Η Δήμητρα Παπαδήμα μίλησε για το αν ασχολείται με την εμφάνισή της και τον σύντροφό της, Γιάννη Μποσταντζόγλου, σε κλιπ από το επερχόμενο επεισόδιο της εκπομπής «Μαμά-δες».
Σχετικά με την εμφάνισή της ανέφερε: «Πια δεν ασχολούμαι. Όταν φτάνεις σε μια ηλικία και βλέπεις και το κορίτσι σου και σε μια ηλικία. Ηρεμούν τα πράγματα, είναι πολύ ωραίο. Τα τραύματα δεν επουλώνονται, μπορώ να πω ότι βγαίνουν πιο προς τα έξω, τα συνειδητοποιείς περισσότερο, τα επεξεργάζεσαι, βλεέπςι ότι δεν περνάνε, δεν μπορούν να γιατρευτούν όταν είναι από τα παιδικά χρόνια, αλλά ντάξει ζεις με αυτά και προχωράς».
Δείτε το βίντεο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cyuf8ce8subt)
Για τον σύντροφό της και τo αν υπάρχει ζήλεια στη σχέση τους, σχολίασε: «Αυτά δεν υπάρχουν. Εγώ έχω έναν άντρακλα μέσα στο σπίτι, τι άλλο θες τώρα; 32 χρόνια άντρακλα, τι άλλο να κάνω; Πιστεύω ότι αυτό με τράβηξε στον Γιάννη, κάτι γήινο, είδα κάτι που δεν ισχύει καθόλου, ο Γιάννης είναι πραγματικά ογκώδης και εμπνέει ασφάλεια, σιγουριά, δεν είναι, είναι παιδί, ένα παιδί που δεν μεγαλώνει ποτέ».
Σε μια εποχή όπου το marketing επαναλαμβάνει τον βαρετό εαυτό του, η νέα Break και η καμπάνια που τη συνοδεύει έρχονται να αποδείξουν πως για να ξεχωρίσεις χρειάζεται τόλμη και αυθεντικότητα. Ένα υποδειγματικό case study, που συνομιλεί απροσποίητα με τη νέα γενιά και δείχνει πώς ένα brand μπορεί να εκσυγχρονιστεί και ταυτόχρονα να παραμείνει πιστό στις αξίες του.
Σε μια καθημερινότητα που γίνεται όλο και πιο απαιτητική για τις επιχειρήσεις, εκεί όπου η πρώτη εντύπωση γίνεται πλέον online και οι επιλογές κρίνονται με ένα scroll, κάποια brands καταφέρνουν να επαναπροσδιορίσουν τον ρόλο τους με τρόπο ουσιαστικό και επωφελή. Ο Χρυσός Οδηγός είναι ένα από αυτά!
Σε έναν κόσμο που κινείται όλο και πιο γρήγορα, αξίζει να επιστρέφουμε σε όσα έχουν πραγματική σημασία. Να επιστρέφουμε σε όσα είναι αυθεντικά. Να επιστρέφουμε εκεί όπου ξεκινούν όλα - στις ρίζες μας.