Έλενα Τοπαλίδου: Απάντησε με ανάρτηση τι σημαίνει η κίνηση που έκανε στο «η δε γυνή»

Έλενα Τοπαλίδου: Απάντησε με ανάρτηση τι σημαίνει η κίνηση που έκανε στο «η δε γυνή»

«Δεν είναι πιρουέτα, ούτε τρία πουλάκια κάθονταν» γράφει για την κίνηση μπαλαρίνας που έκανε στην εκκλησία, όταν παντρευόταν τον Νίκο Κουρή

topalidou38
Η Έλενα Τοπαλίδου απασχόλησε εκπομπές και περιοδικά με τον γάμο που έκαναν, ύστερα από 18 χρόνια σχέσης με τον Νίκο Κουρή.

Ένα από τα βίντεο που ανέβηκαν στα social media και έγινε viral, είναι από τη στιγμή του μυστηρίου, όταν ακούστηκε το «η δε γυνή να φοβήται τον άνδρα». Δεν πάτησε με το πόδι της, το πόδι του συζύγου της, αλλά το σήκωσε σε στιλ μπαλαρίνας και το τοποθέτησε πίσω του, αιφνιδιάζοντας όσους παρακολουθούσαν το μυστήριο.

Αν και απάντησε σχετικά με αυτό σε δηλώσεις της, επανήλθε με μια ανάρτηση, στην οποία έγραψε:

«Και τέλος… Αυτό δεν λέγεται πιρουετα ούτε Αραμπεσκ ούτε τρία πουλάκια κάθονται. Λέγεται: ΣΗΚΩΝΩ ΤΟ ΠΟΔΙ ΜΟΥ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ.! Και ήταν ωραίαααααα!!!!!!!!!!!!!! Ήταν ΤΕΛΕΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!! Άντε γιατί έχω και μαθητές!!».

Η ανάρτησή της

Μιλώντας στην εκπομπή «Γεια σου», η Έλενα Τοπαλίδου έκανε τις εξής δηλώσεις: «Πραγματικά στις εκπομπές λένε ό,τι θέλουν, αλλά δεν τους αδικώ γιατί δεν γνωρίζουν από χορό. Ήξερα ότι έγινε μεγάλη αναπαραγωγή για τον γάμο μας αλλά δεν ήξερα ότι θα γίνει θέμα το συγκεκριμένο στιγμιότυπο. Ήμουν πολύ ευτυχισμένη που είχα δίπλα μου τον γιο μου και τον άντρα μου».

Στη συνέχεια είπε: «Ήταν ένας πολύ χαρούμενος γάμος με πολλή αγάπη και χιούμορ. Την ώρα που είπε ο ιερέας “Η δε γυνή να φοβείται τον άνδρα”, χωρίς να το σχεδιάσω, μου βγήκε μία αυθόρμητη κίνηση. Δεν ήταν πιρουέτα, όπως είπαν πολλοί. Ήταν μια συμβολική κίνηση. Σαν ένα φτερό που αγκάλιαζε τον Νίκο. Απλά σήκωσα το πόδι και φάνηκε σαν πιρουέτα, όλοι γέλασαν αυτή τη στιγμή, ακόμη και οι ιερείς. Μετά τον γάμο θέλω να αποτραβηχτώ, έχω ανάγκη να ηρεμήσω λίγο».
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cxqj49lohwwh)
Κλείσιμο



Ειδήσεις σήμερα:

Νεκρός 29χρονος αστυνομικός της ΔΙΑΣ σε καταδίωξη από τη Νίκαια μέχρι τον Ασπρόπυργο

Ίδρυση μη κρατικών ΑΕΙ και αύξηση 20% των αμοιβών για τις εφημερίες ο μποναμάς Μητσοτάκη στον προϋπολογισμό

Βίντεο: Ο Αντετοκούνμπο έσπασε ρεκόρ του Τζαμπάρ στη νίκη των Μπακς κόντρα στου Ρόκετς

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης