Αργύρης Παπαργυρόπουλος: Μια απλή εγχείρηση πήγα να κάνω, κάτι δεν πήγε καλά και μπήκα στο νοσοκομείο μετά από 4 ημέρες

Αργύρης Παπαργυρόπουλος: Μια απλή εγχείρηση πήγα να κάνω, κάτι δεν πήγε καλά και μπήκα στο νοσοκομείο μετά από 4 ημέρες

Ο επιχειρηματίας μίλησε για το σοβαρό πρόβλημα που αντιμετώπισε με την υγεία του

papargiropoulos
Την πρώτη του συνέντευξη μετά τη σοβαρή περιπέτεια που πέρασε με την υγεία του, παραχώρησε ο Αργύρης Παπαργυρόπουλος στην εκπομπή «Πρωινό Σουσου» το πρωί της την Παρασκευή 12 Ιανουαρίου.

Ο επιχειρηματίας περιέγραψε τις δύσκολες στιγμές που βίωσε φέτος.

«Σας ευχαριστώ που ήρθατε. Εύχομαι το 2024 να είναι τυχερό για όλο τον κόσμο και πάνω απ’ όλα υγεία. Είναι η πρώτη μέρα μετά το νοσοκομείο που βγαίνω έξω και θεώρησα σωστό λόγω της ημέρας να έρθω εδώ, να κάνω τον σταυρό μου στην εκκλησία», είπε αρχικά ο Αργύρης Παπαργυρόπουλος.

Δείτε το βίντεο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cycmmyzidkpt)
Κλείσιμο

Και πρόσθεσε: «Όλη η Ελλάδα περνάει ένα λούκι, είτε έτσι είτε αλλιώς. Πέρασα κι εγώ το δικό μου λούκι, πιστεύω τουλάχιστον η καινούργια χρονιά να φέρει γούρι σε όλους. Δεν με βλέπεις πώς έχω γίνει; Αυτό που μου είπαν οι γιατροί είναι ότι βοήθησε που είμαι γυμνασμένος και κάπως αδύνατος. Πέρασα τις γιορτές στο σπίτι με τα παιδιά μου, με φίλους που ήρθαν. Ήρθε και ο Νάσος από το εξωτερικό, θα ξαναφύγει. Ο Άρης [ο μικρότερος γιος] στέκεται δίπλα μου».

«Μια απλή εγχείρηση πήγα να κάνω, μία κήλη. Την έκανα, πήγα σπίτι μου, όλα καλά. Κατάλαβα όμως ότι κάτι δεν πήγαινε καλά και μετά από 4 ημέρες μπήκα πάλι στο νοσοκομείο και έγινε η δεύτερη εγχείρηση. Στάθηκα πολύ τυχερός με τον ειλεό. Στο χειρουργείο μπήκα 9 η ώρα το βράδυ. Τέλος καλό, όλα καλά», κατέληξε ο Αργύρης Παπαργυρόπουλος.

Ειδήσεις σήμερα:

ΣΥΡΙΖΑ: Τούμπα στην τούμπα ο Κασσελάκης για τα ομόφυλα - Αδειάζει τον εαυτό του, τον Πολάκη και ξαναβάζει κομματική πειθαρχία

Θεσσαλονίκη: Ξεσπά η μάνα του συντρόφου της δολοφονημένης Γεωργίας - «Να ομολογήσει αν το έχει κάνει - Να γεννήσω ένα τέρας;»

Κακοκαιρία: Σαββατοκύριακο με τσουχτερό κρύο - Σε ποιες περιοχές της Αττικής αναμένονται χιόνια
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης