Βίκυ Κουλιανού: Δεν μπορώ να ταξιδέψω λόγω κρίσεων πανικού

Βίκυ Κουλιανού: Δεν μπορώ να ταξιδέψω λόγω κρίσεων πανικού

«Το έπαθα στο αυτοκίνητο που δεν το ένιωσα πουθενά, ένιωσα ότι κινδυνεύει η ζωή μου» είπε

koylianou39
Για το πώς διαχειρίζεται τις κρίσεις πανικού μίλησε η Βίκυ Κουλιανού, στις τηλεοπτικές κάμερες, το βράδυ της Δευτέρας 11 Δεκεμβρίου. 

Όπως είπε, είναι ο λόγος που δεν μπορεί να ταξιδέψει με αεροπλάνο με αποτέλεσμα να ακυρώσει δουλειές στο εξωτερικό.

Στην κάμερα του «Happy Day» δήλωσε:
«Οι κρίσεις ήρθαν και μου δημιούργησαν διάφορα πρακτικά θέματα. Έχω ταξιδέψει σε όλον τον πλανήτη μην έχοντας φοβηθεί ποτέ. Το να βιώσω κρίση πανικού στο αυτοκίνητο που δεν το ένιωσα πουθενά, ένιωσα ότι κινδυνεύει η ζωή μου. Αυτό μου δημιούργησε μια φοβία με αποτέλεσμα για 1-2 χρόνια να μην οδηγώ. Μετά, δεν μπορώ να ταξιδέψω, έχω ακυρώσει δουλειές γιατί δεν μπορώ να μπω σε αεροπλάνο. Έμαθα να το διαχειρίζομαι με βοήθεια. Φέτος το καλοκαίρι μου συνέβη αρκετές φορές. Είχε να συμβεί έναν χρόνο και φέτος λιποθύμησα κάποιες φορές και είχε να κάνει με την κρίση πανικού που δημιουργεί μια τρομοκρατία στο μυαλό σου ότι κάτι παθαίνεις».

Δείτε το βίντεο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cxm67iu74aah)


Το καλοκαίρι είχε μιλήσει ξανά για τις κρίσεις πανικού, λέγοντας στο Secret, ότι: «Μετά τον θάνατο του πατέρα μου έπαθα κρίσεις πανικού, τις οποίες έχω ακόμα και σήμερα, αλλά μπορώ να τις διαχειρίζομαι και καταφέρνω να προχωράω μπροστά, χωρίς να με ταλαιπωρούν όπως παλιά».
viky_koulianou
Κλείσιμο

Τέλος, περιέγραψε το περιστατικό, τονίζοντας πόσο τυχερή ήταν που υπήρξε κάποιος εκεί να τη βοηθήσει. «Έκανα ό,τι μπορούσα εκείνη την ώρα και προσπαθούσα να συνέλθω με αναπνοές. Δεν ήξερα τι μου συνέβαινε. Με βοήθησε ένας οδηγός ταξί, ο οποίος με έβγαλε στην άκρη του δρόμου. Ευτυχώς δηλαδή, γιατί θα μπορούσα να είχα εμπλακεί σε ατύχημα», εξήγησε κλείνοντας.

Φωτογραφία άρθρου: NDPPHOTO

Ειδήσεις σήμερα

Αλλάζουν όλα στις μεταβιβάσεις ακινήτων: Σε μία μέρα με ΑΙ από 1η Ιανουαρίου

Φωτογραφία: Τα σκυλιά που σκότωσαν τη γυναίκα στη Θεσσαλονίκη - Τη δάγκωσαν πάνω από 50 φορές

«Λουκέτο» στο τουρκικό πρωτάθλημα μετά την γροθιά του προέδρου της Ανκαραγκιουτσού στον διαιτητή του αγώνα με τη Ρίζεσπορ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης