Θοδωρής Αθερίδης για Γιώργο Νταλάρα: Αν ήμουν γυναίκα, θα ήμουν ερωτευμένη μαζί του

Θοδωρής Αθερίδης για Γιώργο Νταλάρα: Αν ήμουν γυναίκα, θα ήμουν ερωτευμένη μαζί του

«Είναι χάδι, προτροπή και σαν να μιλά σε παιδιά του το κάνει, όχι σαν αντίπαλος» σχολίασε για το πρόσφατο ξέσπασμα του τραγουδιστή σε δημοσιογράφους

atheridis_ntalaras22
Με αφορμή το πρόσφατο ξέσπασμα του Γιώργου Νταλάρα σε δημοσιογράφους τηλεοπτικών εκπομπών, ο Θοδωρής Αθερίδης κλήθηκε να σχολιάσει τα όσα συνέβησαν.

Ο ηθοποιός, που είναι φίλος με τον τραγουδιστή, είπε στην κάμερα του «Super Κατερίνα» πως: «Ό,τι και να κάνει ο Γιώργος είναι τέλειο. Ακόμα κι αν διαφωνούσα με κάτι που θα έκανε, θα το έψαχνα ξανά και θα έλεγα ότι για να το κάνει θα έχει δίκιο. Αν στη συγκεκριμένη περίπτωση δεν έκανε λάθος. Δεν μιλάει ο Γιώργος, αλλά όταν μιλάει έχει δίκιο. Είπε: μην δέχεστε να σας αντιμετωπίζουν σαν κοτόπουλα, ήταν μαζί με τους δημοσιογράφους κι όχι κατά. Δεν έχει να κάνει με το πρόσωπο, αλλά με αυτό που κάνει ο άλλος. Αυτό εδώ, παρόλο που ο ίδιος δεν είναι χριστιανός, είναι θρησκευτικό αίσθημα».

Δείτε το βίντεο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cym05eqikikh)

Στη συνέχεια, ο Θοδωρής Αθερίδης ανέφερε: «Ο Γιώργος Νταλάρας είναι παππούς. Μην τον κοιτάτε που είναι πολύ όμορφος και δείχνει νέος. Δικαιούται αυτός ο άνθρωπος να πει: βρε κοριτσάκι μου εσένα αν σε δει ο μπαμπάς σου θα χαρεί; Δεν το είπε υποτιμητικά. Σας ξαναλέω ότι είναι και παππούς, αλλά είναι και μεγάλος απλά είναι κούκλος».

Τέλος, ο ηθοποιός τόνισε πως: «Πρέπει να τον αντιμετωπίσουν με την πορεία του και το τι είναι στην πραγματικότητα. Είναι χάδι, προτροπή και σαν να μιλά σε παιδιά του το κάνει όχι σαν αντίπαλος. Απορώ γιατί έχει γίνει αυτό το πράγμα και ψάχνουν διχασμούς. Αν ήμουν γυναίκα, θα ήμουν ερωτευμένος μαζί του. Είμαστε φίλοι, τον έχω πρότυπο και τον λατρεύω, όχι για ταλέντο του. Αυτό του δόθηκε. Αλλά για όλα αυτά που έχει κάνει μόνος του».

Τι συνέβη ανάμεσα στον Γιώργο Νταλάρα και τους ρεπόρτερ
Ο Γιώργος Νταλάρας εκνευρίστηκε με δημοσιογράφους, που τον περίμεναν να βγει από συνέντευξη σε ραδιοφωνικό σταθμό, στην οποία μίλησε για τον Βασίλη Τσιτσάνη.

Οι δημοσιογράφοι όμως από τις τηλεοπτικές εκπομπές θέλησαν να τον ρωτήσουν σχετικά με τις δηλώσεις που έκανε πριν από μερικές ημέρες, για τους καλλιτέχνες του σήμερα, με αναφορές στον Αντώνη Ρέμο και τον Κωνσταντίνο Αργυρό, που σχολιάστηκαν.

Η αντίδραση του τραγουδιστή ήταν έντονη και ξέσπασε στους ρεπόρτερ που του έκαναν τις ερωτήσεις. Αρχικά σε ήπιο τόνο, ο Γιώργος Νταλάρας είπε: «Ξέρετε γιατί είμαστε εδώ; Για τον Βασίλη Τσιτσάνη. Ξέρετε κάτι για τον Τσιτσάνη;».

Δείτε το βίντεο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cyjed3xt9epl)
Κλείσιμο

Στην πορεία, μια δημοσιογράφος του επισήμανε την απάντηση του Κωνσταντίνου Αργυρού στην κριτική που του άσκησε, με τον Γιώργο Νταλάρα να απαντά: «Κάνουν άριστα όσοι αντιδρούν, όπως και εγώ κάνω άριστα που λέω τις δικές μου απόψεις».

Οι δημοσιογράφοι συνέχιζαν να τον ρωτούν, προκαλώντας του εκνευρισμό. Ο Γιώργος Νταλάρας ξέσπασε εναντίον τους, λέγοντας: «Να ρωτήσω κάτι, αυτό που κάνετε τώρα, δεν το βρίσκετε αρκετά γελοίο; Και για εσάς και για τα κανάλια που εκπροσωπείτε. Δεν είναι δημοσιογραφία αυτό αγόρι μου. Δεν είναι καλό αυτό που κάνετε. Σε λίγο, αν δεις τον εαυτό σου στον καθρέφτη θα ντραπείς. Στη βράση δεν κολλάει το σίδερο. Και εσύ που είσαι χαριτωμένη, ο μπαμπάς σου ή ο θείος σου θα σου πει "είναι ντροπή αυτό που κάνεις"».

Η ρεπόρτερ, στην οποία απευθύνθηκε του είπε «είναι η δουλειά μου» και της απάντησε: «Νομίζεις, η δουλειά δεν είναι να κάνεις οτιδήποτε, όποτε σας τύχει. Να κάνετε κάτι με συνέπεια, με ήθος και αρχές. Αυτό που κάνετε στερείται αρχών. Αν σας προσβάλλουν οι απόψεις μου να ψαχτείτε, εγώ είμαι ο ίδιος από το 1969».


Φωτογραφία: NDPPHOTO

Ειδήσεις σήμερα:

Επίθεση Πολάκη στον σκιτσογράφο Ηλία Μακρή με βαριές ύβρεις - Μιλάει για «βοθρολύματα»

Πρόστιμο 561.000 ευρώ στην εταιρεία FrieslandCampina για αθέμιτη κερδοφορία στο βρεφικό γάλα

O Μπάμπης προσπάθησε να κρυφτεί πριν τον πυροβολήσουν - Τα νέα στοιχεία για το έγκλημα στο Μεσολόγγι
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης