«Έρωτας Φυγάς»: Θρίλερ για το μέλλον της σειράς του Open - Επαφές, χωρίς συμφωνία ακόμα, με τον ΑΝΤ1

«Έρωτας Φυγάς»: Θρίλερ για το μέλλον της σειράς του Open - Επαφές, χωρίς συμφωνία ακόμα, με τον ΑΝΤ1

Τα σενάρια για την επόμενη μέρα του επιτυχημένου σίριαλ μετά τη διακοπή της προβολής του από το Open - Συνεχίζονται τα γυρίσματα

erotas-fygas_seira_open_telos1
Πριν από λίγες ώρες, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του protothema.gr, ολοκληρώθηκε μία ακόμη συνάντηση των στελεχών της εταιρείας παραγωγής της σειράς «Ερωτας φυγάς» (ΑΡΓΟΝΑΥΤΕΣ) και των στελεχών του ΑΝΤ1. Αν και όλα προμηνύουν ότι οδεύουμε σε τελική συμφωνία για την αγορά της σειράς από το κανάλι του Αμαρουσίου, οι υπογραφές δεν μπήκαν και οι επαφές συνεχίζονται, προκειμένου να φιξαριστούν όλες οι λεπτομέρειες.

Η σειρά σταμάτησε να προβάλλεται σήμερα από το Open, δίχως να βγει μία επίσημη ανακοίνωση και να ξεκαθαρίζεται η στάση του σταθμού και το τι μέλλει γενέσθαι. Ωστόσο, η αγωνία των συντελεστών είναι μεγάλη καθώς, αν και τα γυρίσματα συνεχίζονται κανονικά, δεν γνωρίζει κανείς πού και πότε θα προβληθούν τα υπόλοιπα 110 επεισόδια που έχουν ετοιμαστεί και προχωρούν με ταχείς ρυθμούς.

Πηγές από το περιβάλλον της σειράς κάνουν λόγο για μία μεγάλη οικονομική οφειλή προς την παραγωγή από το Open, η οποία θα πρέπει να τακτοποιηθεί άμεσα. Στη συνέχεια, το κανάλι που έχει εκφράσει το πιο έντονο ενδιαφέρον -και στην παρούσα φάση είναι ο ΑΝΤ1- καλείται να αγοράσει το σύνολο των επεισοδίων που έχουν προβληθεί, αλλά και αυτών που έχουν παραγγελθεί και θα ολοκληρώσουν τον β' κύκλο της σειράς.

Επιπλέον, κανείς από τους συντελεστές δεν ξέρει επισήμως αν πρόκειται να προχωρήσει και τρίτος κύκλος, με στόχο να προβληθεί τη σεζόν 2024-25 από το κανάλι, που τελικά θα είναι αυτό που θα δώσει τα χέρια με τον παραγωγό του «Ερωτα Φυγά».

Κλείσιμο
Από το καλοκαίρι του ’23 και λίγο νωρίτερα, πολλά κανάλια είχαν εκδηλώσει ενδιαφέρον για την αγορά του δεύτερου κύκλου. Πριν καλά καλά ξεκινήσουν οι συζητήσεις, ο σταθμός αποφάσισε να κρατήσει στη φαρέτρα του τη σειρά, ενώ μέχρι πριν από λίγες ημέρες έκανε γνωστό πως υπήρχε σχεδιασμός για προβολή της σειράς από τη συχνότητα του Open ως το Πάσχα, παρά τα ρεπορτάζ που έκαναν λόγο για διαπραγματεύσεις και προχωρημένες συζητήσεις με το Mega και με τον ΑΝΤ1. Μέχρι που, μόλις την περασμένη εβδομάδα, προχώρησε σε κοινοποίηση των αλλαγών του προγράμματός του, που ήθελαν τον «Ερωτα Φυγά» εκτός από σήμερα, 18 Δεκεμβρίου.

Οι ηθοποιοί και η ομάδα συγγραφής και σκηνοθετικής επιμέλειας δεν είναι ακόμη ενήμεροι για το ποια θα είναι η επόμενη ημέρα. Μέχρι και αυτή την ώρα δεν υπάρχει υπογραφή ούτε επίσημη ανακοίνωση. Οι ανησυχίες που διατυπώνονται είναι έντονες καθώς, όπως επισημαίνουν, «πολλοί από τους ηθοποιούς έχουν ήδη κουραστεί με όσα συμβαίνουν και η ανασφάλεια κυριαρχεί».

Επιπλέον, υποστηρίζουν πως «η διακοπή της προβολής της σειράς θα κάνει κακό και στην τηλεθέαση, η οποία παρά τις αντίξοες συνθήκες, σημειώνει μέσο όρο 17% στο σύνολο κοινού με διψήφια ποσοστά και στο δυναμικό κοινό. Υπάρχει κίνδυνος διαρροής του τηλεοπτικού κοινού που θα αναζητήσει μία άλλη σειρά, όσο ο Ερωτας Φυγάς απουσιάζει από το πρόγραμμα».

Μέσα στην εβδομάδα έχουν προγραμματιστεί και άλλες συναντήσεις των επικεφαλής του προγράμματος του ΑΝΤ1 με τον παραγωγό της σειράς, Πάνο Παπαχατζή, με στόχο την οριστικοποίηση της συμφωνίας, εκτός απροόπτου.

Ειδήσεις σήμερα: 

Ασπρόπυργος: Η άγρια καταδίωξη που κατέληξε στον θάνατο του 28χρονου αστυνομικού - Δείτε βίντεο

Λάρισα: Θέλουμε μόνο να γίνει καλά, λέει η μητέρα του 18χρονου που τραυματίστηκε με ηλεκτρικό πατίνι

Γκάζι: Διακίνηση μεταναστών, ναρκωτικά, όπλα - Το «βαρύ» παρελθόν του 33χρονου συνεργού του πιστολέρο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης