Πρισίλα Πρίσλεϊ για Λίζα Μαρί: Είναι ακόμα σοκαριστικό το γεγονός ότι δεν την έχουμε

Πρισίλα Πρίσλεϊ για Λίζα Μαρί: Είναι ακόμα σοκαριστικό το γεγονός ότι δεν την έχουμε

Η πρώην γυναίκα του Έλβις μίλησε για την απώλεια της κόρης της τον περασμένο Ιανουάριο

priscilla_-_lisa_marie
Η Πρισίλα Πρίσλεϊ μίλησε για τις τελευταίες ημέρες της ζωής της κόρης της, Λίζα Μαρί Πρίσλεϊ.

Σε μια νέα συνέντευξη στο «TalkTV» με τον Πιρς Μόργκαν, η Πρίσλεϊ αποκάλυψε ότι η Λίζα Μαρί αισθανόταν ήδη άρρωστη, ενώ παρευρισκόταν στις Χρυσές Σφαίρες 2023 λίγες ημέρες πριν από τον απροσδόκητο θάνατό της.

«Δεν φαινόταν καλά εκείνο το βράδυ και ανησύχησα», είπε η 78χρονη σταρ. «Ζήτησε από τον Τζέρι Σίλινγκ, έναν από τους καλύτερους φίλους μου, αν μπορούσε να την κρατήσει. Τα τακούνια της ήταν ψηλά, αλλά τα είχε ξαναφορέσει, και σκέφτηκα: "Είναι καλά;". Δεν έδειχνε πραγματικά τόσο καλά - έδειχνε πολύ αδύναμη».

Μετά τη μεγάλη βραδιά για τον εορτασμό της νίκης του Όστιν Μπάτλερ ως καλύτερου ηθοποιού για την ερμηνεία του στο «Elvis», η Πρίσλεϊ θυμήθηκε ότι σχεδίαζε να πιει ένα ποτό με την κόρη της στο Chateau Marmont του Λος Άντζελες. Αλλά δεν τα κατάφεραν γιατί η Λίζα Μαρί είπε ότι το στομάχι της πονούσε πολύ.

«Τότε την αγκάλιασα [στο αντίο] και πήρε τον δρόμο της και εγώ το δικό μου και αυτή η αγκαλιά ήταν η τελευταία που της έδωσα», είπε η Πρισίλα.
Κλείσιμο
Δύο ημέρες αργότερα, στις 12 Ιανουαρίου, η Λίζα Μαρί μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο μετά από καρδιακή ανακοπή. Απεβίωσε λίγο αργότερα - και η μητέρα της δεν πρόλαβε να την αποχαιρετήσει για τελευταία φορά.
Η Page Six επιβεβαίωσε τον Ιούλιο ότι η τραγουδίστρια πέθανε από επιπλοκές από απόφραξη λεπτού εντέρου.

«Ήταν ανυπόφορο. Έχασα τη μητέρα μου, έχασα τον εγγονό μου και την κόρη μου», θυμήθηκε συγκινημένη η Πρισίλα. «Είναι ακόμα σοκαριστικό το γεγονός ότι δεν την έχουμε».

Ο εγγονός της Πρισίλα, ο Μπέντζαμιν Κίου - γιος της Λίζα Μαρί και του πρώην συζύγου της Ντάνι Κίου και αδελφός της Ράιλι Κίου - αυτοκτόνησε σε ηλικία 27 ετών τον Οκτώβριο του 2020.

Στη συνέντευξή της στον Μόργκαν, η Πρισίλα αποκάλυψε ότι η κόρη της είχε τάσεις αυτοκτονίας μετά τον θάνατο του γιου της.

«Η απώλεια του Μπεν ήταν το πιο δύσκολο πράγμα για εκείνη. Αυτοκτόνησε και ήταν ο έρωτας της ζωής της, αυτό το παιδί, το λάτρευε», είπε. «Θα έκανε τα πάντα γι' αυτόν, τα πάντα».

Η Πρισίλα θυμήθηκε: «Ήμασταν στο Μέμφις, καθόμασταν στη σουίτα, και είπε: "Μαμά, δεν ξέρω αν θέλω να είμαι εδώ", και της λέω: "Για τι πράγμα μιλάς;" "Ξέρεις, για τον Μπεν μου", και συνέχιζε να μιλάει για τον Μπεν και για το πόσο πενθεί ακόμα, και αυτό ήταν δύο μήνες πριν».

Η Λίζα Μαρί θρήνησε δημόσια την απώλεια του γιου της τον Οκτώβριο του 2020, όταν θα έκλεινε τα 28α γενέθλιά του.

«Το βάθος του πόνου είναι ασφυκτικό και απύθμενο χωρίς εσένα κάθε στιγμή της κάθε ημέρας», έγραψε στη λεζάντα μιας φωτογραφίας που τον δείχνει να κάθεται σε ένα τραπέζι και να ετοιμάζεται να σβήσει τα κεράκια γενεθλίων. «Ποτέ δεν θα είμαι η ίδια. Σε παρακαλώ, περίμενε με αγάπη μου και κράτα μου το χέρι ενώ εγώ θα μείνω για να συνεχίσω να προστατεύω και να μεγαλώνω τις μικρές σου αδελφές και να είμαι εδώ για τη Ράιλι. Ξέρω ότι θα το ήθελες αυτό».


Ειδήσεις σήμερα:

Μητέρα ενός κοριτσιού 3 ετών η 40χρονη που σκοτώθηκε όταν την παρέσυρε το λεωφορείο στη Θεσσαλονίκη


Ποια είναι η τηλεοπτική σειρά που προκάλεσε υστερία και μετατραυματικές διαταραχές


Φρίκη στη Ρωσία: Ιερέας σκότωσε και αποκεφάλισε τη σύζυγό του μπροστά στην 8χρονη κόρη τους
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης