Hotel Bürgenstock & Alpine Spa: Ευζωία, δράση και χαλάρωση στην κορυφή του κόσμου

Hotel Bürgenstock & Alpine Spa: Ευζωία, δράση και χαλάρωση στην κορυφή του κόσμου

Το αγαπημένο καταφύγιο των σταρ στις ελβετικές Αλπεις καταρρίπτει την τετριμμένη έννοια της πολυτέλειας προσφέροντας ανανέωση στην αγνότητα της φύσης

Απαγορεύεται από το δίκαιο της Πνευμ. Ιδιοκτησίας η καθ΄οιονδήποτε τρόπο παράνομη χρήση/ιδιοποίηση του παρόντος, με βαρύτατες αστικές και ποινικές κυρώσεις για τον παραβάτη
xenodoxio_arthrou
Φωλιασμένο στην καρδιά της κεντρικής Ελβετίας, εκεί όπου οι κορυφογραμμές των Aλπεων ζωγραφίζουν έναν μαγευτικό καμβά με φόντο το μπλε του ουρανού, το «Bürgenstock Hotel & Alpine Spa», σημείο αναφοράς του φημισμένου θερέτρου Μπούργκενστοκ, στέκει ως ένα εντυπωσιακό πάντρεμα της πολυτέλειας και της απλότητας του φυσικού τοπίου. Ενα χειμερινό καταφύγιο ηρεμίας που ξεφεύγει από τα συνηθισμένα.

Bürgenstock Resort and Spa -  One of the world's finest wellness retreats. Lucerne, Switzerland


xenodoxio__5_

Σκαρφαλωμένο στην κορυφή του όρους Μπούργκενμπεργκ, ατενίζοντας από ψηλά τη γαλήνια λίμνη της Λουκέρνης, το ξενοδοχείο αποκαλύπτει έναν κόσμο όπου η μεγαλοπρέπεια δεν εντοπίζεται απλώς στις λεπτομέρειες, αλλά είναι η κυρίαρχη συναρπαστική αίσθηση. Η συγκεκριμένη περιοχή άλλωστε έχει μακραίωνη παράδοση στη φιλοξενία, αφού από το 1873, όταν και λειτούργησε εκεί το πρώτο ξενοδοχείο, έχει υποδεχθεί πλήθος διασημοτήτων, όπως ο Τσάρλι Τσάπλιν και η Οντρεϊ Χέπμπορν.

xenodoxio__6_


Από την πρώτη στιγμή που φτάνει κανείς εδώ, ανεβαίνοντας με το ιστορικό τελεφερίκ, ανακαλύπτει μια ατμόσφαιρα απόλυτης ιδιωτικότητας η οποία χτίζει το σκηνικό για μια απόδραση που δεν μοιάζει με καμία άλλη. Το εντυπωσιακό κτίριο του «Bürgenstock Hotel & Alpine Spa» είναι ένα αρχιτεκτονικό αριστούργημα που ενσωματώνεται απρόσκοπτα στο φυσικό του περιβάλλον, με κάθε στοιχείο σχολαστικά σχεδιασμένο ώστε να εναρμονίζεται με το μαγευτικό τοπίο. Η πανοραμική θέα προκαλεί δέος και λειτουργεί ως συνεχής υπενθύμιση της πληθωρικής ελβετικής ομορφιάς.

xenodoxio__7_


Οι εσωτερικοί χώροι του ξενοδοχείου αντανακλούν έναν εντυπωσιακό συνδυασμό σύγχρονου στυλ και κλασικής κομψότητας. Τα δωμάτια και οι σουίτες είναι σχεδιασμένα ώστε να ικανοποιούν ακόμη και τον πλέον απαιτητικό επισκέπτη.

Κλείσιμο
Από την πανοραμική θέα που μαγεύει από τις θεόρατες τζαμαρίες μέχρι την cosy επίπλωση και διακόσμηση που προσκαλούν στην απόλυτη χαλάρωση, τα πάντα συντελούν σε μια άτυπη γιορτή για όλες τις αισθήσεις.

xenodoxio__8_


Στο ίδιο πλαίσιο, το «Bürgenstock Hotel & Alpine Spa» μπορεί να υπερηφανεύεται και για τα εστιατόριά του προσφέροντας γαστρονομικά ταξίδια που μυούν τον φιλοξενούμενο στην ποικιλομορφία του τοπίου που τον περιβάλλει. Τα πιάτα που υπογράφουν σεφ παγκόσμιας κλάσης συνδυάζουν άψογα τις τοπικές πρώτες ύλες με διεθνείς γεύσεις και την ελβετική κληρονομιά με την καινοτομία.

xenodoxio__1_


Για τους δραστήριους επισκέπτες το συγκρότημα προσφέρει μεγάλο εύρος δραστηριοτήτων που θα κάνουν ξεχωριστή κάθε στιγμή της διαμονής τους στον ορεινό παράδεισο, ξεκινώντας φυσικά από το φημισμένο Alpine Spa: έναν ναό ευεξίας 10.000 τ.μ. μέσα στη φύση με ονειρική θέα στο ορεινό τοπίο και τη λίμνη που προδιαθέτει για την απόλυτη αναζωογόνηση σώματος και πνεύματος. Η περίφημη infinity πισίνα του είναι μία από τις πιο όμορφες και σύγχρονες στην Ευρώπη, ενώ οι θεραπευτικές δυνάμεις των Αλπεων αποτυπώνονται σε καινοτόμες κούρες και υπηρεσίες που δεν αφήνουν κανέναν ασυγκίνητο.

xenodoxio__2_


Για όσους αναζητούν την περιπέτεια, μια πληθώρα υπαίθριων δραστηριοτήτων μέσα από καρτποσταλικά μονοπάτια πεζοπορίας που διασχίζουν τα βουνά, υδάτινα σπορ στη λίμνη, ποδηλατικές εξορμήσεις, αλλά και ιππασία προσφέρει εκτόνωση στο συναρπαστικό φυσικό τοπίο. Φυσικά, το 9 οπών γήπεδο γκολφ, χτισμένο αρχικά το 1928 και πλήρως επανασχεδιασμένο το 2016, αποτελεί εμπειρία ζωής για τους λάτρεις του αθλήματος με τη χαρακτηριστική διάταξη και την απαράμιλλη θέα του.

xenodoxio__3_


Καθώς ο ήλιος δύει πίσω από τις Αλπεις, το «Bürgenstock Hotel & Alpine Spa» αλλάζει χρώματα αποκαλύπτοντας γιατί αξίζει να μπει στην ατζέντα του ταξιδευτή: είναι φτιαγμένο για να δημιουργεί ανεξίτηλες μνήμες. Προσφέροντας πλουσιοπάροχες ανέσεις μέσα στην αφοπλιστική αγνότητα της φύσης αυτή η εμπειρία διαμονής είναι αληθινά μοναδική.

xenodoxio__4_
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης