Ο Φερεντίνος έρχεται, η Παπαβασιλείου επιστρέφει και η Μενεγάκη διδάσκει

Ο Φερεντίνος έρχεται, η Παπαβασιλείου επιστρέφει και η Μενεγάκη διδάσκει

Μία τεράστια αγκαλιά είναι η τηλεόραση, όπου όλους τους χωρά και σε λίγο θα τους διώχνει

TV_ferentinos
Είναι κι αυτές οι στιγμές σε αυτή τη δουλειά που αρκεί ένα απλό δελτίο Τύπου για να ταράξει την λιμνάζουσα βαρεμάρα, συνέπεια της τηλεοπτικής μαρμότας που μας βυθίζει όλο και πιο βαθιά στην πλήξη. Εν προκειμένω το δελτίο Τύπου μιας νέας εκπομπής και μιας επιστροφής από τα παλιά, της Ελενας Παπαβασιλείου, μας προβλημάτισε λιγουλάκι αλλά ευχάριστα. Για παράδειγμα, το ότι στην εκπομπή της αναφέρεται πως «ένας νέος καλεσμένος από όλο το φάσμα της κοινωνικής, πολιτικής και οικονομικής ζωής, θα υποβάλλεται σε μια διαφορετική συνέντευξη». Μέχρι τώρα αυτό γινόταν με τα μαρτύρια. Αλλά ας όψεται. Η εκπομπή λοιπόν, με τίτλο «EQ» κάνει πρεμιέρα την Τετάρτη 20 Δεκεμβρίου μέσα από την συχνότητα του ACTION 24 και παρουσιάζει πρόσωπα της επικαιρότητας από πολλούς χώρους και πάλι, όπως αναφέρεται, εστιάζει «στην ανάδειξη των -όχι και τόσο εμφανών– πτυχών της προσωπικότητας τους». Μάλιστα. Ας σημειώσουμε ότι τα εμφανή… δεν χρήζουν ανάδειξης και προχωράμε. «Η εκπομπή «EQ» με την Έλενα Παπαβασιλείου ενώνει ουσιαστικά τον καλεσμένο και τους προβληματισμούς του με αυτούς του θεατή, δημιουργώντας τις απαραίτητες γέφυρες επικοινωνίας». Παρακαλώ; Πώς είπατε; Συγγνώμη, κύριε, ποιος είστε; Ειλικρινά μόνο και μόνο γι αυτό το δελτίο Τύπου δεν την χάνω τη πρεμιέρα. Chapeau.
elena-papavasiliou
Εδώ ο Φερεντίνος, εκεί ο Φερεντίνος, πού είναι ο Φερεντίνος; Νάτος, έεεερχεται. «Την παραμονή των Χριστουγέννων ο Χρήστος Φερεντίνος μας καλωσορίζει σε μία εορταστική βραδιά με καλεσμένη τη Γιώτα Νέγκα. Μία βραδιά γεμάτη τραγούδι και αγαπημένους φίλους!» Ο τίτλος; «Χριστούγεννα με φίλους» και να ευχηθούμε, στον υπέροχο Χρήστο, καλή αρχή και καλή δύναμη.

hristos-ferentinos__1_
Κλείσιμο


Η γυναίκα διδάσκει. Απλά και ξάστερα. Δεν αντιγράφεται, δεν κοπιάρεται, δεν την φτάνεις. Όχι στα σύνθετα μόνο. Κυρίως στα απλά. Ελίσσεται στο πλατό, χορεύει, τραγουδάει, το ζει και το απολαμβάνει. Σήμερα, πήρε το απορρυπαντικό στο χέρι, άνοιξε το καπάκι, μύρισε το άρωμα, κοίταξε συνωμοτικά την κάμερα, έκλεισε το μάτι στις τηλεθεάτριες και τις παρότρυνε να κάνουν το ίδιο κι εκείνες στο σούπερ μάρκετ αλλά να μην την καρφώσουν… Οι υπόλοιποι απλά κοιτάμε την Ελένη Μενεγάκη.
μενεγακη
Επειδή κι εμείς κουραστήκαμε, για την ακρίβεια δεν αντέχουμε άλλο, όποιος δυσκολεύεται με τις κάμερες και τις ερωτήσεις μπορεί πολύ απλά να μην στρογγυλοκάθεται στα μπάνερ και να μην ποζάρει στα φώτα. Ας πιει το ποτάκι του ή ας πει ένα ωραίο καλησπέρα και καληνύχτα. Δε θα μας λείψει. Γκώσαμε στα πέρα δώθε τους.

Τυχαία σήμερα άκουσα ότι απόψε πραγματοποιείται και προβάλλεται ο τελικός του ριάλιτι «I am a celebrity» κλπ κλπ. Ελπίζω να το ξέρουν και όσοι συμμετείχαν. Γιατί οι υπόλοιποι μάλλον δεν…
im-a-celebrity__5__2
Κουίζ και φεύγουμε γρήγορα: Ποια τηλεπερσόνα τηλεφωνεί σε τηλεοπτικούς συντάκτες και δίνει ψευδείς πληροφορίες για δήθεν προτάσεις που της έγιναν;

Φωτογραφίες: NDPPHOTO

Ειδήσεις σήμερα:

Σύζυγος πρώην Σταρ Ελλάς ο αρχηγός της συμμορίας που έκλεψε δεκάδες εκατομμύρια από το Δημόσιο μέσω ΦΠΑ

Πώς έγινε το φρικτό τροχαίο στα Σπάτα - Νεκροί ένας 18χρονος και μία 52χρονη

Ψάχνουν τον μυστηριώδη TikToker που καταγράφει κρυφά Βρετανίδες με «καυτό» ντύσιμο στις βραδινές τους εξόδους
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης