Νότης Σφακιανάκης: Είναι μια περίπτωση ανάλογη του Τερζή, δήλωσε ο στιχουργός, Ηλίας Φιλίππου

Νότης Σφακιανάκης: Είναι μια περίπτωση ανάλογη του Τερζή, δήλωσε ο στιχουργός, Ηλίας Φιλίππου

Είναι ένας άνθρωπος, ο οποίος ξέρει τον εαυτό του, ξέρει πότε θέλει ή αν θέλει να επανέλθει, πρόσθεσε

sfakianakis-philippou
Ο Ηλίας Φιλίππου παραχώρησε μία συνέντευξη, στην οποία μεταξύ άλλων, τοποθετήθηκε για τη φημολογούμενη επιστροφή του Νότη Σφακιανάκη στη νυχτερινή ζωή της Αθήνας.
201812081411410_0287_NOTIS_SFAKIANAKIS_7122018
Ο γνωστός στιχουργός μιλώντας στην εφημερίδα Espresso, ανέφερε αρχικά πως έχει να επικοινωνήσει εδώ και καιρό με τον τραγουδιστή, προσθέτοντας: «Θεωρώ πως και ο Νότης είναι μια περίπτωση ανάλογη του Πασχάλη Τερζή. Είναι ένας άνθρωπος, ο οποίος ξέρει τον εαυτό του, ξέρει πότε θέλει ή αν θέλει να επανέλθει. Δεν νομίζω ότι μπορεί κάποιος να επηρεάσει τον Νότη. Έχει βέβαια ένα απίστευτο fan club που τον λατρεύει και θα ήθελε πολύ να επιστρέψει. Έχω κάνει επιτυχίες μαζί του, συνεργαστήκαμε πολλές φορές, τον ξέρω και προσωπικά από το ξεκίνημα του. Θεωρώ ότι αν αισθανθεί πως πρέπει να γυρίσει και μάλιστα… πάνω στ’ άλογο, θα το κάνει! Έχει τον τρόπο ο Νότης».

Τα ρεπορτάζ για το ενδεχόμενο να αρχίσει ξανά τις εμφανίσεις του σε νυχτερινά κέντρα διασκέδασης
Στις 7 Νοεμβρίου, ρεπορτάζ του MEGA ανέφερε ότι ο τραγουδιστής «είναι έτοιμος να κάνει το μεγάλο come back μέσα στους επόμενους μήνες».

Συζητώντας αργότερα το θέμα στην εκπομπή «Πρωινό Σουσού», η Ελένη Τσολάκη επικαλέστηκε πληροφορίες, σύμφωνα με τις οποίες, ο τραγουδιστής «αν και έχει αρχίσει να το σκέφεται, δεν θα το κάνει φέτος». 

Κλείσιμο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cwta4dpm2gl5)

Πιο αναλυτικά, η παρουσιάστρια ανέφερε: «Μαθαίνουμε ότι φέτος, αυτή τη στιγμή που μιλάμε, βρίσκεται σε συζητήσεις για μια συνεργασία η οποία είναι στα σκαριά για την επιστροφή του μεγάλου Νότη Σφακιανάκη. Ο Νότης Σφακιανάκης αυτή τη στιγμή δεν προτίθεται να επιστρέψει στη νυχτερινή ζωή της Αθήνας, είναι κάτι το οποίο το σκέφτεται, φλερτάρει με την ιδέα και πρέπει να πούμε ότι μετά το 2020 που τον είδαμε για τελευταία φορά και ο ίδιος ήθελε να απομονωθεί γιατί έβλεπε το κλίμα του κόσμου να μην είναι υπέρ. Τώρα που βλέπει ότι ο κόσμος τον ζητάει, είναι κάτι που και ο ίδιος το σκέφτεται. Αυτό όμως δεν θα γίνει φέτος» και συνέχισε:

«Οι άμεσοι συνεργάτες του, έχουν ήδη βρει άλλες δουλειές τον φετινό χειμώνα και αυτό δείχνει ότι αν ήταν κάτι που το σκεφτόταν άμεσα ο Νότης, δηλαδή να γυρίσει τον Δεκέμβριο στις πίστες, θα προσπαθούσε να κρατήσει τους δικούς του ανθρώπους. Φαίνεται ότι ο Οκτώβρης του 2024, θα είναι ο μήνας που θα γυρίσει. Αν δεν γίνει ούτε και τότε μάλλον τα πράγματα θα πάνε για πολύ πίσω»

Συνεργάτης της, τόνισε με τη σειρά του: «Ο Νότης τα τελευταία χρόνια είχε και πάρα πολλές απώλειες. Ήταν ακόμα ένας λόγος για να αποσυρθεί».

Ακόμη, στην εκπομπή αναφέρθηκε ότι: «Του κάνουν κάθε χρόνο προτάσεις, δεν έχει υπάρξει σεζόν που να μην έχει πρόταση. Επίσης ξέρω ότι η Panik τον αναζητούσε, γιατί υπάρχουν ηχογραφημένα τραγούδια του που δεν έχουν κυκλοφορήσει, για να δουν αν θέλει να κάνει τουλάχιστον δισκογραφικό come back κι εκείνος ήταν αρνητικός γιατί δεν ήταν η ψυχολογική του κατάσταση τέτοια.

Επίσης, αυτό που μου έχουν μεταφέρει επιχειρηματίες είναι ότι η “ταρίφα” του είναι σταθερή. Δεν κάνει οικονομικές διαπραγματεύσεις»

Παρά τα όσα ακούγονται για το ενδεχόμενο να επιστρέψει στις νυχτερινές πίστες, ο Νότης Σφακιανάκης δεν έχει επιβεβαιώσει, αλλά ούτε και διαψεύσει τίποτα.


Ειδήσεις σήμερα:

Το πρόβλημα με τους κινητήρες της Pratt & Whitney που καθηλώνει εκατοντάδες Airbus A320neo

Απόψε ψηφίζεται ο Προϋπολογισμός στη Βουλή - Το μεσημέρι οι ομιλίες των πολιτικών αρχηγών

Μπρα-ντε-φερ κυβέρνησης-Σαμαρά για τους λαθρομετανάστες: Δεν νομιμοποιούνται, λένε στο Μαξίμου
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης