Κούλλης Νικολάου: Ξοδέψαμε τα πάντα για το Famagusta και δεν εννοώ μόνο λεφτά 

Κούλλης Νικολάου: Ξοδέψαμε τα πάντα για το Famagusta και δεν εννοώ μόνο λεφτά 

«Ως παράγωγος έχω αντιμετωπίσει πολλές οικονομικές δυσκολίες» είπε και έκανε μια αποκάλυψη για τη «Γη της Ελιάς» - Δείτε το βίντεο

koylis_nikolaou3
Ο Κούλλης Νικολάου μίλησε για το «Famagusta», τη «Γη της Ελιάς», αλλά και την προσωπική του ζωή.

Ο ηθοποιός και παραγωγός τηλεοπτικών προγραμμάτων μίλησε στην εκπομπή «Mega Καλημέρα», όπου είπε αρχικά για το νέο πρότζεκτ του MEGA: «Ξοδέψαμε τα πάντα (σ.σ. για το “Famagusta”) και δεν εννοώ μόνο λεφτά. Όλη μας την ενέργεια, όλο μας το είναι, ξεκινώντας από ένα ισχυρό σενάριο που έχει γράψει η Βάνα Δημητρίου σε επιμέλεια του Δημήτρη Τοκαρή, με ιστορίες που αφορούν τη θεματολογία της Κύπρου και κυρίως ιστορίες αγνοουμένων. Είναι ένα σενάριο που είναι εμπνευσμένο από την τούρκικη εισβολή στην Κύπρο που φέτος κλείνει δυστυχώς 50 χρόνια κατοχής».

Δείτε το βίντεο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cyhntus09gx5)

Για τη «Γη της Ελιάς», ο Κούλλης Νικολάου σχολίασε ότι: «Η “Ελιά” μας διανύει την τρίτη της σεζόν, θα είμαστε και τέταρτη σεζόν, είμαστε πλέον σίγουροι γι’ αυτό. Η Βάνα έχει έναν μαγικό τρόπο να παρασύρει τον τηλεθεατή σε ένα αποτέλεσμα και μετά μια ανατροπή να τα αλλάζει όλα», σημείωσε αναφερόμενος στη δραματική σειρά του MEGA «Η γη της ελιάς».

Αναφορικά με τον ρόλο του στη σειρά, αποκάλυψε: «Η Ξένια θα γεννήσει και μετά έχουμε να τραβήξουμε πολλά, δεν θα του βγουν του Δημοσθένη τα πράγματα όπως θα ήθελε».

Αναφερόμενος στις δυσκολίες που συνάντησε ως παραγωγός, ο Κούλλης Νικολάου είπε: «Ως παράγωγος έχω αντιμετωπίσει πολλές οικονομικές δυσκολίες. Έχουμε περάσει από τα capital controls της Ελλάδος, από το κούρεμα των καταθέσεων της Κύπρου… έχουμε περάσει δίπλα από τη φυλακή. Αυτές οι δυσκολίες όμως με έχουν κάνει ακόμα πιο δυνατό».

Στην πορεία της συνέντευξης, ο ίδιος είπε: «Γεννήθηκα μέσα στα βουνά και τις αλάνες κι εκεί θέλω να “φύγω”. Και όπως γεννήθηκα “γυμνός” έτσι θέλω και να πεθάνω. Όσα κι αν αποκτήσω δεν τα θεωρώ δικά μου. Δεν προσπαθώ να κάνω τα παιδιά μου, αντίγραφό μου, έχω τον εγωισμό, αλλά είναι άλλοι άνθρωποι. Όπως έμενα δεν με έφτιαξε κανένας -είμαι δημιούργημά μου- έτσι θέλω και για τα παιδιά μου. Δεν είχα ούτε την πίστη των γονιών μου σ’ έμενα, προσπαθούσαν να με αποτρέψουν αντί να με ενθαρρύνουν. Δεν υπήρχε έλλειψη αγάπης, απλώς δεν μπορούσε κανείς να καταλάβει τι είμαι εγώ».

Τέλος, για τη σχέση με τη σύζυγό του, ο Κούλλης Νικολάου ανέφερε: «Με τη σύζυγό μου είμαστε 22 χρόνια μαζί και για έμενα είναι λίγα, νιώθω ότι τη γνώρισα χθές. Μακάρι να το αισθάνεται κι αυτή. Είμαι ερωτευμένος με τη γυναίκα μου δια βίου, θέλω να πεθάνω μαζί της».

Ειδήσεις σήμερα:

Έκτακτη σύγκληση της Ιεράς Συνόδου την ερχόμενη Τρίτη για τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών

Εχει ταυτοποιήσει 7, ερευνά άλλους 10 η ΕΛΑΣ για συμμετοχή στην εκτέλεση συμβολαίων θανάτου της Greek Mafia


Πήγε δεύτερη φορά για να κλέψει χαλκοσωλήνες στην ίδια πολυκατοικία - Αυτή τη φορά τα κατάφερε (βίντεο)

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης