Σαμάνθα Μίσοβιτς: Στο πλοίο με ανάγκασαν να βάλω τα γατάκια μου στον χώρο με τα κατοικίδια, τα βρήκα γεμάτα καυστικό υγρό

Σαμάνθα Μίσοβιτς: Στο πλοίο με ανάγκασαν να βάλω τα γατάκια μου στον χώρο με τα κατοικίδια, τα βρήκα γεμάτα καυστικό υγρό

«Τα δύο απεβίωσαν και το ένα έχει καταφέρει να ζήσει» αποκάλυψε το μοντέλο

samantha-misovits
Η Σαμάνθα Μίσοβιτς έδωσε συνέντευξη και αναφέρθηκε στο bullying που βιώνει λόγω του επιθέτου της, αλλά και το στο ακραίο περιστατικό που βίωσε σε καράβι, με τα κατοικίδιά της.

Το μοντέλο που είχε κερδίσει τον τίτλο της Σταρ Ελλάς στο παρελθόν και συμμετείχε επίσης, στο Big Brother μίλησε στην εκπομπή «Super Κατερίνα».

«Έχω βιώσει bullying σε δουλειές. Τώρα με τον διαγωνισμό Μις Κόσμος, το έχω βιώσει, γιατί έχω ξένο επίθετο και για κάποιους δεν θα έπρεπε να φέρω τίτλο. Έχω γεννηθεί στην Κρήτη και έχω μεγαλώσει εκεί πέρα, γιατί οι γονείς μου είναι 30 χρόνια κάτω και νιώθω Ελληνίδα. Δεν πιστεύω ότι μου λείπει κάτι για να εκπροσωπήσω την Ελλάδα στο εξωτερικό», είπε χαρακτηριστικά.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cyilpqauef3d)

Στη συνέχεια, περιέγραψε το περιστατικό με τα κατοικίδιά της. «Ταξίδευα με το καράβι κι είχα πάρει τα γατάκια μου. Ουσιαστικά, με ανάγκασαν να τα βάλω πάνω στις θέσεις που βρίσκονται τα κατοικίδια, ενώ τα είχα μέσα σε κλουβί. Το πρωί λοιπόν, τα βρήκα βρεγμένα. Θεώρησα ότι ήταν νερό, αλλά ήταν καυστικό υγρό».

Πρόσθεσε κλείνοντας: «Τα δύο απεβίωσαν και το ένα έχει καταφέρει να ζήσει. Έχουν κινηθεί νομικά οι φιλοζωικές, εγώ δεν έχω κινηθεί».


Ειδήσεις σήμερα:

Μαριάντα Πιερίδη: Θύμα bullying ο γιος της - Στην Α' Δημοτικού τον κλώτσησαν και του κάρφωσαν μολύβι στον κρόταφο

Ψυρρή: Viral η ιδιωτική εκκλησία που πωλείται - Είναι του 1936, το τάμα της οικογένειας

Βενσάν Κασέλ: Η πρώτη δημόσια εμφάνιση με την κατά 30 χρόνια νεότερη σύντροφό του
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης