Σταύρος Σβήγκος: Άντρες και γυναίκες είμαστε ακριβώς το ίδιο, μόνο η ανατομία μας αλλάζει

Σταύρος Σβήγκος: Άντρες και γυναίκες είμαστε ακριβώς το ίδιο, μόνο η ανατομία μας αλλάζει

«Δεν με νοιάζει τι θα πει ο κόσμος για τη σεξουαλικότητα μου» συνέχισε - Δείτε το βίντεο

svigos232
Ο Σταύρος Σβήγκος μίλησε για τα παιδικά του χρόνια, το παιδί του και αναφέρθηκε σε παλαιότερη δήλωσή του για την ανακάλυψη της γυναικείας του πλευράς.

Όπως είπε στο «MEGA Καλημέρα»: «Η πατρότητα με έκανε πιο σκληρό με τον κόσμο γύρω μου. Είμαι άτομο που δίνει χώρο, δεν απαιτώ τίποτα από κανέναν. Μαλώνω με την μητέρα μου, όταν δίνει σοκολάτες στο παιδί. Αν ο μικρός μού ζητήσει κάτι εξτρίμ θα είμαι δίπλα του να τον στηρίξω. Όταν απαγορεύεις κάτι στο παιδί, είναι σαν να του λες να πάει να το κάνει. Έχεις δικαίωμα να προστατεύεις το παιδί σου, όχι να απαγορεύεις να κάνει κάτι».

Δείτε το βίντεο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cxsylhx2z2j5)

Τέλος, ο ηθοποιός σχολίασε τη δήλωση που είχε κάνει σχετικά με τη συμφιλίωσή του με τη γυναικεία πλευρά του. «Είμαστε ακριβώς το ίδιο και οι άντρες και οι γυναίκες, το μόνο που αλλάζει είναι η ανατομία μας. Δεν με νοιάζει τι θα πει ο κόσμος για την σεξουαλικότητα μου» τόνισε.

Το 2022, ο Σταύρος Σβήγκος μίλησε σε συνέντευξή του και αναφέρθηκε στο φωτογραφικό άλμπουμ της ζωής του. Μεταξύ άλλων, σχολίασε τη φωτογραφία μέσα από την οποία συμφιλιώθηκε με τη γυναικεία του πλευρά.

«Εδώ είναι όταν συμφιλιώθηκα με τη γυναικεία μου φύση, την αποδέχτηκα, είπα “Ναι έχω και αυτή την πλευρά μου μέσα”, όσο αρσενικά και να είμαστε, έχουμε θηλυκή φύση μέσα μας και πρέπει να την αγαπάμε» είπε αρχικά.
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cni6jq55x16h)
Κλείσιμο

Στη συνέχεια σχολίασε ότι η συγκεκριμένη φωτογραφία τραβήχτηκε από την πρώην σύντροφό του και μητέρα του παιδιού του: «Αυτή η φωτογραφία είναι από το Ναύπλιο, την έβγαλε η Ελένη η πρώην σύντροφός μου και μητέρα του παιδιού μας. Μου αρέσει πάρα πολύ αυτή η φωτογραφία, πάρα πολύ. Παιδιά, δεν χρειάζονται τα ταμπού στη ζωή. Μπορεί να κάνει ο καθένας ότι γουστάρει και να μην ενοχλεί τους άλλους, αν κάποιος ενοχλείται, μάλλον αυτός έχει το πρόβλημα» ανέφερε ο Σταύρος Σβήγκος.

Φωτογραφία: NDPPHOTO


Ειδήσεις σήμερα:

Σε κατάσταση συναγερμού το Ρέικιαβικ από την έκρηξη του ηφαιστείου στην Ισλανδία - Γιατί ανησυχούν οι ειδικοί

Πολιτικό σοκ στις ΗΠΑ από την απόφαση δικαστηρίου ότι ο Τραμπ δεν δικαιούται να είναι υποψήφιος στις εκλογές

Απάνθρωπη κίνηση από 26χρονη στην Αυστραλία: Πέταξε σκυλί από ταράτσα και έγραψε «της έκανα χάρη» - Δείτε βίντεο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης