Ντέρμοτ Μαλρόνεϊ: Απαντά θετικά στην επιθυμία της Τζούλια Ρόμπερτς για ένα σίκουελ του «My Best Friend's Wedding»
Η ρομαντική κομεντί του 1997 είχε αποτελέσει μια τεράστια επιτυχία
Ο Ντέρμοτ Μαλρόνεϊ μιλώντας στο ET στην πρεμιέρα της νέας του ταινίας «Anyone But You», εξέφρασε τον ενθουσιασμό του για το ενδεχόμενο να πρωταγωνιστήσει ξανά στο πλευρό της Τζούλια Ρόμπερτς.
Ήταν το 1997 όταν οι δύο διάσημοι ηθοποιοί πρωταγωνίστησαν στην ταινία «My Best Friend's Wedding» μαζί με τους Κάμερον Ντίαζ και Ρούπερτ Έβερετ σημειώνοντας παγκόσμια εισπρακτική επιτυχία με έσοδα πάνω από 295 εκατομμύρια δολάρια στο box office. Κατά την διάρκεια πρόσφατης εμφάνισης της Ρόμπερτς στο «Watch What Happens Live», δήλωσε ότι θα ήθελε ένα σίκουελ της ταινίας.
«Είμαι μέσα», είπε ο σταρ. «Είμαι ενθουσιασμένος που ακούω ότι η Τζούλια επιτέλους, ξέρετε, έρχεται στα λογικά της….θα ήθελα πολύ να δουλέψω μαζί της οποιαδήποτε μέρα της εβδομάδας, του μήνα ή του χρόνου».
We’re catching up with Dermot Mulroney!
He talks about returning to the rom-com genre with "Anyone But You," weighs in on a “My Best Friend’s Wedding” sequel and more. pic.twitter.com/sUMOjUggTy
Στην ερώτηση πως θα ήθελε να εξελιχθεί ο ρόλος του δήλωσε ότι δεν έχει πολλές ιδέες, αλλά ότι είναι διαθέσιμος για ό, τι σκεφτούν οι σεναριογράφοι.
«Θεέ μου. Δεν ξέρω - δεν είναι αυτή η δουλειά μου», είπε γελώντας. «Αλλά αν... αν φτιάξουν μία ιστορία, είμαι εκεί σίγουρα».
Ο ηθοποιός πρωταγωνιστεί στην νέα ρομαντική κομεντί «Anyone but You» μαζί με τους Σίντνεϊ Σουίνι και Γκλεν Πάουελ. Η ταινία της Sony Pictures θα κάνει πρεμιέρα στους κινηματογράφους στις 22 Δεκεμβρίου.
Με την ασυναγώνιστη εμπειρία της, η Avis έχει καταφέρει να δημιουργήσει ένα ολοκληρωμένο ψηφιακό οικοσύστημα που καθιστά το leasing μια πανεύκολη, ταχύτατη και απολαυστική εμπειρία που δίνει στους οδηγούς ολοένα περισσότερα.
Μεγαλώνοντας, συνηθίζουμε να μετράμε τις επιτυχίες. Τον πρώτο καλό βαθμό. Το πρώτο μετάλλιο. Το πρώτο γκολ. Την πρώτη φορά που ένα παιδί κάνει ποδήλατο χωρίς βοηθητικές ρόδες.
Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ηλικιωμένων, την 1 Οκτωβρίου, αξίζει να δώσουμε μεγαλύτερη προσοχή σε ένα πρόβλημα που συχνά περνά απαρατήρητο: τη δυσθρεψία και τα σημάδια που μπορεί να εμφανιστούν πριν ακόμη γίνει αντιληπτή.