Παρά το γεγονός ότι ο ίδιος δεν κατάφερε να κερδίσει το βραβείο για τον Β΄ Ανδρικό Ρόλο, ο Ράφαλο ήταν όλο χαμόγελα και ενθουσιασμό για το βραβείο της ταινίας του Έλληνα σκηνοθέτη.
Η χαρά του Ράφαλο αποτυπώθηκε σε ανάρτησή του στο Instagram όπου, μεταξύ άλλων, δημοσίευσε φωτογραφίες και του Λάνθιμου με την Έμμα Στόοουν αλλά και από τους φωτογράφους που βρέθηκαν στην τελετή για τις Χρυσές Σφαίρες.
«Είμαι τόσο υπερήφανος για το @poorthingsfilm, τους συντελεστές και όλους όσοι συμμετείχαν στην ταινία αυτή» έγραψε χαρακτηριστικά ο Ράφαλο.
Καθηλωτικές εμπειρίες σε έναν εμβληματικό προορισμό που φέρνουν τους ανθρώπους πιο κοντά και επαναπροσδιορίζουν τον τρόπο με τον οποίο βιώνουν την ψυχαγωγία και την απόλαυση, έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν τα μέλη της κοινότητας του Ploom*.
Σήμερα, οι επιχειρήσεις δεν αναζητούν απλώς θεωρητικές γνώσεις, αλλά ανθρώπους που μπορούν να ενταχθούν άμεσα στην παραγωγή, να χειριστούν σύγχρονες τεχνολογίες και να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις ενός περιβάλλοντος που αλλάζει με ιλιγγιώδεις ρυθμούς