Χρυσές Σφαίρες 2023: Μεθυσμένη η πρωταγωνίστρια του «House of Dragon» στη σκηνή - Δείτε το βίντεο

Χρυσές Σφαίρες 2023: Μεθυσμένη η πρωταγωνίστρια του «House of Dragon» στη σκηνή - Δείτε το βίντεο

Η 22χρονη Μίλι Άλκοκ, εμφανίστηκε με ένα αλλόκοτο χαμόγελο ζωγραφισμένο στα χείλη της, το οποίο πρόδιδε την ασταθή κατάστασή της - Τα σχόλια στο Twitter

goldenglobes_cleanup__1_
Η 80η απονομή των Χρυσών Σφαιρών επέστρεψε με ζωντανή μετάδοση από το Beverly Hilton της Καλιφόρνια. Τη φετινή τελετή παρουσίασε ο κωμικός Τζέροντ Καρμάικλ, ο οποίος απέσπασε βραβείο Emmy για το «Rothaniel» του HBO, ενώ έχει πρωταγωνιστήσει και στο sitcom «The Carmichael Show».

Με το στόμα ανοιχτό έμειναν όμως οι καλεσμένοι των βραβείων, όταν αντίκρυσαν τη Μίλι Άλκοκ, η οποία πρωταγωνίστησε κατά τα πρώτα επεισόδια του «House of the Dragon» με τον ρόλο της Rhaenyra κατά τη νεαρή της ηλικία, μεθυσμένη. Η ηθοποιός, φαίνεται να εμφανίστηκε έχοντας καταναλώσει αρκετό αλκοόλ στη σκηνή, για να παραλάβει το βραβείο για την καλύτερη τηλεοπτική σειρά της χρονιάς, με πολλούς να κάνουν ταυτόχρονα λόγο, για τη χειρότερη εμφάνιση της βραδιάς.

Άλλωστε ο ξένος Τύπος με πομπώδεις τίτλους επισημάνει «Πιωμένη σαν την κόλαση» για την 22χρονη πρωταγωνίστρια που φαίνεται να τράβηξε όλα τα βλέμματα πάνω της. για τους λάθος λόγους.

Δείτε το βίντεο 

Η Άλκοκ, εμφανίστηκε ιδιαίτερα εύθυμη και με ένα αλλόκοτο χαμόγελο ζωγραφισμένο στα χείλη της, το οποίο πρόδιδε την ασταθή κατάστασή της. Πλάι στη συμπρωταγωνίστρια της, Έμα Ντ'άρσι, η οποία ανέλαβε τον δημοφιλή ρόλο της Rhaenyra, κατά τη μεγαλύτερή της ηλικία, η Μίλι Άλκοκ με περίεργη συμπεριφορά προσπάθησε να κρύψει την αμηχανία της.

Οι θεατές παρακαλούσαν την 22χρονη, παραξενεμένοι με τη διάθεσή της, τη στιγμή που βρισκόταν στη σκηνή με την Ντ'αρσι και τον σκηνοθέτη του δημοφιλούς σίκουελ που διαδραματίζεται πριν από τα γεγονότα του «Game of Thrones», Μιγκέλ Σάποκνικ, για να παραλάβουν το βραβείο της «Καλύτερης τηλεοπτικής σειράς».

Το βίντεο δεν άργησε να κυκλοφορήσει στο διαδίκτυο, συγκεντρώνοντας εκατοντάδες σχόλια από τους χρήστες του Twitter, οι οποίοι προσπάθησαν άλλοτε να δώσουν μία ερμηνεία στη συμπεριφορά της ηθοποιού και άλλοτε να κοροϊδέψουν τη στάση της.

«Η Μίλι Άλκοκ σπαταλήθηκε στις Χρυσές Σφαίρες» έγραψε ένας, με έναν άλλον να προσθέτει: «Το βίντεο είναι για γέλια, έφτασε τις 100.000 προβολές σε λιγότερο από 2 ώρες», ενώ ένας τρίτος σημείωσε: «Η Άλκοκ δείχνει τόσο μεθυσμένη».

twitter_
twitte444

Ποια είναι η Μίλι Άλκοκ 
Η Μίλι Άλκοκ συστήθηκε στο παγκόσμιο κοινό στα πρώτα πέντε επεισόδια του «House of Dragon», του πρίκουελ του τηλεοπτικού φαινομένου, «Game of Thrones».

Υποδύεται μια Ταργκάριαν, την πριγκίπισσα Ρενίρα, η οποία αποτελεί συγγενή της Ντενέρις Ταργκάριαν, την οποία ενσάρκωσε η Εμίλια Κλαρκ.

allckock


Γεννημένη στο Σίδνεϊ το 2000, στους κόλπους μια φτωχής οικογένειας, η Μίλι Άλκοκ παράτησε το σχολείο στα 16 για να εργαστεί και να βοηθήσει τους δικούς της. Εμφανίστηκε στην αυστραλέζικη τηλεόραση το 2014. Πέρασε την εφηβεία της, ως αστέρι του Disney Channel της χώρας, με κάποιες εμφανίσεις σε σειρές, ενώ παράλληλα έπλενε πιάτα σε εστιατόρια.

Κλείσιμο

Μετά από εκατοντάδες οντισιόν και εκατοντάδες απορρίψεις, το 2018 μπήκε στη ζωή της το σινεμά και έναν χρόνο αργότερα ήρθε ο μεγάλος ρόλος στη σειρά Upright, όπου υποδύθηκε τη Μεγκ, μια έφηβη που δραπετεύει από το σπίτι της και διασχίζει με οτοστόπ χιλιάδες χιλιόμετρα της αυστραλιανής γης. 

Για την ερμηνεία της κέρδισε υποψηφιότητα στην κατηγορία Καλύτερη Ηθοποιός Κωμικής Σειράς στα βραβεία AACTA και μάλιστα ήταν μια από τις νεότερες υποψήφιες της κατηγορίας. Από εκεί και στο εξής όλοι στην Αυσταλία μιλούσαν για ένα ανερχόμενο αστέρι του θεάματος. 

Το 2021 κέρδισε την παγκόσμια προσοχή όταν μεταμορφώθηκε σε Ρενίρα Ταργκάριαν. Όπως η ίδια έχει αναφέρει σε συνεντεύξεις της το «House of Dragon» και η επαγγελματική σχέση με μεγαλύτερους ομότεχνούς της, ήταν ένα καλό σχολείο, καθώς έμαθε να είναι ανοιχτή στην κριτική και στις νέες ιδέες, να είναι έτοιμη να πει τα «όχι» της και να υπερασπιστεί τις αποφάσεις της.


Ειδήσεις σήμερα:

Τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος: Θα ταφεί στο Τατόι ως ιδιώτης - Η απόφαση της κυβέρνησης

Ληστεία στο Παλαιό Φάληρο: «Προσπάθησα να λύσω πρώτα το παιδί μου», λέει η μητέρα

Πρίγκιπας Χάρι: Γεννήθηκα για την περίπτωση που ο Ουίλιαμ χρειαζόταν κάποιο... όργανο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης