Την πρώτη του συνέντευξη μετά τη σοβαρή περιπέτεια που πέρασε με την υγεία του, παραχώρησε ο Αργύρης Παπαργυρόπουλος στην εκπομπή «Πρωινό Σουσου» το πρωί της την Παρασκευή 12 Ιανουαρίου.
Ο επιχειρηματίας περιέγραψε τις δύσκολες στιγμές που βίωσε φέτος.
«Σας ευχαριστώ που ήρθατε. Εύχομαι το 2024 να είναι τυχερό για όλο τον κόσμο και πάνω απ’ όλα υγεία. Είναι η πρώτη μέρα μετά το νοσοκομείο που βγαίνω έξω και θεώρησα σωστό λόγω της ημέρας να έρθω εδώ, να κάνω τον σταυρό μου στην εκκλησία», είπε αρχικά ο Αργύρης Παπαργυρόπουλος.
Δείτε το βίντεο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cycmmyzidkpt)
Και πρόσθεσε: «Όλη η Ελλάδα περνάει ένα λούκι, είτε έτσι είτε αλλιώς. Πέρασα κι εγώ το δικό μου λούκι, πιστεύω τουλάχιστον η καινούργια χρονιά να φέρει γούρι σε όλους. Δεν με βλέπεις πώς έχω γίνει; Αυτό που μου είπαν οι γιατροί είναι ότι βοήθησε που είμαι γυμνασμένος και κάπως αδύνατος. Πέρασα τις γιορτές στο σπίτι με τα παιδιά μου, με φίλους που ήρθαν. Ήρθε και ο Νάσος από το εξωτερικό, θα ξαναφύγει. Ο Άρης [ο μικρότερος γιος] στέκεται δίπλα μου».
«Μια απλή εγχείρηση πήγα να κάνω, μία κήλη. Την έκανα, πήγα σπίτι μου, όλα καλά. Κατάλαβα όμως ότι κάτι δεν πήγαινε καλά και μετά από 4 ημέρες μπήκα πάλι στο νοσοκομείο και έγινε η δεύτερη εγχείρηση. Στάθηκα πολύ τυχερός με τον ειλεό. Στο χειρουργείο μπήκα 9 η ώρα το βράδυ. Τέλος καλό, όλα καλά», κατέληξε ο Αργύρης Παπαργυρόπουλος.
Σε έναν κόσμο που κινείται όλο και πιο γρήγορα, αξίζει να επιστρέφουμε σε όσα έχουν πραγματική σημασία. Να επιστρέφουμε σε όσα είναι αυθεντικά. Να επιστρέφουμε εκεί όπου ξεκινούν όλα - στις ρίζες μας.