Ντορέττα Παπαδημητρίου: Απαντά στον Ποσειδώνα Γιαννόπουλο - Αυτό το υπονοούμενο και το ύφος είναι τόσο μακριά από μένα, είπε

Ντορέττα Παπαδημητρίου: Απαντά στον Ποσειδώνα Γιαννόπουλο - Αυτό το υπονοούμενο και το ύφος είναι τόσο μακριά από μένα, είπε

«Πού τρέχεις κούκλα μου; Ποια είσαι; Η Ριάνα;» είχε σχολιάσει ο δημοσιογράφος για εκείνη

ntoretta-papadimitriou
Η Ντορέττα Παπαδημητρίου έδωσε συνέντευξη και απάντησε στο σχόλιο του Ποσειδώνα Γιαννόπουλου.

Η ηθοποιός μίλησε στην εκπομπή «Breakfast@Star» και αναφέρθηκε στη δήλωση του δημοσιογράφου, που σχολίασε τη στάση της απέναντι στις κάμερες.

«Πού τρέχεις κούκλα μου; Ποια είσαι; Η Ριάνα;», είπε για εκείνη ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος, βλέποντάς τη να τρέχει για να αποφύγει τους δημοσιογράφους.

Η Ντορέττα Παπαδημητρίου σχολίασε: «Κάτι άκουσα. Γενικά εγώ δεν απαντώ σε πράγματα που λένε άνθρωποι για εμένα δημόσια. Αν θέλω να πω κάτι, θα το πω στον ίδιο. Για αυτό ειδικά και αυτό το υπονοούμενο και το ύφος είναι τόσο μακριά από μένα, που έτσι κι αλλιώς δεν έχω τίποτα να απαντήσω».

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cyhpfidz2kvt)
Κλείσιμο

Ωστόσο, και ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος έκανε τις δηλώσεις του σχετικά με το σχόλιό του. «Το κοινό που έχουν η Ντορέττα Παπαδημητρίου και η Ριάνα είναι ότι όταν βλέπουν κάμερα, τρέχουν και οι δύο. Αν και δεν είμαι σίγουρος για την Ριάνα. Αν έχω κράξει κάποιους ανθρώπους που με το που βλέπουν κάμερες φεύγουν, είναι από σεβασμό προς εσάς. Σέβομαι πολύ τη δουλειά που κάνετε και νιώθω πολύ τυχερός με τον εαυτό μου που δεν χρειάστηκε να κυνηγώ κάθε λωλή με ένα μικρόφωνο», ανέφερε.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cyhpihg6nw5l)

Τέλος, πρόσθεσε: «Από την αρχή της καριέρας μου, είχα την τύχη να είμαι σε ραδιοφωνική εκπομπή. Τους ανθρώπους που είναι στο κρύο ή στον καύσωνα και περιμένουν πέντε δηλώσεις από εμάς, θεωρώ πως πρέπει να σταματήσουμε κάπως και να τους μιλήσουμε, ακόμα κι αν βιαζόμαστε ή δεν θέλουμε να μιλήσουμε για κάτι. Είναι θέμα σεβασμού για μένα».

Φωτογραφία άρθρου: NDPPHOTO

Ειδήσεις σήμερα:

«Νοσοκομείο» το Μπάκιγχαμ: Σασπένς και κρυψίνοια γύρω από τη διπλή νοσηλεία βασιλιά Κάρολου-Κέιτ Μίντλετον

Στους «8» του Κυπέλλου ο Παναθηναϊκός, 7-6 τον Ολυμπιακό στα πέναλτι στο Καραϊσκάκη - Δείτε τα γκολ

O Κάνιε Γουέστ αφαίρεσε τα δόντια του και έβαλε μασέλα από τιτάνιο αξίας 850.000 δολαρίων
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης