ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
Μπουσέ Τερίμ: Η κόρη του Φατίχ Τερίμ είναι σχεδιάστρια μόδας και διάσημη YouTuber - Δείτε φωτογραφίες

Μπουσέ Τερίμ: Η κόρη του Φατίχ Τερίμ είναι σχεδιάστρια μόδας και διάσημη YouTuber - Δείτε φωτογραφίες

Συνέχεια δίπλα στον πατέρα της, η μεγάλη κόρη του αναμένεται και στις εξέδρες της Λεωφόρου - Στα 33 της, είναι από τις δημοφιλείς προσωπικότητες στην Τουρκία

buseterim-m
Ο Φατίχ Τερίμ είναι ο νέος προπονητής του Παναθηναϊκού, μετά την αποχώρηση του Ιβάν Γιοβάνοβιτς. Αφού ο 70χρονος τεχνικός ανέλαβε τη νέα του θέση, η κόρη του Μπουσέ Τερίμ, φρόντισε να του δείξει την υποστήριξή της. 

Λίγο μετά την επισημοποίηση της νέας του θέσης στην ομάδα των «πρασίνων», η Μπουσέ Τερίμ ανέβασε ένα story στο Instagram, αναδημοσιεύοντας την ανάρτηση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, που καλωσόριζε τον Τούρκο προπονητή στην ομάδα.

Η ίδια συνόδευσε την ανάρτησή της με μία ελληνική σημαία και το τριφύλλι του Παναθηναϊκού.
buseterim
Κλείσιμο
Ο Φατίχ Τερίμ έχει δύο κόρες, την Μπουσέ και την Μερβέ, με την πρώτη ωστόσο, να βρίσκεται συνεχώς στο πλευρό του.


Η 33χρονη είναι διάσημη YouTuber, αλλά και μητέρα δύο κοριτσιών, που έχει αποκτήσει με τον σύζυγό της, Volkan Bakhcekapili, με τον οποίο είναι παντρεμένη από το 2014.


Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η κόρη του Φατίχ Τερίμ έχει μια πολύ ενεργή παρουσία, ενώ μετρά 1,9 εκατομμύρια ακόλουθους.

Συχνά μάλιστα, δημοσιεύει φωτογραφίες με τον πατέρα της και νέο προπονητή του Παναθηναϊκού.


Εκτός από γνωστή Youtuber, η Μπουσέ Τερίμ είναι μια από τις πιο δημοφιλείς σχεδιάστριες μόδας στην Τουρκία. Γεννήθηκε στην Κωνσταντινούπολη τον Αύγουστο του 1990, 6 χρόνια μετά τη μεγαλύτερη αδερφή της.

Μεγαλώνοντας, σπούδασε Μάρκετινγκ και Διοίκηση Μόδας στο Fashion Institute of Technology της Νέας Υόρκης, ενώ συνέχισε κάνοντας την πρακτική της σε μερικά από τα πιο γνωστά brands.


Μετά την αποφοίτησή της, επέστρεψε στην Κωνσταντινούπολη και έκανε τα πρώτα της βήματα στο fashion blogging, αναλύοντας τις εμφανίσεις διάσημων προσώπων.


Την τελευταία δεκαετία, έχει εξελιχθεί σε ένα από τα γνωστά ονόματα στο τουρικό κοινό, που παρακολουθεί τα βίντεό της στο YouTube, ενώ διατηρεί και το δικό της brand με ρούχα.

Δείτε κι άλλες φωτογραφίες:









buse-terim-01
buse-terim-02
buse-terim-03


Ειδήσεις σήμερα:

Ο καβγάς, οι μπουνιές και το κυνηγητό πριν ο 18χρονος καρφώσει το ψαλίδι στο στήθος του 16χρονου αδερφού του στη Νέα Σμύρνη

Live το τελευταίο αντίο στον Βασίλη Καρρά στη γενέτειρά του, το Κοκκινοχώρι Καβάλας

Πέθανε ο Βόλφγκανγκ Σόιμπλε - Έδινε επί χρόνια μάχη με τον καρκίνο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης