Θανάσης Κουρλαμπάς για την υποκριτική: Κάποια επαγγέλματα είναι προβληματικά, χάνεις στιγμές από την οικογένειά σου

Θανάσης Κουρλαμπάς για την υποκριτική: Κάποια επαγγέλματα είναι προβληματικά, χάνεις στιγμές από την οικογένειά σου

«Πραγματικά, έγινα τυχαία ηθοποιός» δήλωσε

thanasis-kourlampas
Ο Θανάσης Κουρλαμπάς έδωσε συνέντευξη και μίλησε για την πορεία του στην υποκριτική, τον θάνατο της μητέρας του, αλλά και την καθημερινότητά του.

Ο ηθοποιός μίλησε στην εκπομπή «Καλύτερα Αργά» κι αρχικά, ανέφερε: «Στο σπίτι κάνει κουμάντο πολύ περισσότερο η Αθηνά και να είναι καλά, την ευχαριστώ. Χρειάζεται να βρεθεί εκείνη η δυναμική στο ζευγάρι και οι ισορροπίες της καθημερινότητας, που να στηρίζει όσο μπορεί ο ένας τον άλλο κι οι δύο μαζί να συνεργάζονται».

Στη συνέχεια, μίλησε για την καθημερινότητά τους σαν ζευγάρι. «Είναι κάποια επαγγέλματα προβληματικά από τη φύση τους. Η Αθηνά είναι εκπαιδευτικός, έχει πιο συγκεκριμένο πρόγραμμα. Θα ήταν πολύ δύσκολο εάν το πρόγραμμα και των δύο ήταν τόσο αλλοπρόσαλλο όπως είναι το δικό μου, ενός ηθοποιού δηλαδή, με τις πρόβες, τις παραστάσεις, τις περιοδείες, τις μεταγλωττίσεις. Δεν έχεις γιορτές, δεν έχεις αργίες, χάνεις κάποιες στιγμές από την οικογένειά σου», συμπλήρωσε.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cxp9m7gkrr9t)
Κλείσιμο

Για την επιλογή του να γίνει ηθοποιός, είπε: «Πραγματικά, τυχαία έγινα ηθοποιός. Είμαι από την Καλαμάτα. Ανέβηκα για σπουδές στην Πάντειο. Εάν δεν ανέβαινα για τις σπουδές στην Αθήνα, το πιο πιθανό είναι ότι δεν θα είχε ανοίξει αυτός ο δρόμος. Ήταν επιλογή μου να δουλεύω παράλληλα με τη δραματική σχολή για να πληρώνω τα δίδακτρά της».

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cxp9xyjzhwex)

Τέλος, μίλησε για τον θάνατο της μητέρας του. «Έχασα τη μητέρα μου κι εκείνο το βράδυ έπρεπε να παίξω σε μία sold out πάρα πολύ δύσκολη παράσταση, που παίζουμε και φέτος για 5η χρονιά, η οποία πραγματεύεται αυτό ακριβώς. Τη ζωή και τον θάνατο και πώς πρέπει αυτά τα δύο να συνδυαστούν. Ήταν μία εξαιρετικά δύσκολη ημέρα», ανέφερε.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cxpa0tk8c7tl)



Ειδήσεις σήμερα:

«Έπιασα τη φωτοβολίδα αλλά δεν την εκτόξευσα» ισχυρίζεται ο ανήλικος αδερφός του 18χρονου που τραυμάτισε τον αστυνομικό στου Ρέντη

Κακοκαιρία: Ξεκίνησε η ψυχρή εισβολή από Δυτική Μακεδονία και Ήπειρο - Πώς θα κινηθεί το Σαββατοκύριακο

Έρχεται «πράσινος φόρος» στους επιβάτες πτήσεων στη Δανία από το 2025 - Πόσο θα επιβαρύνονται
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης