Για το πρόωρο τέλος της σειράς «Έρωτας Φυγάς» μίλησε ο Γεράσιμος Γεννατάς στην εκπομπή «Γεια σου» το Σάββατο 2 Δεκεμβρίου.
Ο ηθοποιός αναφέρθηκε στην είδηση που τους αιφνιδίασε όλους, συμπεριλαμβανομένων και των ίδιων των ηθοποιών της σειράς.
Αρχικά, δήλωσε: «Είναι πάρα πολύ δυσάρεστο. Έχουμε κάνει μια όμορφη δουλειά. Η τηλεθέαση της σειράς μπορεί να είναι και τέσσερις φορές πάνω από τον μέσο όρο του καναλιού. Πέρα από κάποια μέιλ που λάβαμε εμείς, δεν υπάρχει κάποια επίσημη ανακοίνωση και είναι περίεργο αυτό. Δεν είναι έντιμο αυτό. Έχουμε στεναχωρηθεί, αλλά για μένα η ενέργεια αυτή τοποθετεί κάπου αλλού, σε μια καινούργια θέση τα πράγματα».
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cxdst5g37o4h)
Και πρόσθεσε: «Είναι πολύ διαφορετικό το σταματάω μια σειρά που κάνει 5% και σταματάω μια σειρά που κάνει 20%. Να τους χαιρόμαστε τους οικονομικούς λόγους. Έρχεται μια στιγμή που αντιμετωπίζουμε ξανά την αλήθεια που λέει ότι καμία εταιρεία δεν νοιάζεται για κανέναν άνθρωπο».
Στη συνέχεια είπε: «Δεν θυμάμαι που το είχα διαβάσει, αλλά λέει οι πληγές, τα τραύματα της τιμής και της ηθικής είναι αυτοπροκαλούμενα. Όταν σηκώνεσαι διάφορα άχθη, κάποια στιγμή κουράζεσαι. Πολλές φορές όλα αυτά αντιμετωπίζονται με ένα κακομοιρίστικο άρωμα. Νομίζω ότι κανένας μας δεν περνάει άνετα. Νομίζω ότι όλοι καταθέτουμε καθημερινά μια ενέργεια για να καταφέρουμε να ζήσουμε αξιοπρεπώς, αυτό...».
Τέλος, ο ηθοποιός σημείωσε: «Όλοι αυτοί οι άνθρωποι, 150 άνθρωποι θα μείνουμε χωρίς δουλειά. Όλοι, όχι μόνο οι ηθοποιοί. Και εγώ είμαι από τους ανθρώπους επειδή δεν ξέρω τον τρόπο, δεν βρίσκω δουλειά έτσι. Δυσκολεύομαι να βρω δουλειά, γιατί δεν έχω αυτόν τον τρόπο, τον μηχανισμό της προβολής, των γνωριμιών, δεν τα ξέρω αυτά».
Περισσότεροι από 90.000 θεατές, αριθμός ρεκόρ για προσέλευση σε live συναυλία στην Ελλάδα σύμφωνα με τη διοργάνωση, απόλαυσαν από κοντά τη συναυλία των θρυλικών Metallica στην Αθήνα, που αποτέλεσε την έναρξη της ευρωπαϊκής τους περιοδείας και την οποία στήριξε ως Αποκλειστικός Χορηγός η COSMOTE TELEKOM
Στη Vistabet η διασκέδαση και οι προσφορές είναι στο πρώτο… τραπέζι της διασκέδασης. Εσύ μπαίνεις σαν άρχοντας με Επική Προσφορά χωρίς κατάθεση και 1.615 δώρα!
Το e-contract της nrg ψηφίστηκε από τους καταναλωτές ως «Προϊόν της Χρονιάς*» - Υψηλό επίπεδο τεχνογνωσίας, ευελιξία και δημιουργικότητα τα συστατικά της επιτυχίας του.