Ράνια Σχίζα για τη σειρά «Σαββατογεννημένες»: Το «σενιόρα Σούλα» δεν είναι βάρος, είναι ένα μικρό παράσημο

Ράνια Σχίζα για τη σειρά «Σαββατογεννημένες»: Το «σενιόρα Σούλα» δεν είναι βάρος, είναι ένα μικρό παράσημο

«Ήταν η πρώτη μου δουλειά, ήρθε μετά από 13 χρόνια θεατρικής πορείας» είπε για τη σειρά

rania-shiza
Η Ράνια Σχίζα έδωσε συνέντευξη και μίλησε για τις «Σαββατογεννημένες», αλλά και την απόφασή της να ασχοληθεί με την υποκριτική.

Η ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Στούντιο 4» κι αρχικά, αναφέρθηκε στο παρατσούκλι «σενιόρα Σούλα», με το οποίο έγινε γνωστή μέσα από τη σειρά του MEGA.

«Το "σενιόρα Σούλα" δεν είναι βάρος, είναι ένα μικρό παράσημο. Είθισται στους καλλιτέχνες να τους μαθαίνουν στην τηλεόραση. Η τηλεόραση που ήταν η πρώτη μου δουλειά, ήρθε μετά από 13 χρόνια θεατρικής πορείας», είπε χαρακτηριστικά.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cyyxnydj4jv5)

Κλείσιμο
Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Ήταν ένα δώρο, ήταν ο καλύτερος τρόπος να έρθω σε επαφή με την τηλεόραση. Με πήραν από μια λίστα με ονόματα που είχε δώσει η Ξένια Καλογεροπούλου. Την πρώτη μέρα που βρεθήκαμε οι πρωταγωνίστριες στο πρώτο γύρισμα, ένιωθα όπως όταν περίμενα να πάω να δώσω εξετάσεις στη δραματική σχολή. Όταν άκουσα τη φωνή μου είπα "αυτή είναι η φωνή μου;"».

Για την πορεία της στην τηλεόραση, είπε: «Δεν είναι εύκολο πράγμα η τηλεόραση, είναι μεγάλο σχολείο. Πήρα το βάπτισμα του πυρός δίπλα στον Λευτέρα Βογιατζή στο θέατρο κι η τηλεόραση ήταν λίγο "τζιζ" τότε. Δεν είχα κάποια προκατάληψη. Όταν διάβασα το σενάριο των Σαββατογεννημένων, κατουρήθηκα. Κάναμε μια λήψη με Ράντου και Μπαλανίκα για να δούμε πώς "γράφουμε" κι όλα εξελίχθηκαν πολύ γρήγορα».

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cyyy6mzt4xw1)

Τέλος, συμπλήρωσε: «Με το που σε βλέπει ο άλλος στην τηλεόραση, σου λέει "παρακαλώ, περάστε". Κάποιους άλλους τους μαγκώνει. Εγώ εξέλαβα πολλή αγάπη από την τηλεόραση, άκουσα ωραία πράγματα, τύπου "είσαι φίλη μου". Πολύ πρόσφατα άκουσα "κυρία Σούλα" από δύο παιδιά, καθώς πήγαινα στο θέατρο. Σε ξέρουν παιδιά που δεν είχαν γεννηθεί καν τότε».


Ειδήσεις σήμερα:

Ξυλοκόπησαν το μοντέλο Μικαέλα Φωτιάδη - Δημοσίευσε φωτογραφίες της με αίματα

Βίντεο: Παίκτρια στον Τροχό της Τύχης συγκέντρωσε ποσό ρεκόρ και στο τέλος κέρδισε και το αυτοκίνητο

Στο εδώλιο ο ηθοποιός Λάμπρος Φιλίππου για τον βιασμό δύο γυναικών - Σοκάρουν οι περιγραφές στο βούλευμα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης