Ειρήνη Νικολοπούλου: Μου έλεγαν ότι μοιάζω με τον Ρίτσαρντ Γκιρ

Ειρήνη Νικολοπούλου: Μου έλεγαν ότι μοιάζω με τον Ρίτσαρντ Γκιρ

«Ήταν πολύ έτσι εντυπωσιακός, αλλά τώρα να σε συγκρίνουν με έναν άντρα;» σχολίασε

nikolopoulou
Η Ειρήνη Νικολοπούλου μίλησε για την καριέρα της, τον ανταγωνισμό που είχε να αντιμετωπίσει κατά τη διάρκεια των χρόνων της στην τηλεόραση, και άλλα, σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή «Mega Καλημέρα».

Στην αρχή, για την ομοιότητα που της είχαν πει ότι έχει με τον Ρίτσαρντ Γκιρ, είπε: «Ήμουν καθηγήτρια αγγλικών τότε, οι μαθήτριες μου μου έλεγαν ότι έμοιαζα με τον Ρίτσαρντ Γκιρ. Εκείνη την εποχή ήταν ο "Ιπτάμενος και Τζέντλεμαν", "Επάγγελμα: Ζιγκολό", ήταν πολύ έτσι εντυπωσιακός, αλλά τώρα να σε συγκρίνουν με έναν άντρα; Με έχουν μπερδέψει με την Πόπη Τσαπανίδου, βέβαια η Πόπη είναι ένα πολύ πιο λεπτό πλάσμα από εμένα. Μου έχει ζητηθεί από πολλούς σκηνοθέτες να γίνω ξανθιά, έλεγαν ότι το σκούρο δεν είναι τηλεοπτικό. Δεν άλλαξα ποτέ τα μαλλιά μου. Το "Φρου φρου" ήταν μία πολύ ωραία γαλλική εκπομπή, μου άρεσε πολύ. Είχα μία υπέροχη συνεργασία με την Λίζα Δουκακάρου, δεν σήκωσε καμία το χέρι στην άλλη, ξέραμε τι κάνει η καθεμία».

Δείτε το βίντεο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cyho13i18r15)

Κλείσιμο
Σχετικά με τον ανταγωνισμό που βίωσε, η Ειρήνη Νικολοπούλου απάντησε: «Αισθάνθηκα μεγάλη ζήλεια από άντρες, κάποιες φορές δεν το καταλάβαινα. Το πλεονέκτημα μου ήταν ότι ήμουν μορφωμένη όταν μπήκα σε αυτό το επάγγελμα, αυτό προκάλεσε ζήλια σε κάποιους. Πίστευα ότι πρέπει να είμαι πάντα βαμμένη και χτενισμένη, επειδή είμαι άτομο της τηλεόρασης. Δεν πίστευα ότι είμαι ωραίο κορίτσι, πίστευα ότι έχω μεγάλη μύτη και μικρά μάτια. Οι άνθρωποι της δίκης μου γενιάς γνωρίζαμε ότι πρέπει να υποστούμε και την σεξουαλική παρενόχληση».

Τέλος, η παρουσιάστρια ανέφερε: «Είναι λάθος να είσαι στην ίδια δουλειά με τον άντρα σου, δεν βοηθάει την προσωπική σχέση. Μου έχουν κάνει αδιάκριτες ερωτήσεις που ένιωσα άβολα. Όταν μεγαλώνεις όσες επεμβάσεις και να κάνεις ο λαιμός δεν φτιάχνεται, άλλα δεν θέλω να κάνω χειρουργεία. Κάποια στιγμή μετά τον χωρισμό μου έκανα και άλλη σχέση άλλα το ξεπέρασα».

Ειδήσεις σήμερα:

«Νοσοκομείο» το Μπάκιγχαμ: Σασπένς και κρυψίνοια γύρω από τη διπλή νοσηλεία βασιλιά Κάρολου-Κέιτ Μίντλετον

Στους «8» του Κυπέλλου ο Παναθηναϊκός, 7-6 τον Ολυμπιακό στα πέναλτι στο Καραϊσκάκη - Δείτε τα γκολ

O Κάνιε Γουέστ αφαίρεσε τα δόντια του και έβαλε μασέλα από τιτάνιο αξίας 850.000 δολαρίων
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης