Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου απέτυχε να ακολουθήσει τις οδηγίες της συμπαίκτριάς της και η Δήμητρα Αλεξανδράκη πήρε την κατάσταση στα χέρια της παραβαίνοντας τους κανόνες.
«Βάλε και λίγο βασιλικό μέσα!» της φώναξε.
.
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cxrlqxusx7eh)
«Κούνα το!» της είπε ο Μάρκος Σεφερλής.
Εκείνη την στιγμή ξεκίνησε να παίζει το τραγούδι «Κούνα το σπάστο» και όλοι στο πλατό ξεκίνησαν να χορεύουν.
Κλείσιμο
«Είσαι ακατάλληλη, ειλικρινά όμως δεν κάνεις για τίποτα» φώναξε η Δήμητρα Αλεξανδράκη στην συμπαίκτριά της.
«Αγάπη μου η διαφορά μας είναι ότι εγώ μαγειρεύω με νάζι, χάρη, τσαχπινιά» απάντησε η Instagrammer.
Το ενιαίο ψηφιακό οικοσύστημα της Vodafone συνδυάζει την προστασία με τη συνδεσιμότητα δημιουργώντας ένα περιβάλλον που υποστηρίζει ουσιαστικά παιδιά και γονείς.
Στη νέα της καμπάνια, η MISKO εμπνέεται από τις μικρές στιγμές της καθημερινότητας όπου οι άνθρωποι, παρά τις διαφορές τους, βρίσκουν τρόπους να συνδεθούν γύρω από ένα πιάτο ζυμαρικών. Ένα δέσιμο που γίνεται και τίτλος της: «Όλη η νοστιμιά είναι στο δέσιμο»