Survivor: Viral στο Twitter ο Σκωτσέζος Κώστας Φραγκολιάς

Survivor: Viral στο Twitter ο Σκωτσέζος Κώστας Φραγκολιάς

Πολλοί παρατήρησαν την ομοιότητα του παίκτη της μπλε ομάδας, Ρομπ Τζέιμς Σέιμουρ, με το μοντέλο

survivor_fragolias23
Το «Survivor» έκανε πρεμιέρα το βράδυ της Κυριακής 7 Ιανουαρίου, με το τηλεοπτικό κοινό να γνωρίζει τους 20 παίκτες που διαγωνίζονται φέτος, στον Άγιο Δομίνικο.

Το Twitter δεν παρέλειψε να σχολιάσει τις νέες προσθήκες στο ριάλιτι επιβίωσης, δηλαδή την ομάδα των Μαχητών και τα πρόσωπα που συστήνονται για πρώτη φορά στο κοινό.

Ο Ρομπ Τζέιμς Σέιμουρ είναι από τις προσωπικότητες που μονοπώλησαν το ενδιαφέρον, τόσο για τις στιγμές χιούμορ που έφερε στο νησί, όσο και για τη μεγάλη ομοιότητά του με τον Κώστα Φραγκολιά.

Τηλεθεατές ανάρτησαν tweets με τη φωτογραφία του Κώστα Φραγκολιά και του Σκωτζέζου παίκτη του Survivor, γράοφοντας, μεταξύ άλλων: «Σωσίας. Τι; Όχι;» και «Πότε μπήκε στο παιχνίδι ο Φραγκολιάς ρε παιδιά;».

Δείτε περισσότερα
Κλείσιμο


Δεν είναι η πρώτη φορά που συζητήθηκε η ομοιότητά τους. Λίγο πριν την πρεμιέρα, ο Κώστας Φραγκολιάς εμφανίστηκε στο «Happy Day» με κιλτ, για να τονίσει περισσότερο το πόσο μοιάζουν.
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cy6m5o5xbyhd)

Ο Ρομπ Τζέιμς Σέιμουρ
Είναι 28 ετών και εργάζεται ως μοντέλο και event Organiser. Από τα κρύα Highlands της Σκωτίας μεταφέρεται στα ζεστά νερά της Καραϊβικής. Μετακόμισε στην Ελλάδα ως ερωτικός μετανάστης πριν πέντε χρόνια για τα μάτια της συζύγου του, με την οποία διατηρούν εταιρεία διοργάνωσης εταιρικών event. Παράλληλα, συνεχίζει την καριέρα του ως μοντέλο την οποία είχε ξεκινήσει αρκετά χρόνια πριν σε Λονδίνο και Ντουμπάι. Η σχέση του με τον αθλητισμό ξεκίνησε σε ηλικία δέκα ετών όταν και άρχισε το τένις και το volley σε ερασιτεχνικό επίπεδο. Ως μοναχοπαίδι υποστηρίζει ότι η συμβίωση στην παραλία θα τον δυσκολέψει, αλλά η αγάπη του για τη φύση θα τον βοηθήσει να εγκλιματιστεί γρήγορα στην ομαδική ζωή.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cy8p6wlssns1)



Ειδήσεις σήμερα:

Στον Λάνθιμο η Χρυσή Σφαίρα καλύτερης κωμωδίας για το Poor Things - Σάρωσε με 5 βραβεία το «Οπενχάιμερ»

Τα 4 ερωτήματα για την εξαφάνιση του Μπάμπη μετά τα στοιχεία που έδωσε ο 51χρονος κρεοπώλης

Με τη Δώρα Νικολή στον τάκο και την δημιουργία της πρώτης κλίκας η πρεμιέρα του Survivor 4 - Δείτε βίντεο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης