MasterChef: Η εξομολόγηση του παίκτη που έχει μεσογειακή αναιμία - «Δύο φορές τον μήνα μεταγγίζομαι»

MasterChef: Η εξομολόγηση του παίκτη που έχει μεσογειακή αναιμία - «Δύο φορές τον μήνα μεταγγίζομαι»

«Έχω δεσμεύσεις που δεν με αφήνουν να κυνηγήσω το όνειρό μου και σε άλλες χώρες, έχω ανάγκη το νοσοκομείο της Αθήνας»» συνέχισε ο Μάριος από τη Ρόδο

masterchef_anaimia
Η πρεμιέρα του «MasterChef» το βράδυ της Δευτέρας 15 Ιανουαρίου και ορισμένοι παίκτες συστήθηκαν περιγράφοντας τις δυσκολίες που έχουν αντιμετωπίσει στη ζωή τους.

Ανάμεσα στα 24 ζευγάρια που θα διεκδικήσουν 24 θέσεις στον διαγωνισμό μαγειρικής, ήταν και ο Μάριος από την Ρόδο. Ο παίκτης μπήκε στη κουζίνα για να ετοιμάσει το πιάτο που θα έκρινε την είσοδό του στο ριάλιτι μαγειρικής. Ακόμη, εξομολογήθηκε στους κριτές ότι έχει μεσογειακή αναιμία και υπό την προϋπόθεση ότι θα βρεθεί στο σπίτι του MasterChef, θα χρειαστεί ανά διαστήματα να κάνει μεταγγίσεις αίματος.

«Πάσχω από μεσογειακή αναιμία. Έχω κάποιες δυσκολίες στη ζωή μου, κάποιες δεσμεύσεις που δεν με αφήνουν να κυνηγήσω το όνειρό μου και σε άλλες χώρες γιατί έχω ανάγκη το νοσοκομείο της Αθήνας. Όχι ότι έξω δεν γίνεται, απλά μου είναι δύσκολο να το βρω αυτό. Είπε ο γιατρός στη μητέρα μου ''πάρε το παιδί σου και φύγε για Αθήνα χθες''. Η μάνα μου αυτό έκανε και είμαι πλέον στην Αθήνα», ανέφερε.

Δείτε το βίντεο
MasterChef 2024 | Μάριος vs Άγγελος

Ο παίκτης του «MasterChef» πρόσθεσε στη συνέχεια: «Η μάνα μου μπορώ να πω ότι ήταν και μπαμπάς και μαμά. Εκείνη μου δίδαξε να μην παρατώ τίποτα και ότι δεν σε σκοτώνει σε κάνει πιο δυνατό. Δύο φορές τον μήνα θα πρέπει να μεταγγίζομαι στο Παίδων και κάθε βράδυ βάζω στο πόδι μου μία 10ωρη έκχυση φαρμάκου που αποβάλλω το σίδηρο. Είναι μία ασθένεια με την οποία μπορώ να συντηρώ τον εαυτό μου και να ζω με αυτό. Ωστόσο χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή και να μην το αφήσω να με νικήσει. Από μικρή ηλικία έχω μάθει να μάχομαι».

«Είσαι μαχητής», του είπε ο Πάνος Ιωαννίδης.

Μετά από το διαγωνιστικό κομμάτι, ο Μάριος έπεισε με το πιάτο του, τους κριτές, που του έδωσαν τη λευκή ποδιά.

Ειδήσεις σήμερα:

Νεκρή η γυναίκα που παρασύρθηκε από χείμαρρο στην Ηλεία μαζί με τον σύντροφό της

Γκάλοπ Marc: 54,8% ναι στον γάμο των ομόφυλων και 52,9% στην υιοθεσία από ομόφυλα ζευγάρια

«Φώναζα, γιατί μου βίασες το παιδί και με ειρωνευόταν» - Πώς ο 50χρονος περιγράφει το φονικό στον Βόλο


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης