Τράβις Κέλσι: Επιβεβαίωσε ότι δεν θα παρευρεθεί στα Grammy για να υποστηρίξει την Τέιλορ Σουίφτ

Τράβις Κέλσι: Επιβεβαίωσε ότι δεν θα παρευρεθεί στα Grammy για να υποστηρίξει την Τέιλορ Σουίφτ

Ο παίκτης του NFL θα βρίσκεται την Κυριακή, που θα πραγματοποιηθούν τα βραβεία, στο Λας Βέγκας για την προετοιμασία εν όψει του Super Bowl

kelce-swift_2345
Ο Τράβις Κέλσι επιβεβαίωσε ότι δεν θα παρευρεθεί στα φετινά βραβεία Grammy συνοδεία της Τέιλορ Σουίφτ, καθώς ο ίδιος και η ομάδα του, οι Kansas City Chiefs, προετοιμάζονται για το Super Bowl.

«Μακάρι να μπορούσα να πάω να υποστηρίξω την Τέιλορ στα Grammy και να την δω να κερδίζει κάθε βραβείο για το οποίο είναι υποψήφια, αλλά νομίζω ότι έχω προπόνηση την Κυριακή», δήλωσε στο «The Pat McAfee Show» την Τετάρτη.

«Δυστυχώς, πρέπει να ετοιμαστώ για το Super Bowl που έχουμε σε μια εβδομάδα» πρόσθεσε ο Κέλσι. 

Τα Grammy, τα οποία θα διεξαχθούν την Κυριακή 4 Φεβρουαρίου στην Crypto.com Arena του Λος Άντζελες, θα γίνουν ακριβώς μία εβδομάδα πριν οι Chiefs αντιμετωπίσουν τους San Francisco 49ers στον τελικό του Super Bowl LVIII στο στάδιο Allegiant στο Λας Βέγκας.
Κλείσιμο
Η Page Six πληροφορήθηκε την Τρίτη ότι η ομάδα του Κέλσι θα προσγειωθεί στο Λας Βέγκας την ίδια ημέρα που είναι προγραμματισμένο να διεξαχθούν τα Grammy στο Λος Άντζελες.

Δεν είναι σαφές αν η 34χρονη τραγουδίστρια θα παρευρεθεί στη μεγαλύτερη βραδιά της μουσικής μόνη της ή θα φέρει κάποιο μέλος της οικογένειας ή κάποιον φίλο ή φίλη ως συνοδό.

Η Σουίφτ είναι αυτή τη στιγμή υποψήφια για έξι βραβεία, μεταξύ των οποίων ο δίσκος της χρονιάς, το άλμπουμ της χρονιάς, το τραγούδι της χρονιάς, την καλύτερη σόλο ερμηνεία ποπ, την καλύτερη ερμηνεία ποπ ντουέτου/ομάδας και το καλύτερο ποπ φωνητικό άλμπουμ.

Αν και η 12 φορές νικήτρια Grammy έχει προγραμματίσει να δώσει τέσσερις συναυλίες στο Τόκιο την επόμενη εβδομάδα από τις 7 έως τις 10 Φεβρουαρίου, το Page Six αποκάλυψε αποκλειστικά ότι θα επιστρέψει στις ΗΠΑ εγκαίρως για να εμψυχώσει τον επίσης 34χρονο καλό της κατά τη διάρκεια της μεγάλης του ημέρας στις 11 Φεβρουαρίου.

Η απευθείας πτήση της Σουίφτ διαρκεί 13 ώρες και η διαφορά ώρας της δίνει ένα πλεονέκτημα, αφού το Τόκιο είναι 17 ώρες μπροστά.

«Είναι μια επώδυνη πτήση, αλλά θα επιβιβαστεί στο αεροπλάνο της αμέσως μετά τη συναυλία», ανέφερε η πηγή.

Φωτογραφίες: EPA, Shutterstock

Ειδήσεις σήμερα:

Από 11 λεπτά η κιλοβατώρα στα πράσινα τιμολόγια του ρεύματος για τον Φεβρουάριο


Οι 4 τομείς στους οποίους παρεμβαίνει το νομοσχέδιο για τον γάμο των ομόφυλων - Κατατέθηκε στη Βουλή


Ο Κάιλ Γουόκερ άφησε έγκυο την ερωμένη για 2η φορά, ενώ η σύζυγος περιμένει το 4ο παιδί τους
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης