Γιάννης Βαρδής: Ο πατέρας μου δεν ήθελε να παντρευτεί

Γιάννης Βαρδής: Ο πατέρας μου δεν ήθελε να παντρευτεί

«Είναι κάτι που θα το κουβαλάω το ότι υπέγραψα» συνέχισε για τον γάμο του Αντώνη Βαρδή με τη Φιλοθέη Μωβ - Δείτε το βίντεο

vardis_pateras7234
Ο Γιάννης Βαρδής ανέφερε πρόσφατα, ότι αισθάνεται μεγάλο βάρος για την υπογραφή που έβαλε για τον γάμο του πατέρα του, Αντώνη Βαρδή, με τη Φιλοθέη Μωβ Σκιτζή.

Σε νέες δηλώσεις, ο τραγουδιστής επανήλθε στο θέμα, λέγοντας στο «Happy Day»: «Είναι αλήθεια ότι κουβαλάω το βάρος της υπογραφής για τον γάμο του πατέρα μου. Νομίζω ότι με ψυχανάλυση, ίσως μου περάσει. Το κουβαλάω και θα το κουβαλάω γιατί είναι κάτι που δεν το ήθελε ο πατέρας μου. Είναι κάτι που το είχαμε πει εξ αρχής. Το είχαμε ξεκαθαρίσει».

Δείτε το βίντεο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cyf2dy6518xd)

Συνέχισε, επισημαίνοντας ότι: «Αν μου είχε πει ο πατέρας μου ότι θέλει να παντρευτεί ή θα δώσει ένα μέρος του περιουσιακού του στοιχείου ή των πνευματικών του δικαιωμάτων, δεν θα είχα πρόβλημα. Από τη στιγμή όμως που εκείνος δεν το ήθελε, με στοιχειώνει».

Τι είχε δηλώσει πιο πριν
Μιλώντας στο «I Love Σου Κου» είπε για τον γάμο του Αντώνη Βαρδή: «Είναι προσωπική μου πίκρα. Σίγουρα δεν θα είχα βάλει υπογραφή στον γάμο του πατέρα μου, όταν ο πατέρας μου ήταν άρρωστος και ενώ θα μπορούσε να είχε παντρευτεί δέκα χρόνια νωρίτερα. Αυτό είναι κάτι που το κουβαλάω, μια πίκρα που την κουβαλάω και μαθαίνω να ζω με αυτήν. Δεν το ήθελε ο πατέρας μου, άρα λοιπόν είναι μια πίκρα προσωπική που θα ήθελα να την αποβάλω από μέσα μου». 
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cyeayvbomj9l)
Κλείσιμο


Η κόντρα Γιάννη Βαρδή και Φιλοθέης Μωβ τον Σεπτέμβριο

Οι κακές σχέσεις ανάμεσα στον Γιάννη Βαρδή και την τελευταία σύζυγο του πατέρα του, είναι γνωστές εδώ και χρόνια. Τον περασμένο Σεπτέμβριο, η 
κόντρα του Γιάννη Βαρδή και της Φιλοθέης Μωβ ή όπως είναι το πραγματικό της όνομα, Μαρίας Σκιντζή αναζωπυρώθηκε, με αφορμή τη συναυλία που πραγματοποιήθηκε για να τιμηθεί η μνήμη του πατέρα του. Όπως υποστήριξε τόσο η ίδια, όσο και η Χριστίνα Μαραγκόζη, η δεύτερη σύζυγος του αείμνηστου τραγουδιστή και καλλιτεχνικό του ταίρι για πολλά χρόνια, ο ίδιος δεν ήθελε να γίνουν συναυλίες μετά τον θάνατό του.

Ο Γιάννης Βαρδής εξοργίστηκε με τις εν λόγω δηλώσεις, καθώς όπως λέει «αποκλείεται ο πατέρας του να αρνιόταν κάτι τέτοιο στα παιδιά του».

Έτσι, τα πράγματα μεταξύ τους δεν άργησαν να πάρουν άσχημη τροπή, με αρκετά αιχηρές δηλώσεις του ενός για τον άλλο. 

Την Πέμπτη 14 Σεπτεμβρίου, ο Γιάννης Βαρδής είπε για τη Φιλοθέη Μωβ: «Η κυρία Φιλοθέη τι είπε; Η κυρία Σκιντζή δηλαδή, έτσι λέγεται. Τι είπε η κυρία Φιλοθέη με το ψεύτικο όνομα; Αν το δείτε κάπου γραπτώς το “ευχή και κατάρα” που είπε, να μου το δείξετε γιατί εγώ δε το έχω δει πουθενά. Ο Αντώνης Βαρδής, άσχετα με το ότι ήταν πατέρας μου, δε θα έλεγε ποτέ – ειδικά στα παιδιά του – “ευχή και κατάρα”» είπε αρχικά.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cvihlz0on39d)

Συνέχισε, λέγοντας: «Αυτό είναι κάτι που το φαντάστηκε η κυρία αυτή, που παντρεύτηκε 3 μήνες με τον πατέρα μου, με δική μου υπογραφή, χωρίς ο πατέρας μου να έχει την αίσθηση του χρόνου και της αντίληψης. Η κυρία αυτή, θα έπρεπε να λέει ένα μεγάλο ευχαριστώ γι’ αυτό που έκανα εγώ τότε, και να σωπαίνει».

«Ο πατέρας μου όντως είχε πει ότι δε θέλει να γίνει μια συναυλία γιατί ήταν στεναχωρημένος, ήταν εν βρασμώ, ήταν πολύ στεναχωρημένος από καλλιτέχνες που του γύρισαν την πλάτη όταν προσπάθησε να κάνει μια συναυλία. Το είχε πει σε μια συνέντευξή του… Σε άλλη συνέντευξή του λίγες μέρες πριν, ευχόταν να γίνει η συναυλία αυτή… Η κυρία Φιλοθέη έχει το 25% των πνευματικών δικαιωμάτων, δεν έχει το ηθικό δικαίωμα, αυτό το έχω εγώ και η αδερφή μου και δε μπορεί να επέμβει. Από τη στιγμή που έφυγε ο πατέρας μου άλλαξε πολύ η στάση της, δεν είναι ο άνθρωπος που είχα γνωρίσει εγώ. Αν συνεχίσει η κυρία να βγαίνει στα κανάλια, θα πω λεπτομέρειες… Έχω γραπτές αποδείξεις» πρόσθεσε φανερά εκνευρισμένος. 

Ακόμη, αποκάλυψε ότι: «Θα έπρεπε να ξέρετε τι ποιόν έχει αυτή η γυναίκα όταν, πριν χρόνια είχε βγει και είχε πει ότι ήταν παντρεμένη με τον πατέρα μου τρία χρόνια ενώ εγώ εκείνες τις είχα βγει με χαρτί και είχα πει ότι είναι 3 μήνες παντρεμένοι. Θα έπρεπε να έχετε καταλάβει τι άνθρωπος είναι. Πάλι προσπαθεί να αμαυρώσει τη μνήμη του πατέρα μου…».

Σε άλλο σημείο των δηλώσεών του ο Γιάννης Βαρδής είπε: «Σε ότι έχει να κάνει με το σπίτι, εγώ ήμουν αυτός που της επέτρεψε να μείνει 17 μήνες στο σπίτι ενώ είχε φύγει ο πατέρας μου από τη ζωή. Η κυρία αυτή έχει δουλειά, είναι εισοδηματίας, έχει διαμερίσματα, τα νοικιάζει, έχει σπίτι να μείνει στην Παιανία, όταν λοιπόν μετά από 17 μήνες έμεινε έγκυος η σύζυγός μου, της ζήτησα να φύγει. Τότε μου είπε ότι θα με κυνηγήσει νομικά κι έτσι εγώ άρχισα να την ψάχνω… Προσπάθησε να μπει στους λογαριασμούς του πατέρα μου… Δε θέλω να τη βλέπω μπροστά μου, την απεχθάνομαι. Η αδερφή μου εννοείται ότι έχει την ίδια άποψη με εμένα, είμαστε ομάδα, είμαστε οικογένεια, είμαστε ενωμένοι»

«Έχουμε πάει ήδη μια φορά στο δικαστήριο, μίλησε μόνο εκείνη, έπεσε σε λάθη και αθωώθηκα… Ψάξτε και ένα θέμα που έχει συμβεί με ένα μοναστήρι στην Παιανία και διεκδικεί εδάφη ενώ δε νομίζω ότι έχει κάποια σχέση» κατέληξε ο Γιάννης Βαρδής.

Οι δηλώσεις της Φιλοθέης Μωβ
Για τη συναυλία στη μνήμη του Γιάννη Βαρδή, η Φιλοθέη Μωβ είπε: «Το έμαθα μέσω του Facebook. Έπρεπε να υπογράψω γι΄αυτήν τη συναυλία και το έκανα. Ο Αντώνης είχε αφήσει ευχή και κατάρα να μην γίνει κάτι μετά τον θάνατό του σε συναυλία. Παρόλα αυτά υπήρχε πολύς κόσμος που είχε αγοράσει εισιτήρια και θα ήταν πολύ άδικο και κρίμα να μην υπογράψω να μην γίνει η συναυλία. Υπέγραψα, αλλά δεν πήγα γιατί θα είχα αθετήσει τον λόγο μου απέναντί του».

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cvhmt4rxqp9l)

Φωτογραφία άρθρου: NDPPHOTO
Ειδήσεις σήμερα:

Στο βαρύ παρελθόν του Ζαμπούνη οι έρευνες για τη δολοφονία του - Οι εκτελεστές έριξαν, γέμισαν και ξαναέριξαν σε 28''

Αμερικανικές φρεγάτες και δωρεάν πακέτο εξοπλισμών στη συμφωνία Μητσοτάκη - Μπλίνκεν

Ο Πάνος Δημάκης στον Δανίκα: Η αληθινή ιστορία του serial killer με τις «17 κλωστές»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης