Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου ταξίδεψε με τις φίλες της στην Ελβετία, λίγες ημέρες αφού υποδέχτηκε τον νέο χρόνο.
Το μοντέλο κατάφερε να ξεκλέψει λίγο χρόνο από τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις για μια ολιγοήμερη «εξόρμηση». Καθώς είναι μάλιστα, ιδιαίτερα ενεργή στα social media, φρόντισε να μοιραστεί υλικό από το ταξίδι της με το κοινό της.
Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, δημοσίευσε μια σειρά από φωτογραφίες, τόσο δικές της, όσο και από το χιονισμένο τοπίο. Σε μερικά από τα στιγμιότυπα μάλιστα, το μοντέλο δεν δίστασε να ποζάρει με το μαγιό της, στις χιονισμένες Άλπεις.
Σε άλλες φωτογραφίες, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου φαίνεται στη σάουνα, την οποία επισκέφτηκε για να χαλαρώσει.
Ο τουρισμός και η εστίαση είναι δύο από τους ταχύτερα αναπτυσσόμενους κλάδους της ελληνικής οικονομίας, όπου η εξειδίκευση και η σωστή εκπαίδευση ανοίγουν τον δρόμο για μια καριέρα με προοπτικές
Οι αυξημένες ανάγκες του καλοκαιριού δεν χρειάζεται να συνοδεύονται από αβεβαιότητα για το κόστος. Η Protergia προσφέρει λύσεις που συνδυάζουν δροσιά, σταθερότητα και μεγαλύτερο έλεγχο στον λογαριασμό ρεύματος.
Με επίκεντρο τις τοπικές κοινωνίες, η ΑΒ Βασιλόπουλος πραγματοποίησε 150 δράσεις εθελοντισμού σε όλη τη χώρα, με τη συμμετοχή περισσότερων από 4.500 ανθρώπων.