Φίλιππος Σοφιανός για την παράσταση που θα έπαιζε κι ακυρώθηκε: Μας άφησαν όλους ξεκρέμαστους

Φίλιππος Σοφιανός για την παράσταση που θα έπαιζε κι ακυρώθηκε: Μας άφησαν όλους ξεκρέμαστους

«Αποσύρθηκε ξαφνικά η παραγωγή, μετά από ενάμιση μήνα δουλειά» εξήγησε ο ηθοποιός

filippos-sofianos__2_
Ο Φίλιππος Σοφιανός έδωσε συνέντευξη και μίλησε για το ζήτημα που προέκυψε λίγο καιρό πριν, με την θεατρική παράσταση που θα έπαιζε κι η οποία ακυρώθηκε τελευταία στιγμή.

Ο ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Πρωινό ΣουΣού» και μίλησε για την παράσταση που θα έπαιζε στο πλευρό της Ζέτας Δούκα.

«Η ιστορία με τη Ζέτα είναι μια πολύ θλιβερή ιστορία. Θέλω να την αφήσω πίσω μου και να μην τη σκέφτομαι. Είχαμε ξεκινήσει μια παραγωγή ενός εξαιρετικού έργου, αλλά αποσύρθηκε ξαφνικά η παραγωγή, μετά από ενάμιση μήνα δουλειά και μας άφησε όλους ξεκρέμαστους», είπε χαρακτηριστικά ο ηθοποιός.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cxlfogcuxz8h)

Στη συνέχεια, εξήγησε τι ακριβώς συνέβη. «Μας είπαν "μας συγχωρείτε, δεν έχουμε χρήματα, δεν μπορούμε να το υποστηρίξουμε, γεια σας". Αυτό θέλω να το πετάξω από το μυαλό μου ως μη γενόμενο. Τόσοι άνθρωποι, τόση δουλειά. Ο χειμώνας μας ήταν κανονισμένος μπροστά. Μείναμε χωρίς κάτι», εξήγησε.

Ωστόσο, όπως είπε, είχε μια ακόμα πρόταση, την οποία τελικά δέχτηκε. «Ευτυχώς, είχα την "Ολεάννα" back-up, οπότε είπα "δεν θα χαθώ, δεν θα χαραμιστώ, θα κάνω την Ολεάννα», είπε.

Τέλος, τόνισε: «Τα πράγματα σε αυτή τη χώρα ακολουθούν πολύ πιστά και με μεγάλη συνέπεια όλο αυτό το σύστημα της διαφθοράς που υπάρχει σε παγκόσμιο επίπεδο. Υπάρχουν lobby πια, δεν υπάρχουν προσωπικότητες. Δεν υπάρχει ο θίασος του Μινωτή και της Παξινού. Δεν υπάρχουν προσωπικότητες μπροστά».


Ειδήσεις σήμερα:

Η Πόπη Τσαπανίδου... μπάρκαρε για Καραϊβική μετά το ναυάγιο του ΣΥΡΙΖΑ

Αλέξανδρος Λυκουρέζος: Η Ζωή Λάσκαρη ήταν ο πυρήνας της ζωής μου

Βέλγιο: 36χρονη γυναίκα δολοφονήθηκε με 200 μαχαιριές από τον πρώην σύντροφό της
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης