Ο γνωστός σεφ και κριτής του μαγειρικού διαγωνισμού δεν εμφανίστηκε στην αποψινή εκπομπή, λόγω αδιαθεσίας. Ο Σωτήρης Κοντιζάς ενημέρωσε τους παίκτες πως ο κριτής έλειπε για να ξεκουραστεί.
«Λοιπόν, ο Πάνος ήταν λίγο αδιάθετος σήμερα οπότε του είπαμε να καθίσει στο σπίτι, να παίξει με το παιδί και να επιστρέψει υγιής και πιο δυναμικός από ποτέ», είπε χαρακτηριστικά.
Όπως ήταν φυσικό, οι παίκτες του έστειλαν ευχές για γρήγορη ανάρρωση και συνέχισαν τη ροή του προγράμματος για να μπουν στην πρώτη δοκιμασία.
Στο ηφαιστειακό κόσμημα του Αιγαίου, συνεχίστηκε το τριήμερο 29-31 Μαΐου το φετινό (2026) πρόγραμμα Plastic Free Greece, καταγράφοντας μια εντυπωσιακή συγκομιδή απορριμμάτων που ξεπέρασε τα 420 κιλά.
Σε μια βραδιά υψηλού συμβολισμού στην καρδιά της Αθήνας, με φόντο τον Ιερό Βράχο της Ακρόπολης, ο Παναθηναϊκός παρουσίασε τις νέες εμφανίσεις του για τη σεζόν 2026/27, εγκαινιάζοντας επισήμως παράλληλα και τη νέα στρατηγική συνεργασία του με τη Superbet, η οποία αποτελεί τον Μεγάλο Χορηγό της ομάδας