Μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό Σου Σου» ο επιχειρηματίας είπε: «Δεν θα το βάλω κάτω, θα φτάσω μέχρι εκεί που επιτρέπει ο νόμος και το Σύνταγμα. Είμαι ένας από τα πολλά θύματα, ίσως και να βρω και δύο δικηγόρους, αλλά ο κόσμος δεν έχει χρήματα να φάει, πόσο μάλλον να διεκδικήσει την περιουσία του, να πληρώνει τα έξοδα;».
Δείτε το βίντεο
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cxc28gca1hw1)
Συνέχισε, σχολιάζοντας: «Δεν θέλω να κάνω τον αντάρτη, αλλά προσπαθώ να δω πως θα δικαιωθώ εγώ και όλοι οι Έλληνες που κινδυνεύουμε».
Τέλος, ο Αργύρης Παπαργυρόπουλος αναφέρθηκε στη βοήθεια που δέχτηκε και τα σχόλια που λαμβάνει. Όπως είπε: «Ήρθε και με βρήκε Συνταγματολόγος. Κάποιοι ακούνε αυτά που λέω, μπορεί καμιά φορά να λέω υπερβολές, αλλά με φτάνει ο πόνος μου εκεί. Με πνίγει το παράπονο. Έσπασε η δουλειά μας, δεν παίρνουμε λεφτά».
Οι τελευταίες κουβέντες πριν από τον ύπνο μένουν στο μυαλό των παιδιών περισσότερο απ' όσο φανταζόμαστε. Και ίσως εκεί, μέσα σε λίγα λεπτά σιωπής, να ξεκινά η πιο σημαντική προπόνηση για την επόμενη μέρα.
Δεν μπορούμε να γνωρίζουμε τι θα φέρει το μέλλον, μπορούμε όμως να είμαστε όσο γίνεται πιο ενημερωμένοι και προετοιμασμένοι με έναν απλό προληπτικό έλεγχο που θα μας δώσει πολύτιμες απαντήσεις για τη γονιμότητά μας.