Succession: Ο δημιουργός της σειράς, Τζέσι Άρμστρονγκ, αποκλείει το ενδεχόμενο spin-off
Η πολυβραβευμένη σειρά του HBO ολοκληρώθηκε μετά από 4 σεζόν το 2023
Ο δημιουργός του «Succession» Τζέσι Άρμστρονγκ απέρριψε το ενδεχόμενο spin-off της βραβευμένης δραματικής τηλεοπτικής του σειράς, η οποία πρόσφατα κέρδισε έξι Emmy και τέσσερις Χρυσές Σφαίρες.
Ο Άρμστρονγκ σε δηλώσεις του στο BBC Radio 4 Today εξήγησε ότι «δεν του φαίνεται το πιο ενδιαφέρον πράγμα που μπορεί να κάνει κάποιος».
Ο Τζέσι Άρμστρονγκ είπε ότι ο ίδιος και η ομάδα σεναριογράφων «έχουν γράψει αρκετά για τους χαρακτήρες».
Ο Μάθιου ΜακΦάντιεν ένας από τους αστέρες του σόου, ήταν επίσης διστακτικός. Ο Βρετανός ηθοποιός, ο οποίος υποδύθηκε τον Τομ Βάμπσγκανς ρωτήθηκε για ένα πιθανό spin-off για τον χαρακτήρα του στα παρασκήνια της τελετής απονομής των βραβείων Emmy.
«Ποτέ δεν θα έλεγα ποτέ, αλλά πολύ απίθανο... όλα θα εξαρτηθούν από το τι θα ήθελε να κάνει ο Τζέσι Άρμστρονγκ» ανέφερε.
Κλείσιμο
Και πρόσθεσε: «Αλλά το ένστικτο του Τζέσι και όλων μας είναι ότι τελείωσε στο σωστό μέρος. Τους αφήσαμε να συνεχίσουν απλώς στον παράξενο και τρομακτικό κόσμο τους».
«Όσο ωραίο θα ήταν να εργαστώ ξανά με όλους, νομίζω ότι θα ήταν περίεργο να κάνω ένα spin-off. Αλλά ποιος ξέρει;» σημείωσε.
Στην αριστοκρατική, κοσμοπολίτικη και καταπράσινη Κέρκυρα, συνεχίστηκε από τις 17 μέχρι και τις 19 Ιουνίου το φετινό πρόγραμμα Plastic Free Greece, με εκτεταμένες δράσεις παράκτιων και υποθαλάσσιων καθαρισμών, που είχαν εξαιρετικό αποτέλεσμα.
Με την υπηρεσία Nexi DCC (Δυναμική Μετατροπή Νομίσματος), οι επιχειρήσεις κερδίζουν περισσότερα από τις πληρωμές με διεθνείς κάρτες, δίνοντας στους επισκέπτες τη δυνατότητα να πληρώνουν στο νόμισμά τους.
Η Flora Food Greece συνεχίζει για δεύτερη χρονιά το πρόγραμμα «Μεγάλη Αγκαλιά», προσφέροντας ουσιαστική υποστήριξη σε περισσότερες από 500 ανάδοχες οικογένειες που ανοίγουν το σπίτι και την καρδιά τους στα παιδιά που το έχουν ανάγκη