Δωροθέα Μερκούρη: Η τέχνη στην Ελλάδα δεν πληρώνεται

Δωροθέα Μερκούρη: Η τέχνη στην Ελλάδα δεν πληρώνεται

«Και ειδικά για τις γυναίκες, γιατί οι ρόλοι είναι βασισμένοι στους άνδρες» συμπλήρωσε η ηθοποιός

merkouri
Η Δωροθέα Μερκούρη μίλησε για τα Χριστούγεννα, την «τρίτη ζωή» που διανύει, αλλά και το επάγγελμα του ηθοποιού στην κάμερα της εκπομπής «Ακόμα δεν είδες τίποτα».

«Τα καλύτερα Χριστούγεννα είναι αυτά που δεν είμαι σπίτι και δεν μαγειρεύω. Χριστούγεννα για εμένα είναι φαγητό και μερικά κιλά παραπάνω», είπε αρχικά η Δωροθέα Μερκούρη.

Δείτε το βίντεο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cxwjfvybqreh)

Κλείσιμο
Στη συνέχεια σχολίασε: «Είναι τρίτη ζωή. Είναι η ζωή πριν από τα παιδιά, είναι η ζωή με τα τα παιδιά και η ζωή όταν τα παιδιά έχουν φύγει. Ξαφνικά αλλάζουν τα πάντα, αυτό που είσαι, το ορμονικό σου σύστημα, ξαφνικά γίνεσαι κάτι άλλο. Όταν αλλάζει το καθημερινό με τα παιδιά, δηλαδή δεν είναι πια τα παιδιά στο σπίτι είναι μια τεράστια αλλαγή, που κάποιες μητέρες το ζουν πιο οκ και κάποιες πιο βαριά. Είναι μια περίοδος μέσα σε αυτό που είναι κάτι κάπως θλίψη, που λες "δεν ακούω τα παιδιά μου, τι γίνεται;"».

Ερωτώμενη για το κομμάτι της υποκριτικής κι αν είναι ευχαριστημένη από την μέχρι τώρα πορεία της, η Δωροθέα Μερκούρη δήλωσε: «Το 2022 ήταν εξαιρετική χρονιά για εμένα. Το να είσαι ηθοποιός στην Ελλάδα δεν είναι ακριβώς το πιο εύκολο πράγμα, το να είσαι ηθοποιός στην Ευρώπη και γενικώς στη νότια Ευρώπη, είναι δυστυχία για τους ηθοποιούς και γι’ αυτό τον λόγο ασχολούμαι και με άλλα πράγματα. Η τέχνη στην Ελλάδα δεν πληρώνεται και ειδικά για τις γυναίκες, γιατί οι ρόλοι είναι βασισμένοι στους άνδρες».

Ειδήσεις σήμερα:

Διθύραμβος Bild για Ελλάδα: Το γαλανόλευκο θαύμα - Μητσοτάκης: «Είμαστε η θετική ιστορία στην ευρωζώνη»

Επιμένει η πλευρά της πρώτης κτηνιάτρου που εξέτασε το χάσκι της Αράχωβας: Μόνο άνθρωπος μπορεί να προκαλέσει αυτό που συνέβη στον Όλιβερ

Τον Ιανουάριο ο νόμος για τα μη κρατικά πανεπιστήμια - Πτυχίο με πλήρη επαγγελματικά και ακαδημαϊκά δικαιώματα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης