληφθεί γιατί άλλαξε ο κόσμος, η τηλεόραση, το τηλεοπτικό κοινό και οι παρουσιαστές και παρουσιάστριες που τα έκαναν. Οπότε, περί ορέξεως…

Αντιθέτως, όσες φορές και να δεις τους «Απαράδεκτους» πάλι την ίδια αίσθηση θα έχεις. Τηλεοπτικό αριστούργημα. Για πολλούς λόγους.

Η επιτυχία του «Master Chef» άνοιξε την όρεξη για ριάλιτι υψηλής αισθητικής και σε κανάλια που πρόσφατα δεν τα είχαν εντάξει στο πρόγραμμά τους, επιλέγοντας σειρές και άλλου είδους format. Τώρα όμως το δάχτυλο μπαίνει στο μέλι…

Ο Θεός να μας φυλάει από αυτά που θα δούμε και θα ακούσουμε στην τηλεόραση εν όψει του Αγίου Βαλεντίνου…

Κουίζ και καλό βράδυ: Ποιος παρουσιαστής έδωσε τα χέρια και μετακομίζει γιατί χωρίζει με το κανάλι το παλιό;

Φωτογραφίες: NDPPHOTO
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης