Θανάσης Τσαλταμπάσης: Αυτή η αγάπη που ήδη ένιωσα γι' αυτό το πλάσμα είναι πρωτόγνωρη

Θανάσης Τσαλταμπάσης: Αυτή η αγάπη που ήδη ένιωσα γι' αυτό το πλάσμα είναι πρωτόγνωρη

«Ενώ είμαι άυπνος, 6 μέρες έχω κοιμηθεί σύνολο 8 ώρες, είμαι μέσα στην ενέργεια για να πάω να κάνω και τη δουλειά μου» πρόσθεσε ο ηθοποιός

tsaltabasis
O Θανάσης Τσαλταμπάσης έκανε τις πρώτες δηλώσεις του μετά τη γέννηση της κόρης του.

Η σύζυγος του ηθοποιού, Αγοραστή Αρβανίτη, έφερε στον κόσμο ένα κοριτσάκι το Σάββατο 28 Ιανουαρίου. Η κάμερα της εκπομπής, «Breakfast@star» συνάντησε τον ηθοποιό, ο οποίος μίλησε για τα πρώτα του συναισθήματα μετά τον ερχομό του παιδιού του.

Χαρακτηριστικά ανέφερε: «Η πατρότητα είναι μία πρωτόγνωρη εμπειρία για εμένα. Εύχομαι σε όποιον θέλει να το κάνει, να καταφέρει να το κάνει. Βιώνω πρωτόγνωρα συναισθήματα. Ενώ είμαι άυπνος, 6 μέρες έχω κοιμηθεί σύνολο 8 ώρες, είμαι μέσα στην ενέργεια για να πάω να κάνω και τη δουλειά μου».

Δείτε το βίντεο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cywzdi6m7kdt)
Κλείσιμο

Επίσης, πρόσθεσε: «Δεν μπορώ να το περιγράψω με λόγια είναι κάτι μαγικό και πρωτόγνωρο που θέλω να το ανακαλύψω μέρα τη μέρα, βρίσκουμε τα πατήματα μας και νομίζω ότι θα τα καταφέρουμε, όπως δισεκατομμύρια άνθρωποι που έχουν πατήσει στη γη. Σίγουρα σε κάτι που σου συμβαίνει πρώτη φορά ρωτάς, αλλά βλέπω τώρα από τις πρώτες μέρες ότι η φύση προνοεί και γίνονται τα πράγματα, αγάπη να υπάρχει, η αγάπη είναι το βασικότερο συστατικό. Νιώθω ότι αυτή η αγάπη μεταφέρεται όλη σε ένα πρόσωπο, φεύγεις πια από τον εαυτό σου, και αγαπάς δίχως σύνορα κάτι άλλο από σένα και αυτό πρώτη φορά μου συμβαίνει. Αγαπώ φίλους, έχω τη γυναίκα μου, έχω συγγενείς, αλλά αυτή η αγάπη που ήδη ένιωσα γι' αυτό το πλάσμα είναι πρωτόγνωρη».

Ειδήσεις σήμερα:

Σωσίβιο στα think tanks ψάχνει ο Κασσελάκης μετά τα τρακτέρ και τις κόντρες με Παππά και Πολάκη

Γιατί ο εγκέφαλός μας δεν θέλει να κάνουμε γυμναστική - Πώς να ασκηθούμε ακόμα και όταν δεν θέλουμε

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης