Το ζευγάρι βρέθηκε καλεσμένο στην εκπομπή «Η μαμά μου μαγειρεύει καλύτερα από τη δική σου».
Ο νικητής του Survivor μίλησε πρώτος στον Μάρκο Σεφερλή για τη σχέση του με τη σύντροφό του, ενώ ανέφερε πως εξ' αρχής ήξερε πως θέλει να την παντρευτεί.
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cxo6j852l2ch)
«Είμαστε πέντε χρόνια μαζί. Όταν άνοιξα το πρώτο μου μαγαζί, δούλευε στη διπλανή καφετέρια. Την πρώτη φορά που μου έφερε τον καφέ μου και την είδα, είπα ότι θα την κάνω γυναίκα μου», είπε χαρακτηριστικά ο Σάκης Κατσούλης.
Όταν η Μαριαλένα Ρουμελιώτη ρωτήθηκε για την αντίδρασή της στο φλερτ του συντρόφου της, είπε: «Υπέκυψα μετά από 6 μήνες».
Το University of Derby Greece - Νομικό Πρόσωπο Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης φέρνει στη χώρα ένα νέο μοντέλο βρετανικής πανεπιστημιακής εκπαίδευσης, σχεδιασμένο για τον κόσμο του σήμερα και του αύριο.
Με μια πρωτότυπη δράση κοινωνικής υπευθυνότητας, η Ολυμπιακή Ζυθοποιία, με όχημα τον Mythos 0.0% και σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας (Ι.Ο.ΑΣ.) «Πάνος Μυλωνάς», ευαισθητοποίησε τα συναυλιακά κοινά για τη σημασία της υπεύθυνης κατανάλωσης και της ασφαλούς οδήγησης.