Η Κιμ Καρντάσιαν ήθελε να κάνει σεξ με τον Τράβις Μπάρκερ, ισχυρίζεται η πρώην του - «Δεν μου αρέσουν οι λευκοί» απαντά εκείνη

Η Κιμ Καρντάσιαν ήθελε να κάνει σεξ με τον Τράβις Μπάρκερ, ισχυρίζεται η πρώην του - «Δεν μου αρέσουν οι λευκοί» απαντά εκείνη

Το μοντέλο ισχυρίστηκε ότι η ριάλιτι σταρ ήταν ο λόγος που διαλύθηκε ο γάμος της με τον ντράμερ

Kim_Travis_Mooukler
Ο Τράβις Μπάρκερ φαίνεται πως έχει ιστορικό με την οικογένεια Καρντάσιαν πολλά χρόνια πριν παντρευτεί την Κόρντεϊ. Η πρώην σύζυγός του Σάνα Μόουκλερ με την οποία έχει αποκτήσει δυο παιδιά ισχυρίζεται ότι η Κιμ Καρντάσιαν έπαιξε καταλυτικό ρόλο στη διάλυση του γάμου της το μακρινό 2008. Το μοντέλο ούτε λίγο ούτε πολύ λέει ότι κατά τη διάρκεια του γάμου τους η Κιμ και ο Τράβις είχαν ανταλλάξει μηνύματα ερωτικού περιεχομένου και έδιναν ραντεβού για να βρεθούν ερωτικά.

Πιο συγκεκριμένα κατά τη διάρκεια της εμφάνισής της, στο podcast «Dumb Blonde», η 48χρονη Σάνα αποκάλυψε ότι εκείνη και ο Μπάρκερ την περίοδο που προσπαθούσαν να σώσουν τη σχέση τους κατά τη διάρκεια του γάμου τους αντάλλαζαν ερωτικά μηνύματα μεταξύ τους.

«Προσπαθούσαν να συναντηθούν στο σπίτι της αδελφής της για να γ...», είπε η Μόουκλερ αναφερόμενη στα μηνύματα, υποστηρίζοντας ότι όταν τα έδειξε στον Μπάκερ εκείνος «τα είχε διαγράψει». Ισχυρίστηκε ακόμα ότι τηλεφώνησε στην Καρντάσιαν, η οποία αρνήθηκε ότι έχουν σχέση λέγοντάς της: «Δεν μου αρέσουν οι λευκοί άντρες».

Η Μόουκλερ και ο Μπάρκερ παντρεύτηκαν το 2004 και απέκτησαν δυο παιδιά, τον Λάντον και την Αλαμπάμα, το 2003 και το 2005, αντίστοιχα. Για πρώτη φορά χώρισαν το 2006, αλλά συνέχισαν να βλέπονται για δύο χρόνια πριν πάρουν διαζύγιο το 2008.
Κλείσιμο
Ενώ μίλησε για το τέλος της σχέσης της με τον Μπάρκερ, η Μόουκλερ σημείωσε ότι εκείνη και ο ντράμερ «δεν συνήλθαν ποτέ» από αυτό που έγινε με την Καρντάσιαν και έπαιξε καθοριστικό ρόλο στον χωρισμό τους.

Ο Μπάρκερ, από την πλευρά του, έχει αρνηθεί ότι συνέβη οτιδήποτε ερωτικό μεταξύ εκείνου και της Κιμ. «Πήγαμε για φαγητό», είχε γράψει το 2015 στα απομνημονεύματά του, Can I Say: Living Large, Cheating Death, and Drums, Drums, Drums. Ο Μπάρκερ από τον Μάιο του 2022 είναι παντρεμένος με την αδελφή της Κιμ, Κόρτνεϊ.

Η Μόουκλερ ισχυρίστηκε ότι όσο εκείνη και ο Μπάρκερ δούλευαν τη σχέση τους κάποιος της έστειλε «ανώνυμα μηνύματα» με ερωτικές συνομιλίες του άνδρα της με της Κιμ. «Προσπαθούσαν να συναντηθούν στο σπίτι της αδελφής της για να κάνουν σεξ» είπε. Η Μόουκλερ ισχυρίστηκε ότι ο δυο τους ήρθαν κοντά όταν η Κιμ έκανε γυρίσματα για τη μάρκα ρούχων του Μπάρκερ.

«Ήθελα αυτή η σχέση να λειτουργήσει. Ήμουν τόσο ερωτευμένη μαζί του», είπε, υποστηρίζοντας ότι έδειξε στον Μπάρκερ τα μηνύματα και εκείνος τα διέγραψε λέγοντάς της: «Δεν βλέπω τίποτα».

Στη συνέχεια είπε πως τηλεφώνησε στην Κιμ η οποία της είπε: «Δεν μου αρέσουν οι λευκοί άντρες». Τότε εγώ της απάντησα, θυμήθηκε η Μόουκλερ: «Θα π… οποιονδήποτε για να γίνεις διάσημη. Ο Τράβις και εγώ δεν συνήλθαμε ποτέ από αυτό. Ένιωθα ηλίθια».

Το μοντέλο ισχυρίστηκε επίσης ότι «έπιασε» τον Μπάρκερ να την απατά με τη Λίντσεϊ Λόχαν. «Ζούσε τη ζωή του ροκ σταρ αλλά πάντα επιστρέφαμε ο ένας στον άλλον».

Παρά τα προβλήματά τους, η Μόουκλερ είπε ότι ήθελε να τα καταφέρουν για το καλό των παιδιών τους. «Ήμουν τόσο ερωτευμένη μαζί του. Ήθελα τα παιδιά μου να δουν τη μητέρα και τον πατέρα τους ερωτευμένους».

Ποια είναι η Σάνα Μόουκλερ

Η Σάνα Μόουκλερ είναι Αμερικανίδα μοντέλο και ηθοποιός, γεννημένη το 1975 στο Ρόουντ Άιλαντ των ΗΠΑ. Ξεκίνησε την καριέρα της ως μοντέλο τη δεκαετία του 1990, εμφανιζόμενη σε διάφορα περιοδικά όπως το Playboy, το Cosmopolitan και το Brentwood. Ήταν η νικήτρια του διαγωνισμού Μις Νέα Υόρκη ΗΠΑ το 1995 και ήταν η πρώτη επιλαχούσα στο Μις ΗΠΑ 1995.
325578778_562479749234492_1030023312417080488_n
333389221_1370983437075417_8636252851236291001_n__1_

Αργότερα μεταπήδησε στην υποκριτική και εμφανίστηκε σε αρκετές ταινίες και τηλεοπτικές σειρές, συμπεριλαμβανομένων των "Love Stinks", "Pacific Blue" και "CSI: Crime Scene Investigation".

Εκτός από την καριέρα της στο μόντελινγκ και την υποκριτική, έγινε γνωστή για την εμφάνισή της στο τηλεοπτικό ριάλιτι "Meet the Barkers", το οποίο παρακολουθούσε τη ζωή της με τον τότε σύζυγό της,
Τράβις Μπάρκερ, με τον οποίο απέκτησε δύο παιδιά. 
Meet_the_Barkers

Η Μόουκλερ έχει επίσης συμμετάσχει σε διάφορα άλλα τηλεοπτικά ριάλιτι, όπως το "Dancing with the Stars", το "The Celebrity Apprentice" και το "Bridalplasty". 

Ειδήσεις σήμερα:

Πέντε νεκροί αντάρτες από τις επιδρομές ΗΠΑ και ΗΒ στην Υεμένη - Δείτε βρετανικό Typhoon να «χτυπά» κτίριο των Χούτι


«Δεν ντρέπεσαι λίγο;» - Οργή στο Twitter με τις επιθέσεις Μουρατίδη στη Χριστίνα Λαμπίρη


Ποιοι είναι οι Χούτι που χτυπούν πλοία στην Ερυθρά Θάλασσα και απειλούν το Ισραήλ

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης