Σταύρος Σβήγκος για το πρόωρο τέλος του «Έρωτα Φυγά»: Έχουμε επαφή με την εταιρεία παραγωγής, είναι πολύ κοντά στους εργαζόμενους

Σταύρος Σβήγκος για το πρόωρο τέλος του «Έρωτα Φυγά»: Έχουμε επαφή με την εταιρεία παραγωγής, είναι πολύ κοντά στους εργαζόμενους

Όσα δήλωσε ο ηθοποιός στο protothema.gr

stavros-svigkos
Πρόσφατα ανακοινώθηκε πως η σειρά του OPEN, «Έρωτας Φυγάς» πρόκειται να διακοπεί νωρίτερα, παρά την επιτυχία που σημειώνει.

Παρά τα ικανοποιητικά ποσοστά τηλεθέασης που σημειώνει μέχρι και σήμερα, η παραγωγή δεν θα συνεχιστεί, με το τελευταίο επεισόδιο να υπολογίζεται πως θα προβληθεί μέχρι τα τέλη Φεβρουαρίου.

Ο Σταύρος Σβήγκος, ο οποίος υποδύεται τον «Μάρκο» στη σειρά, μίλησε στο protothema.gr κι έκανε δηλώσεις σχετικά με τη διακοπή της, ενώ μοιράστηκε τις σκέψεις του για το τηλεοπτικό του μέλλον.

Αρχικά, αναφέρθηκε στην ανακοίνωση του καναλιού σχετικά με τον «Έρωτα Φυγά». Όπως είπε: «Εμείς έτσι κι αλλιώς, έχουμε επαφή με την εταιρεία παραγωγής, είναι πολύ κοντά στους εργαζόμενους, δεν είναι κάτι απρόσωπο. Αρχικά, μας το είπανε, μας ανακοινώθηκε από εκείνους και στη συνέχεια, ήρθε και ένα email, το οποίο επιβεβαίωνε τη διακοπή».
Κλείσιμο
erotas-fygas-open
«Αυτό που συμβαίνει συνήθως με τις σειρές είναι ότι υπογράφουν για έξι μήνες και μετά, για άλλους έξι. Εμείς είχαμε μείνει στο ότι θα πάει μέχρι το καλοκαίρι και αυτό ξέραμε. Κι άλλαξε μάλλον, η διάθεσή τους», πρόσθεσε ο ηθοποιός.

Όσο για τους λόγους, που οδήγησαν σε αυτή την απόφαση, ο Σταύρος Σβήγκος δήλωσε: «Δεν είμαι στην κατάλληλη θέση για να το γνωρίζω αυτό. Ξέρω ότι άλλαξε η διάθεση από κάποιους ανθρώπους ή από κάποιον άνθρωπο».

Δεδομένου ωστόσο, πως η σειρά κατάφερε να φέρει υψηλά ποσοστά τηλεθέασης, κανείς δεν περίμενε αυτή την εξέλιξη. «Είναι σπάνιο να συμβεί αυτό. Σε ένα κανάλι που στον μέσο όρο του σημειώνει ποσοστά 5-6% και η σειρά αυτή κάνει σχεδόν 20%, είναι σπάνιο να σταματάει. Δεν το περίμενε κανείς αυτό το πράγμα κι όμως, έγινε. Λογικά κάτι θα ετοιμάζουν από το κανάλι», ανέφερε ο ηθοποιός.

Στη συνέχεια, συμπλήρωσε: «Έτσι είναι τα πράγματα, σε αυτή την κοινωνία ζούμε. Πρώτα, είναι οι αριθμοί και μετά, οι άνθρωποι στην κοινωνία μας. Μας το αποδεικνύει αυτό, από την πολιτική σκηνή μέχρι τις κάτω βαθμίδες, που είμαστε εμείς. Η μόνη μου σκέψη είναι στους συνεργάτες μας και τους συναδέλφους που είναι πίσω από τις κάμερες, να μπορέσουν να τακτοποιηθούν για να βγει η χρονιά τους».
σβηγκος
Τέλος, ο τηλεοπτικός «Μάρκος» εξήγησε πως παραμένει αφοσιωμένος στον ρόλο του, μέχρι να ολοκληρωθεί η σειρά, καθώς τα γυρίσματα συνεχίζονται. Ωστόσο, ανέφερε πως βρίσκεται σε συζητήσεις και με άλλα κανάλια για το τηλεοπτικό του μέλλον.

«Εμείς βρισκόμαστε ακόμα στα γυρίσματα, οπότε μένουμε αφοσιωμένοι στη δουλειά μας, συνεχίζουμε. Από εκεί και πέρα, υπάρχουν κάποιες συζητήσεις με άλλα κανάλια από όσο έχω ακούσει, αλλά ακόμα δεν γνωρίζω τίποτα», δήλωσε κλείνοντας.

Φωτογραφία άρθρου: NDPPHOTO

Ειδήσεις σήμερα:

Διαστημικός Αντετοκούνμπο με 64 πόντους σε 35 λεπτά - Δείτε το ιστορικό ρεκόρ στο 140-126 με τους Πέισερς

Άνοιξη με 23 βαθμούς σήμερα, ψυχρή εισβολή μέχρι την Κυριακή από αύριο - Πού θα χιονίσει και θα το στρώσει

Βαγγέλης Πατεράκης: Τα resorts του παραδείσου στον φακό του
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης