Οι παίκτες του MasterChef μπήκαν το βράδυ της Τρίτης 30 Ιανουαρίου στην κουζίνα του διαγωνισμού, για το πρώτο τεστ δημιουργικότητας.
Όταν ο Σωτήρης Κοντιζάς πέρασε μπροστά από τον πάγκο της Γεωργίας, εκείνη του εξομολογήθηκε πως έχει ένα βιβλίο του Πάνου Ιωαννίδη δίπλα στο μαξιλάρι της και πως μάλιστα, ένα βράδυ τον είχε ονειρευτεί.
Δείτε το βίντεο
Η παίκτρια είπε στον σεφ: «Ό,τι βιβλία έχουμε στο σπίτι και έχω φέρει κι εγώ μαζί μου. Έχω ένα του Πάνου Ιωαννίδη, που το έχω και δίπλα στο μαξιλάρι μου» με τον Σωτήρη Κοντιζά να απορεί. «Στο μαξιλάρι σου;» της είπε.
«Ναι τον είχα ονειρευτεί σεφ μα την Παναγία, σας το ορκίζομαι, πριν έρθω εδώ. Όχι από ομορφιά! Ήρθε στον πάγκο και κάτι μου έλεγε και γελούσε. Λέω “θα περάσω”» του απάντησε.
Λίγο μετά, μιλώντας στην κάμερα η διαγωνιζόμενη του MasterChef είπε: «Ένα βράδυ ονειρεύτηκα τον Πάνο Ιωαννίδη και το επόμενο βράδυ ονειρεύτηκα τον πατέρα μου που ήταν μάγειρας και σκέφτηκα ότι θα περάσω».
Στο ηφαιστειακό κόσμημα του Αιγαίου, συνεχίστηκε το τριήμερο 29-31 Μαΐου το φετινό (2026) πρόγραμμα Plastic Free Greece, καταγράφοντας μια εντυπωσιακή συγκομιδή απορριμμάτων που ξεπέρασε τα 420 κιλά.
Σε μια βραδιά υψηλού συμβολισμού στην καρδιά της Αθήνας, με φόντο τον Ιερό Βράχο της Ακρόπολης, ο Παναθηναϊκός παρουσίασε τις νέες εμφανίσεις του για τη σεζόν 2026/27, εγκαινιάζοντας επισήμως παράλληλα και τη νέα στρατηγική συνεργασία του με τη Superbet, η οποία αποτελεί τον Μεγάλο Χορηγό της ομάδας