Γιώργος Τόλιος: Έφυγε από τη ζωή ο ντράμερ του συγκροτήματος «Τρύπες»

Γιώργος Τόλιος: Έφυγε από τη ζωή ο ντράμερ του συγκροτήματος «Τρύπες»

Άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 58 ετών

giorgos_tolios_again_23
Ο Γιώργος Τόλιος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 58 χρονών.

Ο ντράμερ του θρυλικού συγκροτήματος «Τρύπες» άφησε την τελευταία του πνοή, όπως έκανε γνωστό άτομο από το στενό του κύκλο.

Η Μαρίνα Αγγελάκη δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook μια φωτογραφία του μουσικού, που ζούσε στη Θεσσαλονίκη. 

Στη λεζάντα της ανάρτησής της έκανε γνωστή τη δυσάρεστη είδηση, με κάποιους στίχους. Μέχρι στιγμής, τα αίτια πίσω από τον θάνατό του δεν είναι γνωστά.

Συγκεκριμένα, έγραψε: «Γιώργος Τόλιος, 23 Φεβρουαρίου 1965 - 14 Δεκεμβρίου 2023. Μια που έχω μάτια, μια που αναπνέω, όταν υπάρχουνε τα φύλλα και φυσάει, όταν ζεσταίνω ό,τι παγώνει και αγναντεύω το επόμενο νησί κι έχω στη τσέπη χρυσά κομμάτια. Όσες περάσαν από πίσω μου εικόνες κι όλα τα λόγια που μ’ ομορφύναν, όσες φορές ήρθε με χάιδεψε η σιωπή, γι' αυτό ζητάω ό,τι υπάρχει
και τρεμοσβήνει κι απ’ το πιο αθώο βλέμμα. Γι' αυτό ζητάω ότι πονάει και λυσσασμένο μες τα βάθη μου γυρνά. Γιατί το ξέρω πίσω απ’ την σκόνη, στέκονται γίγαντες που ορίζουν την σιωπή τους, βουτάν στο μάτι κάθε χειμώνα και περισσεύουνε για όπου χρειαστεί. Μια που έχω μάτια μια που αναπνέω, όταν υπάρχουν το φεγγάρι κι η σκιά σου, σαν αγκαλιάζω κάθε αγκάθι, γδέρνω την άκρη απ’ το όνειρο κι αργείς.
Κι έχω σχεδία, έχω πανί μου, όσα σκοτάδια μου τα φώτισε η αλήθεια κι όσους φιλήσαν νεκρούς θεούς τους κι ύστερα κάνανε την πρώτη προσευχή, γι' αυτό ζητάω ό,τι υπάρχει και ανατριχιάζει πριν σκεφτώ να το αγγίξω, γι αυτό ζητάω ό,τι πονάει, στο άδειο χέρι ένα άλλο χέρι να σβηστεί. Γιατί το ξέρω πίσω απ’ την σκόνη, χάνεται ο ήλιος ξημερώνει πάντα βράδυ, σπάζουνε όλα μισά κομμάτια, σβήνει το χνώτο τους και έχουν ξεχαστεί. Του Γιώργου, Αέρας...».

Δείτε την ανάρτηση:

τολιος



Ειδήσεις σήμερα:

Σύζυγος πρώην Σταρ Ελλάς ο αρχηγός της συμμορίας που έκλεψε δεκάδες εκατομμύρια από το Δημόσιο μέσω ΦΠΑ

Πώς έγινε το φρικτό τροχαίο στα Σπάτα - Νεκροί ένας 18χρονος και μία 52χρονη

Ψάχνουν τον μυστηριώδη TikToker που καταγράφει κρυφά Βρετανίδες με «καυτό» ντύσιμο στις βραδινές τους εξόδους

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης