Μάθιου Πέρι: «Ζούσε σε χρυσό κλουβί», λέει φίλος του από την αποτοξίνωση

Μάθιου Πέρι: «Ζούσε σε χρυσό κλουβί», λέει φίλος του από την αποτοξίνωση

«Ο Μάθιου Πέρι δεν ήταν σε θέση να αντιμετωπίσει τη “σκληρή αγάπη” που είναι χαρακτηριστικό της ομάδας των ΑΑ», δήλωσε μια πηγή από το περιβάλλον του αείμνηστου ηθοπιού

perry_main
Ο Μάθιου Πέρι είχε γύρω του πολλούς «υποστηρικτές» τα χρόνια που έδινε μάχη με τις εξαρτήσεις από τα ναρκωτικά και το αλκοόλ αναφέρει σε δημοσίευμά της η New York Post που επικαλείται πηγή από το περιβάλλον του αείμνηστου ηθοποιού. Την ίδια ώρα γιατρός προειδοποιεί ότι η κατάχρηση κεταμίνης στο Λος Άντζελες είναι «εκτός ελέγχου».

Ο 54χρονος Πέρι περνούσε δύσκολα όταν πήγαινε σε ομάδες των Ανώνυμων Αλκοολικών στη Νέα Υόρκη, επειδή δεν άντεχε να τον προκαλούν άλλοι άνθρωποι που συμμετείχαν στο πρόγραμμα, δήλωσε άτομο που συμμετείχε με τον ηθοποιό στην ομάδα της αποτοξίνωσης.

«Ο Μάθιου Πέρι δεν ήταν σε θέση να αντιμετωπίσει τη “σκληρή αγάπη” που είναι χαρακτηριστικό της ομάδας των ΑΑ», δήλωσε η πηγή. «Τον λυπόμουν... Νομίζω ότι είχε πολλούς υποστηρικτές που είχαν καλές προθέσεις αλλά ζούσε σε ένα χρυσό κλουβί».
perry
 
Η πηγή είπε ότι δεν ήθελε να επεκταθεί πολύ περισσότερο από σεβασμό στην ιδιωτικότητα της ομάδας αποτοξίνωσης, αλλά πρόσθεσε ότι ο Πέρι ήταν ένας αρκετά «συνηθισμένος εθισμένος».

Ο Πέρι είχε πει ότι ήταν καθαρός και νηφάλιος για 19 μήνες μέχρι τον θάνατό του στις 28 Οκτωβρίου, όταν βρέθηκε αναίσθητος στην πισίνα του σπιτιού του στο Pacific Palisades της Καλιφόρνια.

Ο θάνατός του προκλήθηκε από τις «οξείες επιδράσεις της κεταμίνης» και από τυχαίο πνιγμό, σύμφωνα με τη νεκροψία που δημοσιεύθηκε στα τέλη της περασμένης εβδομάδας.
Ο παθολόγος Dr. Michael Baden εξήγησε ότι ο Πέρι «ουσιαστικά πέθανε από υπερβολική δόση κεταμίνης και είχε περίπου τριπλάσια ποσότητα από την κανονική δοσολογία στον οργανισμό του».

Κλείσιμο
Στην αυτοβιογραφία του, ο Πέρι ήταν ειλικρινής για τον 30χρονο αγώνα που έδινε για να παραμείνει νηφάλιος. Ο ηθοποιός είπε ότι πήγε σε 6.000 συναντήσεις των ΑΑ, μπήκε σε κλινική αποτοξίνωσης τουλάχιστον 15 φορές, έκανε 65 φορές αποτοξίνωση και ξόδεψε περίπου 9 εκατομμύρια δολάρια από την περιουσία του για να σωθεί.

Ο ηθοποιός ήταν γνωστό ότι έκανε εγχύσεις κεταμίνης για τη θεραπεία της κατάθλιψης και του εθισμού στα ναρκωτικά.

Ειδήσεις σήμερα:

Premier League: Σε απόγνωση οι ποδοσφαιριστές, πληρώνουν τρελά λεφτά για ν' ασφαλίσουν τα σπίτια τους


Χρήστος Λέντζος: Ο «βασιλιάς» του φραπέ έπινε εσπρέσο!


Ο 60χρονος «stalker» της 22χρονης την απειλούσε ότι θα αυτοκτονήσει γιατί δεν άντεχε την απόρριψη
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης