Αγγελική Ηλιάδη για Σάββα Γκέντσογλου: Η σχέση μας είναι καλύτερη από ποτέ
Η τραγουδίστρια μίλησε για τη σχέση της με τον πρώην σύντροφό της και τα δημοσιεύματα που τον θέλουν να μπαίνει στο Survivor 2024
Η Αγγελική Ηλιάδη έδωσε συνέντευξη και μίλησε για τον πρώην σύντροφό της, Σάββα Γκέντσογλου, αλλά και για την εμπειρία της στο «I'm a celebrity, get me out of here».
Η γνωστή τραγουδίστρια βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Fay's Time» και σχολίασε αρχικά, τα δημοσιεύματα που θέλουν τον πρώην σύντροφό της να μπαίνει στο Survivor 2024.
«Έχει γραφτεί ότι ο Σάββας θα πάει. Θα μου άρεσε, τον πιστεύω πάρα πολύ, γιατί αν πάει, θα το πάρει κιόλας», είπε χαρακτηριστικά.
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cxlgmr1cic0h)
Στη συνέχεια, για τις μεταξύ τους σχέσεις, δήλωσε: «Είναι μια χαρά οι ισορροπίες, ήρθε χθες από Θεσσαλονίκη, ήμασταν μαζί στο σπίτι. Ήρθε να δει τα παιδιά. Είμαστε μια χαρά, η σχέση μας είναι καλύτερη από ποτέ».
Τέλος, για το ενδεχόμενο να βρεθεί η ίδια στο Survivor, είπε: «Άσε να πάνε οι άλλοι πρώτα. Εγώ μόλις γύρισα μετά από 2,5 μήνες στη ζούγκλα. Ακόμα δεν έχω προλάβει να δω τα παιδιά μου».
Πρόκειται για έναν εξειδικευμένο ψηφιακό ακαδημαϊκό βοηθό, σχεδιασμένο να συνομιλεί με τον φοιτητή φυσικά, να κατανοεί τις απορίες του και να τον καθοδηγεί στη μελέτη του.
Από τα πλήρως εξοπλισμένα διαμερίσματα και το all-inclusive ενοίκιο μέχρι τις κοινότητες φοιτητών και την ψηφιακή διαχείριση της καθημερινότητας, η Unity Smart Living προτείνει έναν διαφορετικό τρόπο να ζει κανείς τα φοιτητικά του χρόνια
Με μια πρωτότυπη δράση κοινωνικής υπευθυνότητας, η Ολυμπιακή Ζυθοποιία, με όχημα τον Mythos 0.0% και σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας (Ι.Ο.ΑΣ.) «Πάνος Μυλωνάς», ευαισθητοποίησε τα συναυλιακά κοινά για τη σημασία της υπεύθυνης κατανάλωσης και της ασφαλούς οδήγησης.