Νίκος Κουρής: Η Έλενα δεν ήθελε να προσβάλει κανέναν με τη φιγούρα που έκανε στην εκκλησία

Νίκος Κουρής: Η Έλενα δεν ήθελε να προσβάλει κανέναν με τη φιγούρα που έκανε στην εκκλησία

Όπως ένα παιδάκι δεν ξέρει ότι δεν πρέπει να σε χτυπήσει στο πρόσωπο, έτσι και εκείνη διατηρεί αυτή την παρόρμηση, σχολίασε για τη χορευτική κίνηση την ώρα του μυστηρίου

kouris387239
Ο Νίκος Κουρής μίλησε για την ημέρα του γάμου του με την Έλενα Τοπαλίδου και κλήθηκε να σχολιάσει τις αντιδράσεις που προκάλεσε, μια κίνησή της στην εκκλησία.

Η χορεύτρια και επίσης ηθοποιός, έκανε μια χορευτική κίνηση, σηκώνοντας το πόδι της ψηλά και πίσω από τον σύζυγό της. Αυτί συνέβη τη στιγμή που ο ιερέας τελούσε το μυστήριο του γάμου και βίντεο από καλεσμένο αναρτήθηκε στα social media, προκαλώντας σωρεία αρνητικών σχολίων.

Ο ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένος στο «Πάμε Δανάη» και είπε σχετικά με αυτό: «Δεν ήθελε να προσβάλει κανέναν η Έλενα με τη φιγούρα που έκανε» και τόνισε ότι «έχει βαθιά πίστη».

Δείτε το βίντεο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cya31ia6cesx)

Συνέχισε, λέγοντας: «Έχουμε ακούσει πάρα πολλά. Η Έλενα αυτό το έκανε, γιατί είναι η Έλενα. Το έκανε με χαρά, όχι γιατί ήθελε να προσβάλει κανέναν».

Τέλος ο Νίκος Κουρής είπε: «Εγώ σκέφτομαι, το ποια είναι η ανάγκη σου να βγεις να πεις ότι κάτι σε προσβάλει; Η Έλενα ήταν τόσο χαρούμενη και τόσο αστεία, κοιτούσε την εκκλησία σαν να κοιτούσε τον κόσμο για πρώτη φορά. Ήταν ένα πράγμα σαν κοσμογωνία. Οπότε έκανε αυτό γιατί είναι και ένας άνθρωπος που με το σώμα της κάνει αυτό. Όπως ένα παιδάκι δεν ξέρει ότι δεν πρέπει να σε χτυπήσει στο πρόσωπο, έτσι και η Έλενα διατηρεί αυτή την παρόρμηση. Ευθεία και ελεύθερη. Η Έλενα διατηρεί αυτή την παρόρμηση σε σοκαριστικό βαθμό μερικές φορές γιατί δεν το πιστεύεις ότι ένας ενήλικας μπορεί να συμπεριφέρεται έτσι».

Δείτε βίντεο από τον γάμο

Κλείσιμο


Ειδήσεις σήμερα:

Ενέδρα έστησαν στη Γεωργία ο σύντροφός της και ο φίλος του - Την έδεσαν με χειροπέδες πριν τη μαχαιρώσουν

Άγριο έγκλημα στη Σλοβακία: Σεφ ξερίζωσε την καρδιά της συντρόφου του - Ο πατέρας του είχε σκοτώσει δύο γυναίκες

Έκτη μέρα αγωνίας για τον Μπάμπη στο Μεσολόγγι - Τα χρωστούμενα και η τελευταία συνάντηση με τον 51χρονο χασάπη
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης