MasterChef: Συγκίνησε η Τάνια από την Ινδία - Δεν έβγαινα στον κόσμο, φοβόμουν ότι θα μου πούνε τη λάθος λέξη, είπε

MasterChef: Συγκίνησε η Τάνια από την Ινδία - Δεν έβγαινα στον κόσμο, φοβόμουν ότι θα μου πούνε τη λάθος λέξη, είπε

«Ήταν κακά χρόνια και δεν έζησα την παιδική μου ηλικία» είπε μεταξύ άλλων η παίκτρια που κατάφερε να πάρει τη λευκή ποδιά από τους κριτές

tania_masterchef3
Το «ΜasterChef 2024» έκανε πρεμιέρα το βράδυ της Δευτέρας 15 Ιανουαρίου και οι πρώτοι διαγωνιζόμενοι συστήθηκαν στο κοινό και μοιράστηκαν τις ιστορίες τους.

Η Τάνια από την Ινδία ήταν η πρώτη υποψήφια που πήρε ποδιά για το φετινό ριάλιτι μαγειρικής. Εκτός από τις ικανότητές της στην κουζίνα, η νεαρή γυναίκα είχε κι άλλα να πει στο τηλεοπτικό κοινό για τη ζωή της.

Προχώρησε σε μια προσωπική εξομολόγηση για το bullying που δεχόταν ω παιδί, αλλά και τους περιορισμούς με τους οποίους ζούσε, λόγω της καταγωγής της.

«Η μαγειρική έχει αλλάξει πολύ τη ζωή μου επειδή ξέρω κι εγώ κάτι. Μπορώ να μιλήσω κι εγώ και πριν δεν μιλούσα καθόλου. Στο σχολείο είχα βιώσει bullying. Είχα σταματήσει να βγαίνω στον κόσμο ότι θα με κοροϊδεύουν και θα μου πούνε τη λάθος λέξη. Ήταν κακά χρόνια και δεν έζησα την παιδική μου ηλικία γιατί κάποιοι δεν μεγαλώνουν τα παιδιά τους όπως πρέπει» είπε η Τάνια.

Δείτε το βίντεο
MasterChef 2024 | Τάνια vs Ιωάννης

Η έναρξη του «MasterChef 2024»
Ο Πάνος Ιωαννίδης, ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος και ο Σωτήρης Κοντιζάς επέστρεψαν στη συχνότητα του Star και η μαγειρική «μάχη» για το μεγάλο έπαθλο ξεκίνησε.

Κατά την έναρξη της εκπομπής, καλωσόρισαν τους παίκτες και ανακοίνωσαν τα φετινά έπαθλα. «Καλώς ήρθατε! Είσαστε εδώ για να διεκδικήσετε την είσοδό σας στον μεγαλύτερο μαγειρικό διαγωνισμό της Ελλάδας», είπε αρχικά ο Πάνος Ιωαννίδης.
MasterChef 2024 | Ο μεγαλύτερος μαγειρικός διαγωνισμός της Ελλάδας ξεκίνησε!
Κλείσιμο

Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Φέτος θα δοθούν τα μεγαλύτερα έπαθλα που έχουν δοθεί ποτέ στην ιστορία του MasterChef. Ο πρώτος νικητής θα κερδίσει 100.000 ευρώ, 70.000 ευρώ σε μετρητά και 30.000 ευρώ σε εξοπλισμό κουζίνας για να ανοίξετε το δικό σας μαγαζί. Για τον δεύτερο έχουμε 30.000 ευρώ μετρητά. Και σαν να μην έφτανε αυτό, έχουμε κι άλλα. Πάνω από 30.000 ευρώ θα δοθούν κατά τη διάρκεια του διαγωνισμού».

Τότε, ο Σωτήρης Κοντιζάς τόνισε: «Αυξημένα τα έπαθλα, αυξημένος και ο βαθμός δυσκολίας. Κοιταχτείτε καλά. Από εσάς που είστε εδώ σήμερα, μόνο οι μισοί θα περάσουν στον διαγωνισμό».

Όπως εξήγησε στο τέλος ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος, αυτή τη φορά ο διαγωνισμός αλλάζει κι οι παίκτες θα μαγειρέψουν ένας εναντίον ενός. 24 ζευγάρια δηλαδή, θα διαγωνιστούν στο αποψινό επεισόδιο για μια θέση στον εξώστη.




Ειδήσεις σήμερα:

Μεσολόγγι: Ο κρεοπώλης κάλεσε και συναντήθηκε με τον Μπάμπη πριν χαθούν τα ίχνη του - Το βούλευμα για την εξαφάνιση

«Λουκέτο» μέχρι 1 μήνα σε επιχειρήσεις για λαθρεμπόριο αιθυλικής αλκοόλης και ποτά «μπόμπες»

Κύκλωμα μαστροπείας: 15χρονη περιγράφει πώς την παρέσυραν - «Είδα ότι έχει λεφτά και ενθουσιάστηκα»


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης